PDA

Volledige versie bekijken : Revolt probleem



morpheus 101
25 april 2004, 19:35
Als de mod nog maar geinstalleerd is en ik wil dan een server joinen dan laad hij de map, maar als het gedaan is met laden dan krijg ik de volgende error: Unpure Client detected? Invalid .PK3 files referenced! C:\Program Files\Call of Duty\Revolt\Revolt_01.PK3. Wat moet ik doen :(.


Cya:applause:

Rikdude
25 april 2004, 19:37
lol, hoe moet ge da eigelijk opstarten??, ik heb da geinstalleerd, maar ik kant nie spelen...

morpheus 101
25 april 2004, 19:40
eu... bij mij staat der een snelkoppeling op men bureaublad. En anders naar uwen COD map en dan de map waar ge Revolt installeerdeen daar op het icoontje klikken.


Cya:applause:

Rikdude
25 april 2004, 19:42
Originally posted by morpheus 101
eu... bij mij staat der een snelkoppeling op men bureaublad. En anders naar uwen COD map en dan de map waar ge Revolt installeerdeen daar op het icoontje klikken.


Cya:applause:


bij mij dus nie

Mr.DarK
25 april 2004, 19:56
en ist de moeite waart om deze mod te downloaden?

Rikdude
25 april 2004, 19:59
ik weet niet, wantik kan het nie spelen, help me pls!!!

Th3 aLmIgHtY
25 april 2004, 20:03
kheb just et zelfde
en heb al reinstal gedaan ...

otsjo
25 april 2004, 20:08
mense mense
ge moet de maps pakke die da ondersteunen

meestal staat er dan in plaats van mp_...-> rev_...

dan hebt ge da nie met die PK3 dinges

Rikdude
25 april 2004, 20:13
bij mij ist een .ink shortcut denk ik, en als ik er op klik komt er het volgende

het station naarwaar de snelkoppeling revolt.ink verwijst is niet beschikbaar...

Darkie
25 april 2004, 20:40
Om revolt te activeren:
ge start codmp.exe op
ge selecteerd mods
ge selecteerd revolt
ge klikt activate

voila

Greets

NaaiT
25 april 2004, 21:34
Originally posted by Rikdude
bij mij ist een .ink shortcut denk ik, en als ik er op klik komt er het volgende

het station naarwaar de snelkoppeling revolt.ink verwijst is niet beschikbaar...

had ik ook, reden waarschijnlijk: uwe cod sta ni installed op program files/call of duty maar erges anders. Kijk dan es effe naar waar ge uwe mod hebt geinstalled, en klik op de eigenschappen van de snelkoppeling. Ge zult zien da daar bij target en doel x in volgende aard geschreven is:

"C:\Program Files\Call of Duty\CoDMP.exe"

Deze dus veranderen naar waar u spel staat.

Fanniwan
25 april 2004, 23:19
krijgt nog altijd diene error ze

UniKorn
26 april 2004, 10:23
Rechtermuisklik op de shortcut

Properties

Zie dat het naar de juiste plaats verwijst.

Fanniwan
26 april 2004, 18:45
diene link marcheert ofzow

ma krijg nog altijd diezelfde error

Rikdude
26 april 2004, 19:16
Originally posted by .Nighthawk.
had ik ook, reden waarschijnlijk: uwe cod sta ni installed op program files/call of duty maar erges anders. Kijk dan es effe naar waar ge uwe mod hebt geinstalled, en klik op de eigenschappen van de snelkoppeling. Ge zult zien da daar bij target en doel x in volgende aard geschreven is:

"C:\Program Files\Call of Duty\CoDMP.exe"

Deze dus veranderen naar waar u spel staat.


program files is bij mij ontspanning, en twas c:\ontspannign\call of duty..., dus ik had da in de juiste map geinstalleerd, en bij mods stond er nix.
dus ik reinstall da, en nu staat da wel bij mods, weird.
shiek spel btw. tis precies een kruising van Cstrike an amercisarmy.
ge kunt u wapens modden, en tis zo met bombs defusen, nice gameplay, alleen mag de crosshair wa kleiner als ge bv bukt of zo, da kan toch nie da die zooo groot is...

Blaze the 411
26 april 2004, 21:54
als ge revolt niet kunt opstarte probeer dan is uwe call of duty multyplayer optestarte endaarna in de menu op mods te klikke en dan gaat da

Deletos
26 mei 2004, 21:03
Als de mod nog maar geinstalleerd is en ik wil dan een server joinen dan laad hij de map, maar als het gedaan is met laden dan krijg ik de volgende error: Unpure Client detected? Invalid .PK3 files referenced! C:\Program Files\Call of Duty\Revolt\Revolt_01.PK3. Wat moet ik doen :(.


Cya:applause:

als je die fout krijgt is het voor 1 van deze redens :

1.je hebt enkel de patch geinstalleerd (eerst revolt installeren van +-128 mb en dan die patch van +-24mb)

2.je hebt in verkeerde dir geinstalleerd

koansdflu
26 mei 2004, 21:12
het maakt geen zak uit hoe ge het hebt geinstaleerd want ge gooit het er toch direct terug af
FUCK die mod SUCKT!!!!!!!!!
(mijn mening welliswaar)
:D

Deletos
26 mei 2004, 21:17
het maakt geen zak uit hoe ge het hebt geinstaleerd want ge gooit het er toch direct terug af
FUCK die mod SUCKT!!!!!!!!!
(mijn mening welliswaar)
:D

tis maar een beta maar het gedacht is goed ;)
love the gore :D

koansdflu
26 mei 2004, 21:30
bwa nee jong
allemaal TE
niet leuk

Darkie
26 mei 2004, 23:03
Om revolt te activeren:
ge start codmp.exe op
ge selecteerd mods
ge selecteerd revolt
ge klikt activate

voila

Greets

zoals ik een heel eind al geleden gezegd heb

Deletos
27 mei 2004, 14:53
bwa nee jong
allemaal TE
niet leuk

in cod zie je enkel zo'n bloedwolkje en geen bloed op handen of op wapen enz
zulke details vind ik cool , sorry but i love gore :tongue:

koansdflu
27 mei 2004, 19:54
ja ik ook
maar bv bin laden ed...
da's TE!!!!!!!
maar ja, is avontoe leuk maar zeker nie voor 1 uur te spelen

clubje
23 juni 2004, 00:46
welke zijn dan eigenlijk wel de goeie mods voor COD?

Metochke
23 juni 2004, 01:33
wtf is revolt? :wtf:

en idd geef es wa ubermods ofzo dak mij daar is mee bezig hou :woohoo:

clubje
23 juni 2004, 16:00
re-volt is btw een prachtig race-spel dat al een aantal jaren oud is ;)

Metochke
23 juni 2004, 18:03
re-volt is btw een prachtig race-spel dat al een aantal jaren oud is ;)

met die autokes op afstandsbediening? wtf heeft da met COD te maken? :E

da heeft toch nie dezelfde engine?

clubje
24 juni 2004, 19:56
met die autokes op afstandsbediening? wtf heeft da met COD te maken? :E

da heeft toch nie dezelfde engine?

die "btw" slaat op off-topic

sorry 'k had er :offtopic: moeten bijzetten :doh: