PDA

Volledige versie bekijken : toetsenbord probje...software?



K3nsh1n
11 april 2004, 21:39
lo kem dus al 2 toetsenborden en bij beiden lukken de F knoppen niet zoals f6 en f1 enz enz en kwil die graag laten werken mja kdenk dat erges in de software ligt

men toetsenbiord is van logitech

Hit Hard
11 april 2004, 21:46
Staat er links naast de escape toets geen knopke F lock? Als er da is dan moet ge daar eerst op duwen vooraleer u F toetsen gaan.

syko1989
11 april 2004, 22:55
jep idd ik heb ook zo een toetsenbord internet logitech navigator is het die zwart met vanboven zilver? en links een scrollerke ewel links staat er een knopke f-lock als ge op dien druk hade je in het midden de F zien oplichte dan werke ze bij het opstarte staat die toets niet automatish aan denk ek dus ge moet er telkens op drukke

K3nsh1n
12 april 2004, 00:19
jAAAA
bedankt mensen !