PDA

Volledige versie bekijken : Firewire?



snake5555
12 april 2004, 21:31
zou er op dit mb firewire staan? ViA KT4000 Chipset Based Kt4V Series




ben bezig aant zoeken in het boekje,
thx

[IpL]Viper_666
12 april 2004, 22:06
Eerlijk hangt da af van de constructeur.
Kan goe zijn da die via KT400 firewire ondersteunt
(ben te lui vo de moment om is te gaan checken :p )
Ma als de contructeur geen poorten of aansluitingen
om poorten op te zetten voorziet dan zijde gezien.

sSkoEziE
12 april 2004, 22:27
Welk merk mobo is da?

Zwan
12 april 2004, 23:30
De chipset zelf ondersteunt geen Firewire. Bij mijn weten heeft enkel de Nvidia MCP-T southbridge onboard IEEE1394.

Het kan echter wel goed zijn dat uw mobofabrikant er een 3rd party FireWire chip heeft opgestoken (meestal van VIA of TI), dus daarvoor zulde in uw boekje moeten kijken of zeggen welk mobo ge hebt.

Crazy Killer
12 april 2004, 23:56
en als da niet onboard zit kunt ge dan nog firewire derop krijge?

Snake
12 april 2004, 23:56
Originally posted by Crazy Killer
en als da niet onboard zit kunt ge dan nog firewire derop krijge?

Ja, door een pci-kaartje te kopen kost iets van een 20-30 euro

Crazy Killer
12 april 2004, 23:59
firewire is toch dat een van sony om u filmkes over te zetten he? :unsure:
was er zeker van maar begin nu te twijfelen :s wij ebbe ne camera van sony ma kheb nog altijd geen mogelijkheid gevonden om filmke over te zetten van camera naar pc

snake5555
13 april 2004, 13:21
als ik mijn boekje bij neem staat er dit


MSi KT4v MS-6715(v1.x) atx mainboard

[IpL]Viper_666
14 april 2004, 00:35
bij msi emmek enkel deze borden gezien met Firewire :
KT4 Ultra-FISR (Bluetooth ready, SATA RAID, Gb LAN, IEEE 1394)
KT4A Ultra-FISR (SATA RAID, Gb LAN, IEEE1394)Is uw bord een van dezen ?

Anders zulde er zelf een pci firewire controller kaart moeten bijsteken,
der bestaan der ook met USB poorten derop zoda ge een beke meer
hebt dan enkel de Firewire op zo'n kaart.

outl@w
14 april 2004, 10:22
Originally posted by Crazy Killer
firewire is toch dat een van sony om u filmkes over te zetten he? :unsure:
was er zeker van maar begin nu te twijfelen :s wij ebbe ne camera van sony ma kheb nog altijd geen mogelijkheid gevonden om filmke over te zetten van camera naar pc

jow
Ja firewire is ideaal voor video over te zetten. Ik heb ook een sony camera en ik gebruik ook firewire om mn video over te zetten. Gaat perfect!

greetz