PDA

Volledige versie bekijken : sata



weedplant
12 april 2004, 00:43
mannen ik kom just van men neef en van die heb ik een SATA poort meegekregen voor de HD die de FLAT kabel omlijdt naar SATA maar nu heb ik een vraag ik heb sata op men mobo , als ik de software van de sata installeer bolt hij dan ook en merkt ge verschil ??????

Skoebiedoe
12 april 2004, 01:19
Nee,dat geeft totaal geen verschil omdat ge nig altijd op de ide controller zit te werken en niet op een sata controller.

weedplant
12 april 2004, 01:32
voorwat is dat ding dan goed ?
hij komt met een SATA kabel binnen op de controller , mij lijkt het toch enigzins anders te zijn

morge ga ik hem teste kijken wat hij dan doet

[BAT] Brambo
12 april 2004, 01:57
das goe voor als ge bv een s-ata hebt ligge en dan kunde die gebruike, of voor als ge in de toekomst s-ata wilt gaan gebruike, en de hdd al hebt gekocht ma de rest vant systeem nog ff meekan...

ma et ga idd gene ruk snelle rkunne gaan aangezien et allemaal nog door dezelfde componenten moet gaan na dien s-ata chip ;)