PDA

Volledige versie bekijken : muziek op xbox



wie...ik?
4 januari 2004, 15:59
)ik heb laatst een xbox aangeschaft en is da normaal dat da zo'n 20 minuten duurt vooraleer er een cd op staat(ik bedoel op de harde schijf schrijven he).en is het ook normaal als de trillingen in de controller zeer licht zijn er zo'n raar geluid optreed(het is moeilijk te zeggen wat voor een geluid ma toch...het klinkt ongeveer zo:èèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèèè. ..ma dan zeer zacht :rofl: ).

ciao

josuwa
4 januari 2004, 16:05
ik denk het....wel ma bij mij doet die da op 10 minuten....ich ma was het verschil

casualties
4 januari 2004, 16:11
ja, das normaal...


geduld en doe ondertusse iet anders hé

Bodacious
4 januari 2004, 17:15
kzou bij god nie weten oe da ge muziek op uwen xbox zet, kan iemand mij da ff uit leggen pls?

Killer_Jon
4 januari 2004, 17:19
ge steekt u schijfken in en ge kiest "op hdd zetten"

casualties
4 januari 2004, 17:19
Originally posted by Bodacious
kzou bij god nie weten oe da ge muziek op uwen xbox zet, kan iemand mij da ff uit leggen pls?

lees de fucking handleiding aub :doh:

Bodacious
4 januari 2004, 17:41
heb het al, vriendelijk is ook wa anders bij u.:bow:

Joke
4 januari 2004, 18:00
Ik weet niet ofdat mag wat ik nu ga vragen
Gaat dat een gekopiieerde cd afspelen of op de hdd zetten van een X-doos?

casualties
4 januari 2004, 18:25
op cd-rw als audio cd burnen...

dan lukt het normaal


welk merk van cd-rw ?

mja, bij mij zijn het de sony's en maxells die werken... bij andere weer niet... das zelf wat zoeken



cheers:)

chief_tequila
4 januari 2004, 19:04
kun je ook dvd's gwoon op je harde schijf zette? heb wel een xbox me chip erin!
hoe doe je dit? waar moe ik kijke en op wa moe ik klikke?

MVG sniper_warrior

EryciusPuteanus
4 januari 2004, 19:12
Originally posted by sniper_warrior
kun je ook dvd's gwoon op je harde schijf zette? heb wel een xbox me chip erin!
hoe doe je dit? waar moe ik kijke en op wa moe ik klikke?

MVG sniper_warrior


BWahaha da heeft zijn Xbox laten chippen maar weet ni wattem er mee moet doen :p

Goe bezig! ;)

chief_tequila
4 januari 2004, 19:23
ik heb hier hope gekopieerde games liggen!!
heb wel geen dvd brander!
mer vertel het me dan hoe ik da me die dvd's kan doen?!
of stuur een pm ofzo...

cooly
4 januari 2004, 19:27
kunt ge cd-r cd-rw's afspelen op een xbox?
bij mij ga da nie ze:wtf:

b0rt
4 januari 2004, 19:33
Originally posted by sniper_warrior
ik heb hier hope gekopieerde games liggen!!
heb wel geen dvd brander!
mer vertel het me dan hoe ik da me die dvd's kan doen?!
of stuur een pm ofzo...
slim om da te vrage aan de SUPER MODERATOR :p

Silverhawk
4 januari 2004, 19:34
Originally posted by EryciusPuteanus
BWahaha da heeft zijn Xbox laten chippen maar weet ni wattem er mee moet doen :p

Goe bezig! ;)

Kan ik enkel maar beamen :)

sniper_warrior, may the force (http://www.google.be/) be with you :cool:

chief_tequila
4 januari 2004, 19:35
o fuck,ni eens gezien,zalig:lol:
mer kan er iemand mij hier helpe?

Zvert
4 januari 2004, 19:38
ja,


ma doe via pm of hotmail..



kvrees da ik wa teveel in detail ga moete treden

chief_tequila
4 januari 2004, 19:43
heb je een mail gestuurd :)
het kan hier op de thread wel eens vreselijk misgaan met mij ;) :D

Belgianbonzai
4 januari 2004, 20:46
Originally posted by cooly
kunt ge cd-r cd-rw's afspelen op een xbox?
bij mij ga da nie ze:wtf:

ja dat gaat wel, maar het hangt ervan af welke dvd-drive je hebt.

de samsung kan ongeveer alles lezen, ik heb een Philips en die kan oa. cilvercircle CD-R's lezen en nog een paar andere van die "goedkopere merken" (ivgm sony, maxwell,...)

cooly
5 januari 2004, 19:48
Originally posted by Brainbug
ja dat gaat wel, maar het hangt ervan af welke dvd-drive je hebt.

de samsung kan ongeveer alles lezen, ik heb een Philips en die kan oa. cilvercircle CD-R's lezen en nog een paar andere van die "goedkopere merken" (ivgm sony, maxwell,...)

kunt ge daar een andere dvd-drive insteken
zonder chip/of mij xbox te hacken?<=sorry hiervoor

loony
6 januari 2004, 19:31
ik em nen doodgewonen x-box en die neemt cd-rw aan

DiDoria
28 maart 2004, 23:04
ik heb mijn X-box 6 maand na de release gekocht en die wilt geen CD-R met muziek op aanvaarden! Weet iemand raad hiermee.............

Dank u :)

Lemmichi
29 maart 2004, 03:09
CD_R gaan niet je hebt CD_RW nodig !!!!!!!

DiDoria
29 maart 2004, 17:27
En das dan gegarandeerd succes ?????:)

Wel tof mp3 branden, op xbox zetten CD opnieuw schrijven dus met 1ne CD kunt ge wel ff voort.

cooly
29 maart 2004, 18:16
Originally posted by DiDoria
En das dan gegarandeerd succes ?????:)

Wel tof mp3 branden, op xbox zetten CD opnieuw schrijven dus met 1ne CD kunt ge wel ff voort.
bij mij gaat er geen een van de 2 ze,vuile thomson drive:angry:

DiDoria
6 april 2004, 20:00
Als die CD-RW's wilt lezen dan kunt ge toch ook xbox games van minder dan 700 MB copieren?

bogy
6 april 2004, 20:03
Originally posted by cooly
bij mij gaat er geen een van de 2 ze,vuile thomson drive:angry:

ik heb ook thomson drive ...

en die pakt toch wel rw's aan...

je moet wel rw's van een deftig merk pakken

Blanco's en goedkope noname shit gaat'm ni aanpakken

Sony en Verbatim hier getest met succes

bogy
6 april 2004, 20:04
Originally posted by DiDoria
Als die CD-RW's wilt lezen dan kunt ge toch ook xbox games van minder dan 700 MB copieren?

neen

de box doet een mediacheck...

games mogen alleen afgespeeld worden als ze op geperste dvd schijfjes staan...

dvd-rw vol met audio leest de xbox perfect af... maar een dvd-rw met een spel erop doet het ook ni

cooly
6 april 2004, 22:07
wa bedoeld ge deftig merk,
ik e er uit de aldi van lifetec
ke er ook van precision,emtec...
maar die van sony werken?

Pandoriaantje
6 april 2004, 23:14
Originally posted by cooly
wa bedoeld ge deftig merk,
ik e er uit de aldi van lifetec
ke er ook van precision,emtec...
maar die van sony werken?
Hier ook thompson en ik heb geen probleem met mijn plextor en philips cd-rw.

bogy
7 april 2004, 00:20
Originally posted by cooly
wa bedoeld ge deftig merk,
ik e er uit de aldi van lifetec
ke er ook van precision,emtec...
maar die van sony werken?

lifetec = el cheapo
precision = el cheapo
emtec = el cheapo


phillips, kodak, Sony, Plextor, verbatim = quality

Nighty
7 april 2004, 12:13
bij mij neemt ij cd-r aan cd-rw ook:p
juist vind ik da er betere muziek komt uit stereo dan als ij op xbox staat
;)





(azmat is men broer he:p My Game Collection :D (http://users.pandora.be/azmat/gamez0rz.txt )
het "*2" is dak da spel 2keer heb. meestal komt da door stoeme cd key dak et 2keer em moeten kopen, 1vo mij 1 vo broer

cooly
7 april 2004, 12:56
Originally posted by bogy
lifetec = el cheapo
precision = el cheapo
emtec = el cheapo
phillips, kodak, Sony, Plextor, verbatim = quality
kzal die dan eens proberen:p

xbox
7 april 2004, 14:47
Originally posted by bogy
lifetec = el cheapo
precision = el cheapo
emtec = el cheapo


phillips, kodak, Sony, Plextor, verbatim = quality

ik zou verbatim en emtec net omdraaien.

bogy
7 april 2004, 16:06
Originally posted by xbox
ik zou verbatim en emtec net omdraaien.

verbatim "klink" misschien cheap, maar het is wel een grote naam in de CD-markt

Emtec (vroeger Basf) maakt zeker enkel en alleen El-Cheapo cd's.

mortus
7 april 2004, 17:03
weet er iemand of de fujifilm cd-r,cd-RW erop werken kzou da wel willen testen mar ik zit zonder

bogy
7 april 2004, 17:06
Originally posted by mortus
weet er iemand of de fujifilm cd-r,cd-RW erop werken kzou da wel willen testen mar ik zit zonder

koop dan toch 1 CD-RW van verbatim/sony...

dat kost misschien 1.5 euro, en je kan dat schijfje ettelijke hondere keren herbeschrijven...

mortus
7 april 2004, 17:12
ok zal ik doen

xbox
7 april 2004, 20:22
Originally posted by bogy
verbatim "klink" misschien cheap, maar het is wel een grote naam in de CD-markt

Emtec (vroeger Basf) maakt zeker enkel en alleen El-Cheapo cd's.

emtec is goed, en verbatim is nie beter, geloof me ik heb ze alle 2 een lange tijd gebruikt....

cooly
7 april 2004, 20:50
Originally posted by xbox
emtec is goed, en verbatim is nie beter, geloof me ik heb ze alle 2 een lange tijd gebruikt....
ja maar we zijn hier bezig over welke op een xbox gaan en welke niet he;)

a happy noob
7 april 2004, 21:23
Woot, tis de eerste keer dat ik deze thread hier lees.
Ok dus, ik probeerde met gewone CD-r en da speelde maar nie af.
Nu lees ik hier dat het alleen goede CD-rw zijn die werken in de xbox.
Sebiet es geprobeerd en het lukt :woohoo:
Nu kan ik al mijn favoriete liedjes op HD zetten en ook met GTA naar mijn liedjes luisteren.

bogy
7 april 2004, 21:26
Originally posted by a happy noob
Woot, tis de eerste keer dat ik deze thread hier lees.
Ok dus, ik probeerde met gewone CD-r en da speelde maar nie af.
Nu lees ik hier dat het alleen goede CD-rw zijn die werken in de xbox.
Sebiet es geprobeerd en het lukt :woohoo:
Nu kan ik al mijn favoriete liedjes op HD zetten en ook met GTA naar mijn liedjes luisteren.

goeie commerciele boemboem muziek en pgr2 ..... it's just unbeatable

DiDoria
8 april 2004, 00:45
Originally posted by ]BuD[nighthawk
bij mij neemt ij cd-r aan cd-rw ook:p
juist vind ik da er betere muziek komt uit stereo dan als ij op xbox staat
;)





(azmat is men broer he:p My Game Collection :D (http://users.pandora.be/azmat/gamez0rz.txt )
het "*2" is dak da spel 2keer heb. meestal komt da door stoeme cd key dak et 2keer em moeten kopen, 1vo mij 1 vo broer

Zeker dat dat kopen was :p

cooly
8 april 2004, 13:59
Originally posted by a happy noob
Woot, tis de eerste keer dat ik deze thread hier lees.
Ok dus, ik probeerde met gewone CD-r en da speelde maar nie af.
Nu lees ik hier dat het alleen goede CD-rw zijn die werken in de xbox.
Sebiet es geprobeerd en het lukt :woohoo:
Nu kan ik al mijn favoriete liedjes op HD zetten en ook met GTA naar mijn liedjes luisteren.
en van welk merk is die cd plz?
want ik wil da ook wel eens doen,hebt gij een thomson drive?

DiDoria
10 april 2004, 14:25
Sony CD-RW!! altijd geluk !!:applause: :applause: :applause:

xbox
10 april 2004, 14:31
Originally posted by bogy
goeie commerciele boemboem muziek en pgr2 ..... it's just unbeatable

liever iets waar da ge bij kunt concentrere, bij mij staan er ongeveer 10 dc's helemaal op, allemaal coldplay en een beetje novastar

DiDoria
10 april 2004, 14:53
Op wel formaat staat dat op ne Xbox? Hoeveel blokskes neemt 1 liedje eigelijk in?

xbox
10 april 2004, 15:03
een hele cd is ongeveer 4000 blocks

cooly
10 april 2004, 15:39
Originally posted by DiDoria
Sony CD-RW!! altijd geluk !!:applause: :applause: :applause:
altijd?ook op een ***** thomson?;) :p

a happy noob
11 april 2004, 11:50
Originally posted by cooly
en van welk merk is die cd plz?
want ik wil da ook wel eens doen,hebt gij een thomson drive?
da zijn cd's van TDK

-[Weasle]-
11 april 2004, 17:40
traxdata leest em ook altij