PDA

Volledige versie bekijken : echo?



Ry^
23 april 2004, 22:04
IK had dus XP ma omdak redelijk veel probs had met XP heb ik 98 TERUG erop gegooid en ik installeer dus m'n drivers van m'n soundcard,stel menne mic in zoals em altijd stond (ook toen ik vroeger 98 had ) ik ga op Teamspeak (stel da weer hetzelfde in zoals bij xp&98) en ik heb nix anders dan echo.. :help:

ik heb bij m'n mic opties mic al stiller gezet ma helpt nie

gevolg:iedereen moet mij muten of ze echoen en ik kan niet praten tijdens war :s

plz help me vind het heeel vreemd :s

servi
23 april 2004, 22:22
boxen minder luid zetten.
mic kopen die minder gevoelig is.

en als er ergens een functie "suppres ambient sound" staat, speel daar dan mee.

Ry^
24 april 2004, 11:11
boxen staan nie op hoor via headset, micro gebruik ik al half jaar nog nooit dit prob gehad en da 3de zie ik nergens staan!

:help: plz :s

oya
24 april 2004, 11:29
kijk es bij uw sound instellingen of daar nergens echo staat ;)
heb da ook al gehad en da lag daaraan bij mij

[HBV]-=DEVEL=-
24 april 2004, 11:57
kweet het , kzalt u eens uitleggen op irc :)