PDA

Volledige versie bekijken : Hoe spele als NVA ...



phantom_010101
7 mei 2004, 19:26
Ik weet eigelek ni hoek als NVA moet spele.
lijkt me wel es leuk. kan iemand me da zegge?

K3nsh1n
7 mei 2004, 19:53
lol man daarvoor edde handleidingen voor :p

maar goed druk op enter dan ziede 2 vlaggen rechts boven klik op die vietnameense vlag ( of zoiet ) thats it

hf !

[deleted]
7 mei 2004, 20:24
[deleted]

phantom_010101
7 mei 2004, 21:16
ma wanneer moede op enter drukke want ik vind t nie

Memphis
7 mei 2004, 21:37
das om uw spawnvenster te krijgen. Als je daar dus zit kan je linksboven op de NVA vlag duwen ;). Natuurlijk gaat dit niet als auto-team opstaat en de NVA met minder zijn/teams gelijk zijn.

EagleEye
7 mei 2004, 22:32
dit gaat niet in single player. voor single player moet ge vóór het spel al u vlag kiezen (op het moment waar ge de map en zo kiest)

phantom_010101
8 mei 2004, 08:52
Maar hoe???????

Muttley
8 mei 2004, 10:24
Maar hoe???????

In singleplayer (weet niet juist ik heb nog nooit singeplayer gespeelt in BV)
moet je voor je een map start kiezen tussen NVA en Americans (denk ik toch het kan zijn dat ze een andere benaming hebben)

In multiplayer: als je een server bent binnengeraakt en je moet een spawnpunt kiezen dan zie je links boven in je scherm twee vlaggen. De vlag van de NVA is volledig rood met een gele ster erin. Die van de Vietcong is half blauw, half rood met in het midden ook een gele ster. Die van de Amerikanen. Ja die moet je toch kennen zene (moeilijk uit te leggen). Die van Zuid-Vietnam is geel. Met denk ik zwarte strepen (kan ook een andere kleur zijn) erin.

Is da nu zo moeilijk. :ironic:

phantom_010101
8 mei 2004, 10:40
nee das ni moeilijk ma der komt geen venster waarin ge een vlag kunt kieze

peristaltiek
8 mei 2004, 10:47
da zijn zo witte bollekes (spawnpoints genoemd...), en als ge daar op klikt, dan wordt da wit bolleke groter en dan spawnt ge op die plaats op de map... ik voel mij net een kleuterjuf, no offence...

Muttley
8 mei 2004, 10:47
nee das ni moeilijk ma der komt geen venster waarin ge een vlag kunt kieze

als je aan het spelen bent en je drukt op enter. Dan kan je je spawnpunt en classe dat je wilt spelen kiezen heee. Nu boven, waar je je classe kunt kiezen, zie je vlaggen. Allee bij mij zie je je toch vlaggen.

den-boone
8 mei 2004, 10:49
DOOR OP ENTER TE DRUKKEN TIJDENS HET SPEL KOMT ER EEN VENTER MET VLAGGEN LINKS BOVEN!!

is da nu zo moeilijk

Memphis
8 mei 2004, 11:38
en tijdens singleplayer moet ge in het begin al kiezen, VOOR de map geladen is.

EagleEye
8 mei 2004, 11:42
ik denk da we moeten gaan afkomen met screenshots :unsure:

phantom_010101
8 mei 2004, 11:53
ik heb het al
merci
:applause:

EagleEye
8 mei 2004, 11:56
Another soul saved :lol:

tettenzot
8 mei 2004, 12:06
ik heb het al
merci
:applause:

amaai, nu al, zo rap :ironic:

vishnusixclix
8 mei 2004, 12:30
@ sommigen hier...

Zet ulle sarcasme-machine af! :p

Shortyz
8 mei 2004, 18:40
gewoon op de andere vlag klikken :D

Wietblaadje
22 mei 2004, 01:05
Bovenaan int spel kun je kiezen tussen 2 vlaggen NVa/USA :D

EagleEye
22 mei 2004, 10:55
wa is da me ulle 2?

IEDEREEN stop me ouwe koeien uit de sloot te halen, en daar opnieuw dezelfde antwoorden te geven :angry:

Memphis
22 mei 2004, 11:10
en ze lezen de thread nog niet eens :ironic: