PDA

Volledige versie bekijken : Faxen versturen



SB45
14 april 2004, 15:55
Kan je faxen versturen met XP pro als je telenet internet hebt?
Scanner is ook in mijn bezit.

VDCNathan
14 april 2004, 16:15
Originally posted by SB45
Kan je faxen versturen met XP pro als je telenet internet hebt?
Scanner is ook in mijn bezit. Normaal gezien wel,
ma'k geloof dat dat met een programma is, WinFax
Ma'k zen ni zeker of't zo noemt,

zoek er is achter op tucows ofzo...

easypanic
15 april 2004, 00:17
Ik dacht dat je dat met Telenet niet kon.

Anders gewoon modemke aan pc hangen als ge iet wil faxen...