PDA

Volledige versie bekijken : Far Cry probleem



Ъ®K §K¥
14 april 2004, 14:54
Als ik Far Cry wil spelen en ik laadt een nieuwe level krijg ik eerst een zwart scherm en daarna komt er een foutmelding van vpurecover :
vpu recover heeft de grafische versneller opnieuw ingesteld omdat deze niet meer reageert op opdrachten van het beeldschermstuurprogramma
kheb al geprobeert om een nieuwe driver te installeren : nog altijd het zelfde

kheb een 2000+
met videokaart radeon 8500
en 512mb ddr geheugen

edit : nu heb ik het ook al met trackmania :doh:

VDCNathan
14 april 2004, 15:19
Originally posted by Ъ®K §K¥
Als ik Far Cry wil spelen en ik laadt een nieuwe level krijg ik eerst een zwart scherm en daarna komt er een foutmelding van vpurecover :
kheb al geprobeert om een nieuwe driver te installeren : nog altijd het zelfde

kheb een 2000+
met videokaart radeon 8500
en 512mb ddr geheugen

edit : nu heb ik het ook al met trackmania :doh: Vroeger had ik dat ook...maar dan wel met UT2k3

Ik heb ook een Radeon8500...
'k moest ofwel een tijd wachten, en het beeld was ff gestoord, ma't kwam altijd trug
LAter kwamen er nieuwe drivers uit,
en met die was het opgelost...
althans, 'k heb het nooit meer gehad...

Ъ®K §K¥
14 april 2004, 16:00
srry dubbelpost

Ъ®K §K¥
14 april 2004, 16:00
kheb het vanaf dak catalyst 4.3 of 4.2 heb geïnstalleerd
mischien is het opgelost als ik een vorige versie neem???

VDCNathan
14 april 2004, 16:04
Originally posted by Ъ®K §K¥
kheb het vanaf dak catalyst 4.3 of 4.2 heb geïnstalleerd
mischien is het opgelost als ik een vorige versie neem???
Je kunt het altijd proberen...

Ъ®K §K¥
14 april 2004, 16:24
zo gaat het dus niet
khad een oude driver geinstalleerd kwil far cry starten en krijg een error
crytical exeption

VDCNathan
14 april 2004, 16:37
Originally posted by Ъ®K §K¥
zo gaat het dus niet
khad een oude driver geinstalleerd kwil far cry starten en krijg een error
crytical exeption Zal dus nen fout zijn in de oude drivers...

Nieuwste drivers dan maar,
ge kunt ook in uw ATI-menu, zoeken achter VPU recover, en da afzette

demon326
14 april 2004, 21:08
ik had da als ik me ut2k4 speelde of ET heb ma van drivers verandert 4.4____>4.3;) nu hen ik da niet meer

en ik hen ook ne 8500 ma far cry gaat vrees ik toch nie me die kaart

LuminoPhobiA
15 april 2004, 13:41
ja jong, ik em nen radeon 9000 pro, ni zo oud, maar ook ni echt goe (64MB maar!!)
Dit probleem heb ik ook al 1x bij farcry gehad. maar als ik VIETCONG fullscreen online speel, krijg ik dit ook. ik kan zelfs ni 1024 windowed, het MOET 800x600 windowed zijn.
kent iemand de oplossing?

P.S. ja ik heb alle nieuwe drivers.

mabukay
15 april 2004, 13:48
ge moet eerst uw oude drivers uninstallen en dan pas de nieuwe erop zetten. Velen maken die fout want het is juist dit dat voor problemen zorgt. ;)

demon326
15 april 2004, 14:29
ik gooi altijd de oude ervanaf en dan pas de nieuwe:D

neverclever
15 april 2004, 20:36
http://www.farcry-thegame.com/uk/index.php?changesite=flash

kijk eens onder game info system spec
daar staan de minimum vereisten om het spel normaal te kunnen spelen

demon326
15 april 2004, 21:26
bij een vriend van mij kraakt zijn geluid na een goede tijd far cry spelen dus sout/northbirdge te warm

ik kon de demo maar met extra koeling op men 8500 draaien

Ъ®K §K¥
16 april 2004, 18:36
de demo draaide bij mij goed hoor (wel alles op low)