PDA

Volledige versie bekijken : Scherm en Kleurenkaart zitten vast aan elkaar



Seu PeRMaNN
13 april 2004, 15:57
*kuch*
Ewwel, ik heb dus eens mijn oud scherm terug ingestoken omda er iets scheelde me mijn flatscreen, daarna was mijn flatscreen weer in orde.
nu:
Ik wil mijn scherm er uitvijzen ( van mijn kleurekaart ) ik merk gelijk da ik mag blijve draaien ma da vijske da blijft zitte :/
Ik kijk wa goe en ik zie da da moerke van mijn kleurenkaart medraaid :angry:

Ik hou da dus vast me een tangske( da moerke ) en ik draai dus aan da vijske MOERVAST!!!,.. :angry: ik pak een tang om te draaien, ik trek da plastiek gewoon open,

da zit dus moervast en krijg da nie los,...

Er is niets gebeurd me mijn pc heeft geen smeet gehad,..

is da een gekend probleem ???
ik heb dus een
Ati/Powercolor RADEON 9600pro 256MB DDR @ 400Mhz ( 8X AGP )

Please hoe zou ik da los krijgen ?
Want dit Dumpscherm is nie echt van kwaliteit en het begind soms eens paars uit te slaan,

Mss met een ijzerzaagje da moerke en vijske losdraaien* ?

[EDIT]Afzagen natuurlijk*

Ranzy
13 april 2004, 16:09
Wow, ik weet absoluut niet over way je het hebt, "kleurenkaart"?

Seu PeRMaNN
13 april 2004, 16:10
Originally posted by Ranzy
Wow, ik weet absoluut niet over way je het hebt, "kleurenkaart"?
Grafishe kaart / graka ?

dunno wa zeggen ze nog ?

en wa zou da zijn ? -> Ati/Powercolor RADEON 9600pro 256MB DDR @ 400Mhz ( 8X AGP

Ranzy
13 april 2004, 16:12
Ah ja, ik begrijp het nu, kan je dat moertje niet gewoon uit je vga-kaart draaien?

Seu PeRMaNN
13 april 2004, 16:19
zou in principe moete kunne ma da zit daar zoo vanachter en da is PIEPklein

kzou et eigenlijk nie weten of da gaat :/

Ranzy
13 april 2004, 16:28
En je bent toch 100% zeker dat je naar de juiste kant aan het draaien bent hé? Heb dat zelf ook al meegemaakt, daarmee...

Seu PeRMaNN
13 april 2004, 16:38
ja

ziezo
13 april 2004, 16:45
'k Heb dat ook eens gehad toen ik een moederbord aan het plaatsen was in een case. Ik heb toen zo hard als ik maar kon die vijs in dat "moertje" gedraaid en vervolgens dat als één geheel eruit gehaald.

Kan het niet aan de binnenzijde verwijderd worden?

Seu PeRMaNN
13 april 2004, 18:44
Originally posted by ziezo
'k Heb dat ook eens gehad toen ik een moederbord aan het plaatsen was in een case. Ik heb toen zo hard als ik maar kon die vijs in dat "moertje" gedraaid en vervolgens dat als één geheel eruit gehaald.

Kan het niet aan de binnenzijde verwijderd worden?
normaal wel ma ik heb geen schroevendraaier meer :/

morge gaan hale en proberen, ondertussen ook kruipolie halen

Seu PeRMaNN
14 april 2004, 14:27
Uiteindelijk merkte ik dat ik naar de verkeerde kant draaide :p

Ranzy
14 april 2004, 14:35
Originally posted by Seu PeRMaNN
Uiteindelijk merkte ik dat ik naar de verkeerde kant draaide :p

Lol, ik wist het gewoon... :)

Fuzetsu
14 april 2004, 14:43
Originally posted by Seu PeRMaNN
Uiteindelijk merkte ik dat ik naar de verkeerde kant draaide :p




OMG :/

En da is dan al gevraagd geweest, en toe zeide nee :|

Damn :x

Vladimirvlad
14 april 2004, 14:58
LOL LOL LOL LOL

Seu PeRMaNN
14 april 2004, 15:41
Originally posted by .:: Tasadar ::.
OMG :/

En da is dan al gevraagd geweest, en toe zeide nee :|

Damn :x
mo de andere kant werkte ook tegen en diene pipo die mij "hielp" zij da et zo was :ironic:

citrofenwick
14 april 2004, 20:59
OMFG!
lol lol lol
//strijkestrijk:rofl:
en dan nog zegge dattem juist draaide :rofl:
:naughty: