PDA

Volledige versie bekijken : Paar Xbox Live! vragen



-=Lag0a=-
5 februari 2004, 22:03
1. Hoeveel Upload ?
2. Kan ik op 2 plaatsen Xbox Live! (Ouders zijn gescheiden en neem Xbox om de week mee)
3. Welke Kabel heb ik nodig voor bij een Router ?



GRTZ

plz dont close :)

Newboy
5 februari 2004, 22:22
1) hangt af van uw provider denk ik
2) weet ik ni
3) dezelfde kabel zoals die uw modem met uw netwerkkaart verbind. niet duur. te koop in elke goeie pcwinkel

Killer_Jon
5 februari 2004, 22:29
1) als ge verbruik bedoelt: hangt af van spel tot spel en hoeveel ge speelt natuurlijk
2) ja tuurlijk (ge bedoelt toch met 1 xbox hé?)
3) een netwerkkabel :o ...geen cross-over

-=Lag0a=-
5 februari 2004, 22:31
Originally posted by Killer_Jon
1) als ge verbruik bedoelt: hangt af van spel tot spel en hoeveel ge speelt natuurlijk
2) ja tuurlijk (ge bedoelt toch met 1 xbox hé?)
3) een netwerkkabel :o ...geen cross-over

1. Da bedoel ik (kzit bij mijn pa op 80 % van upload al en kwil der ni op Smallband zitten :) )

2. Ik bedoel met 1 xbox ja ;)
3. Thnx

Killer_Jon
5 februari 2004, 22:48
ah en moest ge op PC op internet multiplayer spelen, dan kunt ge het daarmee vergelijken...

-=Lag0a=-
6 februari 2004, 08:10
Originally posted by Killer_Jon
ah en moest ge op PC op internet multiplayer spelen, dan kunt ge het daarmee vergelijken...

Dus veel Upload geeft da ni :p

-=Lag0a=-
6 februari 2004, 21:28
weet er iemand waarmee Upload te maken heeft???

Is da van Webcammen , etc .... ? :confused:

nemmo
6 februari 2004, 21:41
Webcam verbruikt redelijk veel upload veronderstel ik..

-=Lag0a=-
6 februari 2004, 21:45
K

Moetek tegen men zus zegge da ze minder moet webcammen

Is da het enigste da Upload verbruikt ?
Of zijn der nog zo'n dingen da van uw upload gebruik maakt ?

[NeO]-mtr
6 februari 2004, 21:46
Originally posted by Killer_Jon
3) een netwerkkabel :o ...geen cross-over
Gewone straight UTP kabel dus. ;)

josuwa
7 februari 2004, 10:24
jah mijn zus webcamt ook erg veel alsk ooit live! krijg dan ist gedaan ze,ik heb die webcam immers gekocht!

mj worry's for later

cabel men
7 februari 2004, 12:43
Originally posted by -=Lag0a=-
K

Moetek tegen men zus zegge da ze minder moet webcammen

Is da het enigste da Upload verbruikt ?
Of zijn der nog zo'n dingen da van uw upload gebruik maakt ?

alles geeft upload bekan , msn ook, surfen ook, stream een filmpje bekijken ook , een mail sturen ook , enzo......

-=Lag0a=-
7 februari 2004, 13:42
Moeti k dan Blokken bijkopen ofzo?

Menen pa zei dattem had gelezen op Telenet site
Da als ge bv Xbox live pakt daz ge beter blokken kunt bijkopen ofzo
hij zij iets van 40 euro per jaar bij.
Klopt da :confused:

Oekje
7 februari 2004, 21:05
als ik het me juist herrinder is het 5 euro per blok van 1 gig ; met een maximum van 10 gig extra waarvan 10% upload is

nemmo
7 februari 2004, 22:32
Is het niet 1€ voor 1Giga? :confused:
Dacht het toch..

--BigO--
7 februari 2004, 23:57
Ja, tis maar ene euro per giga bij, dus ge kunt makkelijk 5 euro de maand opleggen, en dan gaat ge wel toekomen met den upload...

-=Lag0a=-
8 februari 2004, 16:52
Nog een vraagske.

Hoeveel is de upload gemiddeld bij de spellen ?
Bij mijn pa heb ik momenteel al 12 Gb dll en 1.8 GB upload

i.p.v 10 Gb en 1.5 GB

Chromage
8 februari 2004, 19:22
Das normaal genoeg, de laatste tijd speel ik wel nie meer veel live, ma vroeger, toen het nog een uur per dag was ofzo kwam mijn upload ook nooit hoger dan 70 %

Vooral cammen is schadelijk voor upload. Msn, mail en surfe valt eigenlijk te verwaarlozen wat betreft upload

-=Lag0a=-
8 februari 2004, 19:33
Juist gezien bij mijn telenet ---> Telemeter

Download 55%
Upload 78 %

Als ik nu ni teveel webcam kom ik daar dan mee toe om ni op smallband te komen ???

Grtz

-=Lag0a=-
9 februari 2004, 18:58
Originally posted by -=Lag0a=-
Juist gezien bij mijn telenet ---> Telemeter

Download 55%
Upload 78 %

Als ik nu ni teveel webcam kom ik daar dan mee toe om ni op smallband te komen ???

Grtz


IEMAND :sad:

cooly
9 februari 2004, 19:00
kpijs van nie,als gamen nie veel upload inpakt zal da wel gaan pijsk:applause:

Saiyajin
14 februari 2004, 03:09
heb ook een vraagje, welke router koop ik het best? of is het gelijk de welke?

-=Lag0a=-
14 februari 2004, 03:23
ik heb der ene van US Robotics

Die zen wel goe ;)

Doobie
17 februari 2004, 20:59
Originally posted by -=Lag0a=-
IEMAND :sad:

héhé, idd, webcammen & audio gebruiken om te babbelen met iemand over 't net vreet upload. Een oplossing is misschien het gamerpack? http://www.telenet.be/producten/internet/telenet_internet/gaming_pack/index.php
Ik heb da ook en ben er héél content van, upload is wel sneller, waardoor ge rapper aan je limiet zit, maar ge hebt dubbel zoveel!

Verder gaat je uploadcapaciteit naar beneden telkens als je pc data verstuurt. Dus als ge dingen zoals Kazaa, Bittorrent, etc... laat delen, gaat het ook rap. Sommige spyware & viriï genereren ook wa upload, dingen zoals adaware & spybot lossen zoiets rap op.

Wilt ge echt weten waar je upload heen gaat? Dan moet ge iets als netlimiter installeren, kan crashen bij alles wa nie W98Se is, mor ik ken nie veel alternatieven.

Zdnet.be kan je helpen bij je downloads >> keywords: Adaware, NetLimiter, Spybot, Stinger, Paris :p

-=Lag0a=-
17 februari 2004, 21:16
Wa is de prijs van zo'n gamerpack???

El ByToS
17 februari 2004, 21:48
Originally posted by -=Lag0a=-
Wa is de prijs van zo'n gamerpack???

http://www.telenet.be/producten/internet/telenet_internet/gaming_pack/index.php

-=Lag0a=-
17 februari 2004, 22:09
Originally posted by El ByToS
http://www.telenet.be/producten/internet/telenet_internet/gaming_pack/index.php

K kzie het juist.
Khad erover gezien :D

10 euro meer.
Valt nog mee

nemmo
18 februari 2004, 00:18
Dat gaat niet wanneer je telenet quatro hebt zeker? :confused:

:sad: