PDA

Volledige versie bekijken : internetprobleem



Raiden
9 april 2004, 17:59
Ik heb een probleem met mijn Startpagina. Normaal is dit Google (http://www.google.com) maar nu is het search-town (http://search-town.net/) geworden. Ik kan de startpagina niet meer wijzigen want ze wijzigt altijd vanzelf. Bij alle accounts komt dit probleem voor. Ik heb al virusscans, spyware scans, cookies verwijderd en nog wat.

Kan iemand mij helpen hiermee?

darkiee
9 april 2004, 18:02
Kijk is bij Start, Uitvoeren, Msconfig en bij het tabblad Opstarten of er niks verdachts staat dat met die pagina zou kunnen te maken hebben.
Indien ja, vink het af en herstart de pc.
Installeer ook eens
Startpage Guard (http://www.pjwalczak.com/spguard) om te voorkomen dat bepaalde sites je startpagina kapen.

Forceflow
9 april 2004, 23:32
met X-Setup kan je je startpagina opnieuw goedzetten. (dat past de registersleutel aan)

Scan toch maar eens op vuiligheid, ja.

Raiden
11 april 2004, 21:18
Ik heb dus X-Setup Pro geïnstalleerd. Moet ik iets speciaals doen om dit probleem op te lossen of is dat al gebeurd bij de installatie?

Raiden
14 april 2004, 20:15
Forceflow?:eek:

st3ph3n
15 april 2004, 00:20
Scan eens met BHODemon (http://www.definitivesolutions.com/bhodemon.htm).

Steven

Dark_One
15 april 2004, 04:27
Originally posted by Raiden
Ik heb een probleem met mijn Startpagina. Normaal is dit Google (http://www.google.com) maar nu is het search-town (http://search-town.net/) geworden. Ik kan de startpagina niet meer wijzigen want ze wijzigt altijd vanzelf. Bij alle accounts komt dit probleem voor. Ik heb al virusscans, spyware scans, cookies verwijderd en nog wat.

Kan iemand mij helpen hiermee?


Ad-Aware doet de trick

zoek op google Ad-Aware 6.0

& vergeet ni te updaten eerst

en geen smart-scan doen maar een costumised scan

Raiden
15 april 2004, 17:25
Ad-Aware doet de trick

zoek op google Ad-Aware 6.0

& vergeet ni te updaten eerst

en geen smart-scan doen maar een costumised scan

Heb ik al gedaan en het probleem is er nog.

Magister Magic
15 april 2004, 21:46
ga gewoon in je register via start en uitvoeren en daar dan alles zoeken met de naam "search-town" of die link! Iedere keer verwijderen tot alles eruit is...dan uw juiste pagina instellen en zou moeten ok zijn.

Raiden
15 april 2004, 21:52
nope, niks te vinden