PDA

Volledige versie bekijken : fps probleem



Phantom
16 maart 2004, 15:44
Ik krijg mijn fps niet hoger dan 60, enig idee wat ik daaraan kan doen ?

/seta com_maxfps 0 lijkt niet te werken :(


AMD2200+XP
512MB
Geforce 4 Ti4200 128MB

Wazzie
16 maart 2004, 15:52
Ga in uw menu opties van CoD en zet vsynch af.

Phantom
16 maart 2004, 16:05
Originally posted by Wazzie
Ga in uw menu opties van CoD en zet vsynch af.

Heb daar al mee zitten prutsen, nog is proberen :)

Wazzie
16 maart 2004, 16:10
als dat niet werkt zet je het ook af bij je videokaart opties

Phantom
16 maart 2004, 16:10
yup nog altijd fps op 60 met v.sync af, weird

ChildeRoland
16 maart 2004, 16:41
Is een bug in XP geloof ik. Er bestaan genoeg fixes om je refreshrate mee te unlocken.

THa SkuLL
16 maart 2004, 17:05
Probeer eens :

/seta com_maxfps 120
/set com_maxfps 120

Bij mij staat het op zoveel en het werkt goed.
Veel geluk :niceone:


SkuLL

Phantom
16 maart 2004, 21:03
Ik heb terug de 53.03 drivers en mijn fps zijn weer goed, blijkbaar toch iets mis met die laatste drivers van nvidia.

Wazzie
16 maart 2004, 21:08
Originally posted by ChildeRoland
Is een bug in XP geloof ik. Er bestaan genoeg fixes om je refreshrate mee te unlocken.

bug die er nog altijd niet uit is en ik hoop dat ze dat fixen met de komst van Service Pack 2 (ik betwijfel het wel maar soit). Maar als ge vsynch gewoon afzet, hebde normaal geen last met die bug. Blij dat ge het toch hebt opgelost met nieuwe drivers te dllen.

Th3 aLmIgHtY
17 maart 2004, 14:47
kheb ongeveer tzelfde voor:
mijne fps is gelockt op 85 en k krijg hem ni hoger ...
kheb al com_maxfps 120 en com_maxfps 120 geprobeerd ma helpt ni ...

Th3 aLmIgHtY
17 maart 2004, 16:42
kheb nu wel gezien ask ALLES op minimum zet dak 91 fps haal
is da ni wa weinig voor mijn systeem ?

pandoradxh
9 oktober 2004, 16:37
Hallo ik heb oko problemen met mijn FPS ik heb een RADEON 9600 256MB en mijn fps komt niet hoger dan 60 en ik heb alles gedaan wat jullie hebben tegtypt maar nix help.
wie kan me helpe?
Bedankt.

Davion
9 oktober 2004, 17:41
vanaf SP1 is de 60Hz bug er al uit ze....
een 9600 is niet dat om CoD mee te draaien hé, maar ge zou toch hoge pieken moette hebebn, ook als ge naar de grond kijkt enz...

Darkie
9 oktober 2004, 18:53
Hallo ik heb oko problemen met mijn FPS ik heb een RADEON 9600 256MB en mijn fps komt niet hoger dan 60 en ik heb alles gedaan wat jullie hebben tegtypt maar nix help.
wie kan me helpe?
Bedankt.

Haal de config af van Speedy dan zal het wel lukken :p