PDA

Volledige versie bekijken : Ati radeon 9800 pro AGP 8x



knuppel
17 april 2004, 18:05
Ik krijg van men ati radeon men agp maar niet enabeled

Ik heb de catalyst 4.4 als driver ik heb directX 9.0b moest dit er iets mee kunnen te maken hebben

In men bios staat AGP eneabeld en 8x


En toch krijg ik hem maar niet aan, aan wat kan dit liggen en hoe kan ik het oplossen ?

Den_John
17 april 2004, 18:06
en als ge in uwe bios op AUTO zet?
normaal gezien gaat ge dan wel APG 8x kunne draaien

knuppel
17 april 2004, 18:25
Ik kan in mene bios enkel men agp op enebelad zetten of disabeled

nTFs
17 april 2004, 18:46
En wat staat er dan bij je Catalyst instellingen ?

Sumerian Haze
17 april 2004, 18:51
Ondersteunt uw moederbord wel AGP 8x ?
Moest ie dat doen , denk ik dat het bios wel de keuze zou geven tussen 4x en 8x ...

[Shadowcat]
17 april 2004, 20:13
Drivers voor je moederbord installeren.

knuppel
17 april 2004, 21:26
Het werkte tervoren altijd goed. Tot na de format . Men moederbord is een Assus k8v

Drivers zijn geinstaleerd

driver van catalyst is 4.4 en alles staat zoals vroeger .

Enkel de agp wilt maar niet aan schieten. Ik heb al 2 keer format gedaan en alles heringeinstaleerd en alles is zoals tervoren kwa instellingen en drivers


IK snap het echt niet .

kinkje
17 april 2004, 22:02
ik heb da ook

in bios agp enabled en 8x

maar als ik kijk bij beeldscherminstellingen staat agp-speed op off en als ik hem op 8x zet vraagt ie om te rebooten en na dat te doen staat ie nog altijd op off :confused:

mobo is abit nf7-s 2.0

Sumerian Haze
17 april 2004, 22:07
heb ook NF7-S rev2 en werkt wel, mss bios update doen ?

knuppel
17 april 2004, 22:10
Ik heb assus k8v en 4 uur geleden werkte het nog wel


En nu met dezelfde drivers niet meer snap er niets meer van en inderdaad zelfde probleem als kinkje agp bij smartgart staat trouwens grijs zo dat je dat niet echt kan selecteren je kan het wel verschuiven het balkje maar het maakt niet echt iets uit

knuppel
17 april 2004, 22:14
http://users.pandora.be/knuppelbeer/ati.JPG

knuppel
18 april 2004, 01:19
Niemand oplossingen ?

nTFs
18 april 2004, 01:30
Het lijkt erop dat je mobo chipsetdrivers niet zijn geïnstalleerd.....

tha_rippa1be
18 april 2004, 01:33
heb exact hetzelfde gehad.
(heb wel asus radeon)
ge moet u drivers van u agpversnelling installeren. staan normaal op de cd.

nTFs
18 april 2004, 01:36
De procedure voor ne format is nog altijd hetzelfde.
Deze heb ik al veel keer uitgetest met succes :

- XP met service pack 1
- moederbord chipsetdrivers.
- DirectX 9.0b
- ATI of Nvidia drivers
- Lan, sound,...

tha_rippa1be
18 april 2004, 01:38
ja mor die agpdrivers zitten precies alleen bij asus kaarten apart.
een vriend van mij heeft een sapphire en die moet da ni apart installe.

scorpion007
18 april 2004, 01:42
kunde die slider nie verschuive ner 8* , da sta niemer int grijs (het kan een gedacht zen ├ę)

anders format en doen wat nTFs zegt :p

knuppel
18 april 2004, 02:04
Het zal idd aan de chipdrivers liggen dus voor kinkje ook


op de cd rom van assus staan 4in1 drivers instaleer die en probeer het dan nog eens ?


Ik ga het straks proberen momenteel 80 % format :)

knuppel
18 april 2004, 02:49
Oke het was men 4in1 driver van op men cd rom


thx voor de hulp

fast_bunny
18 april 2004, 07:21
Originally posted by nTFs
De procedure voor ne format is nog altijd hetzelfde.
Deze heb ik al veel keer uitgetest met succes :

- XP met service pack 1
- moederbord chipsetdrivers.
- DirectX 9.0b
- ATI of Nvidia drivers
- Lan, sound,...

waar haal je dat ???

nTFs
18 april 2004, 11:03
Originally posted by fast_bunny
waar haal je dat ???

Wat bedoel je ?
Dit is gewoon de procedure die ik altijd toepas als ik eens formatteer en ik heb er nog nooit problemen mee gehad.

knuppel
18 april 2004, 11:36
Originally posted by kinkje
ik heb da ook

in bios agp enabled en 8x

maar als ik kijk bij beeldscherminstellingen staat agp-speed op off en als ik hem op 8x zet vraagt ie om te rebooten en na dat te doen staat ie nog altijd op off :confused:

mobo is abit nf7-s 2.0

Laat me ook weten of het nu bij jou is gelukt dus de 4in1 drivers instaleren dat bijgeleverd zijn

[Shadowcat]
18 april 2004, 11:52
Ik had toch al gezegd dat je je chipsetdrivers voor je moederbord moest installeren.

Wanneer je in smartgart ziet dat agp op uit staat dan wil dat gewoon zeggen dat je je moederbord drivers eens moet installeren, of herinstalleren.

pr0ph3t
18 april 2004, 13:40
Originally posted by fast_bunny
waar haal je dat ???

Service pack : www.microsoft.com ?
ATI drivers: op site van asus of sapphire valt te zien van welk merk da het is
LANS / Sound drivers: op cd dat bij u moederbord zat
direct x: vind ge zelfs op download.com
moederbord chipset drivers: ook op cdrom van mobo

kinkje
18 april 2004, 16:41
heb men chipsetdrivers reinstalled en nu bolt het idd wel

merci :applause:

knuppel
18 april 2004, 17:58
:niceone: :applause: to all 2 mensen dat happy zijn :woohoo: