PDA

Volledige versie bekijken : CoD map editor probl



The killamaster
4 februari 2004, 19:49
ik heb met de Cod Radiant een mapje gemaakt en opgeslagen maar hoe kan ik die nu spelen?
Moet ik die ergens in een map steken of zo?

:help:

The_Pacifist
4 februari 2004, 20:02
in deze (C:\Program Files\Call of Duty\Tools\bin) (default) locatie staat q3map.exe
uw .map bestand wat je hebt opgeslagen met codradiant sleep je naar q3map.exe
dan opent er zich een dos prompt en je krijgt een paar nieuwe bestanden.
en die bestanden zet je in deze (C:\Program Files\Call of Duty\Main\maps\mp) (default) locatie
dan kun je ze spelen (als je pure server "off" zet)

ARTiCI
4 februari 2004, 23:00
Waar kan ik dat programmatje vinden (Cod Radiant) ? :confused:

NaaiT
4 februari 2004, 23:24
http://games.telenet.be/files.php?game=39&name=&sort=&maxm=

die mod tools dus normaal ;)

ARTiCI
4 februari 2004, 23:44
Lol dat is een moeilijk progie
unrealed was makkelijker ze voor ut :)

virox
5 februari 2004, 17:24
Originally posted by ARTiCI
Lol dat is een moeilijk progie
unrealed was makkelijker ze voor ut :)
bwa da valt wel goe mee ze, moja 'k ben ook maar da programma gewend ;)

AlreadyDead
22 mei 2004, 16:10
kben juist begonnen met Radiant ( vroeger al eens naar gekeken voor wolfenstein enemy territory, maar na 2 minuten opgegeven) en ik heb al een kamertje gemaakt :)


http://richdiesal.jedioutcastmaps.com/tutorials goei tut's

Mogwai
22 mei 2004, 22:39
ik begin daar nie aan, hou mij alleen bezig met het spele


ma respect vo die wa goei maps kunne make :bow:

UniKorn
24 mei 2004, 09:54
Plaats uw .map file in maps/mp
in maps staat een batfile dawnville.bat
editeer die met notepad
verander dawnville.map
in mp/uwmapnaam.map

Save

Voer die batfile uit.

Tr!ckY*
24 mei 2004, 11:52
Ik ben daar ooit ook es aan begonnen, teeft nie lang geduurd ... ksnap daar dus echt de ballen van