PDA

Volledige versie bekijken : PS2 via PC, hoe?



Calippo Tecks
28 februari 2004, 20:39
Hey, wij hebben hier thuis telenet duo voor 2 pc's maar aangezien ik niet nog meer wil betalen en ik wel zin heb men pc aan te zetten terwijl ik game(wat zoiezo altijd is, ik ben bezig op pc en PS2 tegelijkertijd :woohoo: ). Het ziet er nu zo uit:
MODEM > HUB > pc1
(HUBconnectie2) > pc2 > PS2
Dus met een netwerkkaartje in men pc naar men PS2 (ik gebruik die kabol die bij de netwerk adaptor van de PS2 zat, die is net lang genoeg) maar hoe moet ik dit nu fixen? Ik heb al vanalles geprobeert, met WinRoute maar van dat programma snap ik nix:cry: !! En dan heb je nog ICT dacht ik, wat ik ook maar half snapte.. Ik gebruik windows 98 s.e. Indien je meer moet weten om mijn vraag te beantwoorden, zeg dan aub ff.. Btw men netwerkkaarten werken allebei(kheb ze eens allebei uitgeprobeert of ze internetverbinding konde maken via men HUB)
Alvast bedankt!:doc:

J!nX
28 februari 2004, 22:35
daar moet ge ne crossed utp kabel voor hemme, dien bij uwen adapter zit is ne straight

Calippo Tecks
29 februari 2004, 13:46
en als ik dieje ga kopen, is da dan er gewoon insteken en klaar?