PDA

Volledige versie bekijken : BF:1942 nodig voor BF:V???



geRtje
7 april 2004, 23:40
Kheb vandaag review gezien in gammo en kwas direct weg der van.Maar heb je de gewoon BF:1942 nodig voor BF:V .Want ben van plan het te kopen maar heb BF:1942 niet

SaphiOxX
7 april 2004, 23:43
Neen, dat is een heel nieuw spel ....
Dus zeker kopen :niceone:

Timmie
7 april 2004, 23:43
Originally posted by geRtje
Kheb vandaag review gezien in gammo en kwas direct weg der van.Maar heb je de gewoon BF:1942 nodig voor BF:V .Want ben van plan het te kopen maar heb BF:1942 niet

1 woord: neen

geRtje
7 april 2004, 23:49
OKE THX Ik vind het echt ownen da spel. zal wel goe draaien zeker op mijn r9000 proke zeker. BF:1942 MP demo ging op high 1024*768

Tobi-ONE-KeNoBi
8 april 2004, 02:52
mja BF:V is toch een pak zwaarder dan bf1942 zenne ...

kspeel ier me r9800/xp2600+/512meg ram en me bf1942 speelek vlot op 1600*1200 me alles op het hoogste, dees speelek me 1152*864 en met alles op high en tspeelt al helemaal ni meer zo vlotjes :/

geRtje
10 april 2004, 13:32
Maar ik ben al bij op med 1024*768 :)

Wietblaadje
23 mei 2004, 16:33
1 woord : Nee!

Ranzy
23 mei 2004, 17:14
Hey Wietblaadje, dit is nu al de 5de topic dat ik tegenkom waar je compleet nutteloos antwoord en dit zijn dan nog allemaal topics van een maand oud, postcount wat aan het opvijzelen of zo? :wtf:

EagleEye
23 mei 2004, 18:24
1 woord : Nee!
3 replys boven u staat er "1 woord: Neen"

en gij gaat da herhalen... Met welk nut???