PDA

Volledige versie bekijken : Revolt mod ... "Lag Probleem" ... (help)



MrCelle
26 april 2004, 00:10
Beste cod-gamers, ik heb de mod Revolt en hij is écht de moeite. Maar steeds als ik hem speel heb ik last van zware lag problemen?! :sad:

Ik heb de laatste drivers enz.

prozackx
26 april 2004, 07:17
mss zijn er alleen server met hoge ping?

scipicore
26 april 2004, 07:48
jah, de laagste da ik heb gezien was 113, de meeste zijn bove de 1000

MrCelle
26 april 2004, 11:27
Weet ik niet, ik joinde een server van 32ping en die had het ook.

Blaze the 411
26 april 2004, 21:53
gebruik eens all seeying eye ziet ge altijd servers met als ping 40 en zo

TitaTovenaartje
26 april 2004, 22:58
Ik heb ook last van lag, maar het rare eraan is dat mijn ping rond de 26 schommelt :confused:

mja

MrCelle
28 april 2004, 23:58
Ik heb ook last van lag, maar het rare eraan is dat mijn ping rond de 26 schommelt :confused:

mja

Inderdaad! Gij hebt gelijk, same here mate!
MAAR, ik heb de oplossing, volgens mij kan het de gfx ni trekken ofzo, doe dit:

Wanneer je een server revolt joint, ga je naar ESC options/video/ zet daar de texture detail enz ipv extra op normal of high ... apply dan. Dan back to game, en weg is lag, hoe raar het ook is, het werkt dus echt! :applause:

Razor 81
29 april 2004, 00:08
open de console en type

/pb_sleep 500

lag is weg :woohoo:

tRcd
29 april 2004, 11:45
open de console en type

/pb_sleep 500

lag is weg :woohoo:

uhu pb_sleep 500 geeft om de 3 seconden een superzware schok.
pb_sleep 60 geeft constant een licht schokje.

Dus wat gij zegt gaat het niet verhelpen.

Razor 81
30 april 2004, 21:22
uhu pb_sleep 500 geeft om de 3 seconden een superzware schok.
pb_sleep 60 geeft constant een licht schokje.

Dus wat gij zegt gaat het niet verhelpen.

:wtf: :rofl:

[Dev!l-]
30 april 2004, 23:18
ik kan het niet eens spelen :sad:
die zegt dat er iets onbreekt maar wat dnno :doh:
dusja ik speel maar door met de gewone call of duty eh :p

Jeelep
2 mei 2004, 12:31
iedere keer dat ik een revolt server wil conecten zegt hij "server is for low pings only" :confused: en kheb nochtans kabel internet en kdownload niets :confused:

otsjo
2 mei 2004, 21:20
iedere keer dat ik een revolt server wil conecten zegt hij "server is for low pings only" :confused: en kheb nochtans kabel internet en kdownload niets :confused:

gewoon is opnieuw conecten :niceone:
heb ik soms ook

Deletos
26 mei 2004, 20:59
hoe kan je revolt servers vinden?
er staat geen optie bij filter :sad:

UniKorn
27 mei 2004, 08:32
Gebruik All Seeing Eye, daar staat wel een filter bij.

Deletos
27 mei 2004, 14:51
Gebruik All Seeing Eye, daar staat wel een filter bij.

bedankt maar kheb all seeing eye niet en gebruik da nie graag, sorry

Djaar
27 mei 2004, 16:39
bedankt maar kheb all seeing eye niet en gebruik da nie graag, sorry

Hlsw* , Xfire , ...