PDA

Volledige versie bekijken : fruity loops sound problem



joris@home
3 mei 2004, 17:49
hallo

ik heb fruity loops gekocht ma nu was ik daar wa mee bezig en als ik zo van die sampletjes afspeel sta daar wel wa storing op(wa gekraak en zo).
da is wel ni zo tof als ge liekes aan het maken zijt en ge moet horen of het wel goe zit.
ben al is gaan kijken in dxdiag ma daar vind ik het probleem ni in.
winamp of windows media player of andere multimedia-dinges hebben daar dan weer geen last van en als ik die samples in winamp afspeel is der helemaal niks mis mee...
weet er iemand waar da aan zou kunnen liggen?????

joris

slimfit
3 mei 2004, 18:20
eum klik op settings dan audio setting ofzo iets en dan die buffer hoger zetten en hardware buffer aanzette da hielp bij mij :) ;)

joris@home
3 mei 2004, 18:27
merci,

de storing is helemaal weg :niceone:

slimfit
3 mei 2004, 18:31
np :) [ voor aan de 10 char. te komen nog maar ewa brol typen ]