PDA

Volledige versie bekijken : Q: Verschil tss ASUS K8V deluxe <-> K8V SE deluxe?



Monsoon
15 april 2004, 12:37
Wat is het verschil tss de K8V deluxe en de K8V SE deluxe van asus?
Is de meerprijs de moeite, of zijn deze mobo's nagenoeg hetzelfde en kan ik het goedkoopste pakken :D
Alvast bedankt

Davion
15 april 2004, 12:39
Ze zijn identiek gelijk behalve de Gigabit LAN controller , op de K8V Deluxe zit er ene van 3Com , op de K8V SE Deluxe zit er ene van Marvell , ik heb de SE Deluxe , en ben er SUPERTEVREDEN over !, als dieje lan uw niets uitmaakt kunde idd voor de goedkoopste gaan , maar ik dnek niet dat er veel prijsverschil zit op de 2 !

Sergeant_bob
15 april 2004, 12:41
google gewoon effe


ik dacht dat de se bleutheuth had en firewire


K8v deluxe (http://usa.asus.com/products/mb/socket754/k8v-d/overview.HTM)

k8v se deluxe (http://www.ncix.com/products/index.php?sku=11492&vpn=K8V%20SE%20DELUXE-UAYZ)

kijk daar eens ;)

Davion
15 april 2004, 12:42
Originally posted by Sergeant_bob
google gewoon effe


ik dacht dat de se bleutheuth had en firewire


K8v deluxe (http://usa.asus.com/products/mb/socket754/k8v-d/overview.HTM)

k8v se deluxe (http://www.ncix.com/products/index.php?sku=11492&vpn=K8V%20SE%20DELUXE-UAYZ)

kijk daar eens ;)

LOL, Firewire hebben ze beiden , en bluetooth hebben ze beiden niet , het verschil izt em in de lan controller zoals ik al zei !

Sergeant_bob
15 april 2004, 12:43
Originally posted by Davion
LOL, Firewire hebben ze beiden , en bluetooth hebben ze beiden niet , het verschil izt em in de lan controller zoals ik al zei !


dan zal ik mij voor de zoveelste keer vergist hebben :p

Monsoon
15 april 2004, 12:49
Originally posted by Davion
Ze zijn identiek gelijk behalve de Gigabit LAN controller , op de K8V Deluxe zit er ene van 3Com , op de K8V SE Deluxe zit er ene van Marvell , ik heb de SE Deluxe , en ben er SUPERTEVREDEN over !, als dieje lan uw niets uitmaakt kunde idd voor de goedkoopste gaan , maar ik dnek niet dat er veel prijsverschil zit op de 2 !

Winkel waar ik ga heeft de SE deluxe niet, daarom dat ik zeker wou weten of de "niet-SE" versie ook goed was, even RETESTABIEL was :D
Maar als het gewoon de lan controller zal stabiliteit wel dik in orde blijven en begrijp ik waarom ik het verschil niet direkt vond :ironic:

Davion
15 april 2004, 12:51
Originally posted by Monsoon
Winkel waar ik ga heeft de SE deluxe niet, daarom dat ik zeker wou weten of de "niet-SE" versie ook goed was, even RETESTABIEL was :D
Maar als het gewoon de lan controller zal stabiliteit wel dik in orde blijven en begrijp ik waarom ik het verschil niet direkt vond :ironic:

Jups zeker gaan voor die K8V Deluxe dan , lan controller maakt toch zoveel niet uit , hier zit die op de router met maximaal 100Mbit/s. verbinding , da haalt met ADSL lijn van 3.3 toch noouit , dus ge kunt gerust daarvoor gaan , en hier is de stabiliteit allesinds DIK in orde , dus da zal bij die ook wel zijn !

Monsoon
15 april 2004, 13:01
nog een klein vraagske, heb na veel zoeken en doen eens tegengekomen dat de K8V deluxe een eol versie was... nu is mijn vraag WTF is eol???

Davion
15 april 2004, 13:12
Originally posted by Monsoon
nog een klein vraagske, heb na veel zoeken en doen eens tegengekomen dat de K8V deluxe een eol versie was... nu is mijn vraag WTF is eol???

euhm, whatver it is , it's not , K8V Deluxe is een gewoon ,goed moederbord zoals alle anderen !

btw als ik op Google (http://www.google.be/search?q=eol&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=nl&meta=) zoek dan denk ik dat dat iets met snel downloaden te maken heeft ofzo , niets speciaals ivm het mobo dus !

Monsoon
15 april 2004, 13:17
ok thx allemaal

@ Davion: Ge weet het goed te verkopen :niceone:
Merci voor de hulp, 'k apprecieer het vies fel
greetz

edit: er mag een slotje op

Davion
15 april 2004, 13:23
Originally posted by Monsoon
ok thx allemaal

@ Davion: Ge weet het goed te verkopen :niceone:
Merci voor de hulp, 'k apprecieer het vies fel
greetz

edit: er mag een slotje op

no problem ;)

krisdv
16 april 2004, 19:14
FYI: eol = end of life

K8V Deluxe is niet meer, enkel K8V SE Deluxe, sommige winkels zullen die wel nog op stock hebben maar wordt niet meer gemaakt.

Let wel op met het type geheugen dat je aanschaft bij dit mb, is zeer gevoelig.

Cranox
16 april 2004, 20:55
Originally posted by Monsoon

edit: er mag een slotje op