PDA

Volledige versie bekijken : hosting : webspace



tossy
15 april 2004, 15:22
ik weet ni of da hier de beste plaats is om uitleg te vragen over mijn webspace, maar ik heb belgacom adsl(skynet) :cry: (mag niks anders van mijn ma) en ik krijg mijn site ni in gang en het forum van adsl trekt ook op gene zak. Ik heb al mijn webspace moeten aanvragen en da is gelukt, kan nick/paswoord verandern ma da laat ik nu nog maar zo. Als ik naar mijn site ga dan zegt het da de site niet bestaat, ik veronderstel da dat is omdat er nog niets opstaat, site is http://users.skynet.be/fa496137/ om iet s te uploaden denk ik dan dat ftp://users.skynet.be/fa496137/ is maar als ik login/pass invoer dan geeft de site een error (make sure you have permission to access this folder...:doh: :doh: :doh: )
als er iemand nog skynet adsl heeft van belgacom en die dat zijn webspace aan de praat heeft gekeregen gelieve mij wat raad te geven want ik zou het echt nimeer weten zene:wtf:

[MJ]
15 april 2004, 15:37
Gebruik een ftp-client zoals SmartFTP ofzo...

Verbind naar users.skynet.be (zonder http of ftp voor), vul uwe login in (faxxxxx), uw paswoord en poort 21 (standaard)
Zo zou dat normaal moeten werken, alle, bij mij toch werkt dat toch zonder problemen.

Bij Skynet hebde wel gene parent directory zoals bij telenet, als ge dus probeert naar http://users.skynet.be/faxxxxxx/ te gaan, komde op een 404-error page terecht. Ge moet eerst een pagina uploaden bijv. http://users.skynet.be/faxxxxx/home.html ofzo...

tossy
15 april 2004, 16:26
ok thx da heeft me toch al ewa geholpen, ik gebruik flashfxp en kan nu al uploaden:), maar om zo een een pagina te uploaden snap ik nog nie echt. ik heb een nieuw mappeke gemaakt en daar iets ingeplaatst om te zien of da lukt, maar percies ni:sad:
als ge eens tijd hebt moogt ge da altijd is in het lang uitleggen.

servi
15 april 2004, 16:28
moderator noot :
je topic bevat geen prefix, een verkeerd prefix of heeft een onduidelijke titel.
Gelieve een duidelijke titel met een bijhorend correct prefix te gebruiken.
Voor meer informatie over prefixen kan je terecht op regels en prefixen !!! (http://games.telenet.be/forum/showthread.php?s=&threadid=122146).
Je topic is aangepast, gelieve in het vervolg er op te letten.

en die 9 uitroeptekens zijn voor niets nodig !

sSkoEziE
15 april 2004, 17:28
Als ge al kunt uploaden, zou er geen probleem moeten zijn. Je upload je bestand (home.html) naar de root map en surf dan naar http://users.skynet.be/faxxxxx/home.html

tossy
15 april 2004, 18:33
dacht ik ook, ook als ik naar status ga zien van webspace zegt die dat er al 0.5 mb in gebruik is van hetgene is geupload heb, maar als ik link invoer users.skynet.be/faxxxxxx dan geeft hij nog altijd niets. mss heeft het iets te maken met die home.html waar je iets over gezgd had, want da bergreip ik ni echt, leg het anders eens uit zoals ge het tegen de grootste nobb zou zeggen die er de ballen van weet (momenteel ik dus);)

BART_SIMPSON416
15 april 2004, 19:39
Ik zou al eens beginnen met de welkoms pagina van de site index.html te noemen en deze in de site root te zette.

tossy
15 april 2004, 20:18
alle ik hem nu al iet of wa van diene html door en kan a teskst plaatsen mja meer ook ni ik heb is nen test gedaan en die ging maar ik weet niet hoeda ge nu degelijk folders maak om daar nog eens progs iin te zetten:confused: :confused: :confused:

tossy
15 april 2004, 20:21
dit is momenteel mijn site
http://users.skynet.be/tosse/
nu nog files erin, maar hoe?
geeft toch al geen foutmelding meer:p

sSkoEziE
15 april 2004, 21:05
der zit inderdaad al een bestand (index.html) op uwe website