PDA

Volledige versie bekijken : hd doet raar...



COOLKILLer
17 april 2004, 22:52
yo,

Mijn hd heeft eigenlijk van het begin af(6 maanden gelede een nieuwe gekocht) al veel lawaai gemaakt (soms is het erg soms hebt ge er geen last van)
Ik heb geen probleme met die HD ofzo, alles werkt perfect tis alleen da geluid...

Weet er iemand hoe dit komt en wat ik er aan kan doen?

HD is ne Maxtor DiamondMax Plus9 160Gb. @ 7200rpm - Buffer 8Mb. (SATA)

inspiratieloos
18 april 2004, 00:57
niets van aantrekken, maxtor is bekend dat sommige hds tamelijk veel geluid produceren...

spreek uit ervaring :)

weedplant
18 april 2004, 01:08
Originally posted by COOLKILLer
HD is ne Maxtor DiamondMax Plus9 160Gb. @ 7200rpm - Buffer 8Mb. (SATA)

ziet ge veel verschil tussen die SATA en de gewone HD's????

[BAT] Brambo
18 april 2004, 01:13
theeft een s-ata aansluiting ;)

weedplant
18 april 2004, 01:15
och echt ofwa:D

[BAT] Brambo
18 april 2004, 01:20
Originally posted by weedplant
och echt ofwa:D
kmeende mij da toch te herinnere ja :unsure:

COOLKILLer
18 april 2004, 10:27
gelukkig ik d8 al dat er iets mis was...
ma nu zit ik hier wel met zo een luidruchtige HD...:sad:

Davion
18 april 2004, 11:14
Originally posted by COOLKILLer
gelukkig ik d8 al dat er iets mis was...
ma nu zit ik hier wel met zo een luidruchtige HD...:sad:

ik heb juist dezelfde hd en ik mag daar niet van klagen !, ik vindt het geluidniveau meevallen !, Hoeveel partities heb je er op ?, want ik hbe er hier 2 C en D , als ik op de C iets doe dan gaat da goed en hoorde die bijna niet maar als ik op de D iets doen is da altijd een tikkeltje luider :p ,voor de rest kunde ze altijd eens proberen te RMA'en !

str0ntj3
18 april 2004, 11:27
ik heb 2 Western Digitals zitten (60Gb al 1,5 jaar en 40Gb 2 jaar(Windows Staat Hierop)) en nu beginnen die eecht te RONKEN!! das nie normaal soms. Maar die 40Gb valt ook af en toe is uit en crashed windows en restart PC. Bij de boot hoorde ze dan weer aanschieten.
Wat kan het probleem nog zijN? Toch ouderdom? Heb van eergisteren nieuwe voeding 550Watt Antec TruePower, dus da ist ook nie!

pr0ph3t
18 april 2004, 12:34
koop u ne seagate jongens :D

blizzard
18 april 2004, 12:53
mijn maxtor hd's werken perfect, alleen als ik CoD of ET laad maken die wa lawaai, maar ni echt storend