PDA

Volledige versie bekijken : externe HD



scarhead
17 april 2004, 15:18
dus
als ik mijn externe HD opzet al vorens dat ik mijn pc opstart
blijft men pc op een zwart scherm staan
en da blijft dieje gewoon doen
ik moet dan HD afzette en knop paar seconden inhouden voor dan te reboote
wat kan ik hier aan doen?

fat-beavis
17 april 2004, 16:29
Originally posted by scarhead
dus
als ik mijn externe HD opzet al vorens dat ik mijn pc opstart
blijft men pc op een zwart scherm staan
en da blijft dieje gewoon doen
ik moet dan HD afzette en knop paar seconden inhouden voor dan te reboote
wat kan ik hier aan doen?
die HD aan ik geven

Vladimirvlad
17 april 2004, 17:28
:lol:

En als je eerst opstart en pas dan die externe HD zet ??? Werkt het dan ?

't ligt misschien aan den driver ...

Anders die driver eens uninstalleren, pc opnieuw opstarten en dan als ie aanstaat HD er terug in zetten ...

Vladimir