PDA

Volledige versie bekijken : Draadloos internet



c'SoliD'ax
14 april 2004, 16:51
Ik heb dus problemen om te spelen via draadloos internet.
't is een 56Mbps netwerk.
ik connect HEEL traag en heeft meestal als resultaat dat ik gewoon disconnected ben tegen dat ik echt join.
Als ik 1maal kan joine dan zit ik met pings van 2000 en dergelijke shit.

Moet ik iets veranderen ? om toch te kunnen spelen ?

bluz
14 april 2004, 16:52
koop deftig materiaal.

Fake!
14 april 2004, 16:53
nee, kak he :D

jefkepeeters
14 april 2004, 16:55
wat je wel kan veranderen: internet... zou gewoon overstappen naar vast internet. Draadloos vertoont nog veel te veel problemen.

SithCloud
14 april 2004, 16:59
kheb hier linksys 54 mbit materiaal staan en werkt laat ons zeggen voor internet 100 % flawlessly en voor gaming 80 %.. over het algemeen geen probs, mor zo van die lagmomentjes.... draadloos is nog ni optimaal voor gaming... maar in uw geval hebde brol vrees ik ^^

jefkepeeters
14 april 2004, 17:05
Originally posted by SithCloud
kheb hier linksys 54 mbit materiaal staan en werkt laat ons zeggen voor internet 100 % flawlessly en voor gaming 80 %.. over het algemeen geen probs, mor zo van die lagmomentjes.... draadloos is nog ni optimaal voor gaming... maar in uw geval hebde brol vrees ik ^^


:bow: :bow: deftig materiaal, zal wel fikse duit gekost hebben....

dr0p
14 april 2004, 17:15
Originally posted by jefkepeeters
wat je wel kan veranderen: internet... zou gewoon overstappen naar vast internet. Draadloos vertoont nog veel te veel problemen.


draadloos verkoopt juist niks problemen als je deftig materiaal hebt... en bijna alles is defitg als je het maar bij de dealer zelfkoopt.. ik zit met mijn laptop zelfs buiten in de tuin zonder enig probleem!

probeer uw router deftig te configureren...

welke router?

adsl? telenet? is het 56k modem?

more info..

exo
14 april 2004, 17:16
heb D-Link router + D-Link kaart voor te ontvangen (kweet niet hoe da juist noemt tbh :p)

werkt perfect
gaat tot einde van tuin
geen problemen enzo, vlot goeie ontvangst

dus idd, koop gewoon deftig materiaal.
voor 160 € zedde zeker gesteld (weet nie meer just hoeveel da exact allemaal koste)


:woohoo:

jefkepeeters
14 april 2004, 17:17
ja, maar ge zegt het zelf. Deftig materiaal...
My point exactly

c'SoliD'ax
14 april 2004, 17:32
bedankt voor de mensen die nuttige reply's geven
FOCK OFF voor de mensen die antwoorden geven als stap over naar vast internet !

Ik heb U.S Robotics materiaal.

'K heb telenet
en
dit zijn de producten:
http://www.microforce.be/showproddet.asp?subid=71&sort=&z=0&s=&id=1650
http://www.microforce.be/showproddet.asp?subid=71&sort=&z=0&s=&id=1656
http://www.microforce.be/showproddet.asp?subid=71&sort=&z=0&s=&id=1657

Wat bedoel je met router goet configureren ?

stoffer
14 april 2004, 17:37
Ik heb ongeveer hetzelfde en het werkt nu redelijk deftig
Zorg gewoon dat alles goed geïnstalleerd is

Maar is dit hier geen COUNTER-STRIKE forum?

Plow
14 april 2004, 17:46
rofl drake heeft da ook zo en omde 5 min heeft die zon lagstoot van 15 sec is wel grappig

x1non
14 april 2004, 18:17
Ik heb U.S Robotics materiaal.

'K heb telenet
en
dit zijn de producten:
http://www.microforce.be/showprodde...&z=0&s=&id=1650
http://www.microforce.be/showprodde...&z=0&s=&id=1656
http://www.microforce.be/showprodde...&z=0&s=&id=1657

Wat bedoel je met router goet configureren ?

als al het maar voor 1ne pc is laat telenet dat dan doen he, die mannen hebben ook een beetje verstand en tis goed materiaal zegt nen maat van ik. als het voor meer pc's is, da zal telenet graag hore:p . maja jong, wa moeten wij doen om u te helpen, ga naar u hardware boer waar ge die spullen gekocht hebt en laat hem dat komen doen. tkost u mss een klein beetje maar liever beetje betalen dan pings van 2000:)

c'SoliD'ax
14 april 2004, 19:15
Ik ben niets
NIETS met reply's zoals: laat da installeren door...
stap over naar vast ....
Koop deftig mat....

Ik heb DIT meteriaal gekocht !
Ik ga geen extra installatie kosten betalen
Ik vraag enkel NUTTIGE informatie/hulp
dus als ge enkel onnuttige dingen kunt verschaffen en dus niet kunt helpen antwoord dan ook nie !

exo
14 april 2004, 19:19
Awel gaat gij dan eerst al is naart juste forum ipv te komen zagen da we geen antwoorde naar u zin geven.

HARDWARE FORUM DICKHEAD ! :) mvg

Sangoku
14 april 2004, 19:29
Originally posted by Plow
rofl drake heeft da ook zo en omde 5 min heeft die zon lagstoot van 15 sec is wel grappig

eerder om de 15 seconde een stoot van 3 seconde :p (cl_flushentitypacket) maar ja, care ;)

ZeroTolerance
14 april 2004, 20:15
draadloos is gewoon nog nie optimaal ik heb dezelfde router en kan redelijk goed derop spelen , het probleem in uw geval is waarschijnlijk isolatie die het signaal tegenhouden