PDA

Volledige versie bekijken : far cry



100fr
14 april 2004, 15:35
hey,

ik heb juist farcry geinstalled en wil spelen op max detail op 1600*1200, maar het draait niet vlot.
heeft iemand nog dit probleem ?
vrienden van mij spelen met een minder systeem het spel wel vlot op dezelfde settings .....

specs

p4 3.0 @ 3.5 gig 512 pc 3700 meg en radeon 9800 pro @xt bios
quamtum fireball ultra 2 scsi hd ...

nazaar
14 april 2004, 20:49
mijnen maat met pIV 2.4 en r9800pro draait op 1024x.. en alles op high zonder vetragingen...

Zillode
14 april 2004, 23:01
Originally posted by 100fr
hey,

ik heb juist farcry geinstalled en wil spelen op max detail op 1600*1200, maar het draait niet vlot.
heeft iemand nog dit probleem ?
vrienden van mij spelen met een minder systeem het spel wel vlot op dezelfde settings .....

specs

p4 3.0 @ 3.5 gig 512 pc 3700 meg en radeon 9800 pro @xt bios
quamtum fireball ultra 2 scsi hd ...

mss nog latje ram bijkopen indien je het geld hebt

easypanic
15 april 2004, 00:20
Idd, far cry vreet geheugen.

Als ge al op zo'n hoge settings wilt spelen zulde mogen naar 1G ddr gaan.


@z10: die Lian-Li zal far cry nie rapper doen gaan :rofl:

mabukay
15 april 2004, 14:42
yep zelfs ik kan far cry bijna niet op high spelen (de demo ging anders perfect op very high) tligt aan de ram, 1 gig is bijna een must :sad: