Pagina 11 van 12 Eerste ... 789101112 Laatste
  1. #151
    Gregoryw's schermafbeelding
    Lid sinds
    29/07/09
    Locatie
    Waregem
    Berichten
    37
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Jonas89 Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    BIj wie hier de Gmail app gebruikt; staat dat bij jullie al in dark mode ?
    Nee. Staat niet in darkmode..
    Grtz Gregoryw

  2. #152
    JohnnyricoMC's schermafbeelding
    Lid sinds
    29/12/10
    Locatie
    Leuven
    Berichten
    11.709
    iTrader
    22 (100%)
    Mentioned
    1 Post(s)
    Reputation
    13/137
    iOS (/iPadOS) 13.3.1 is gisteren gelanceerd, alsook een nieuwe WatchOS. Vooral bugfixes, mar ook een nieuwe toggle in Settings voor de iPhone 11-reeks, met betrekking tot location tracking: https://www.macrumors.com/2020/01/28...es-ios-13-3-1/
    .

  3. #153
    BuYcKi's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/12/03
    Locatie
    Desselgem
    Berichten
    19.684
    iTrader
    246 (99%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    2/409
    Als Spotify naar het volgend nummer gaat, licht mijn scherm altijd even op. Kan je dat afzetten?

    PSN: BuYcKi

  4. #154
    Affinity's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/05/09
    Locatie
    Rarara
    Berichten
    12.777
    iTrader
    4 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    5/58
    Hmm op dit moment geen uitval van Bluetooth meer gehad, sinds de voorlaatste update. Of tmoet zijn dat ik het gewoon gemist heb.

  5. #155
    Destel's schermafbeelding
    Lid sinds
    12/11/13
    Locatie
    Gent
    Berichten
    3.528
    iTrader
    14 (100%)
    Mentioned
    7 Post(s)
    Reputation
    3/277
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door BuYcKi Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Als Spotify naar het volgend nummer gaat, licht mijn scherm altijd even op. Kan je dat afzetten?
    Gebeurt bij mij nooit. Al eens in de settings (notificaties of Spotify zelf) gekeken? Speel je lokaal af of via Bluetooth, AirPlay of Spotify Connect?
    PS4 / Xbox 360 / Wii / NES // Raspberry Pi Zero W / 3B / 3B+
    MacBook Pro 15" (2018) / iMac 27" (2017) // iPhone XR / iPad Air 2
    Projecten: frequency trainer

  6. #156
    BuYcKi's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/12/03
    Locatie
    Desselgem
    Berichten
    19.684
    iTrader
    246 (99%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    2/409
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Affinity Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Hmm op dit moment geen uitval van Bluetooth meer gehad, sinds de voorlaatste update. Of tmoet zijn dat ik het gewoon gemist heb.
    Hier nu een 11 Pro Max, en nog geen problemen gehad in auto. Connectie ging trouwens nog nooit zo snel.. (7 Plus ervoor).

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Destel Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Gebeurt bij mij nooit. Al eens in de settings (notificaties of Spotify zelf) gekeken? Speel je lokaal af of via Bluetooth, AirPlay of Spotify Connect?
    Via bluetooth in de wagen. Zonder bluetooth inderdaad niet nu je het zegt.. eens kijken.

    PSN: BuYcKi

  7. #157
    Destel's schermafbeelding
    Lid sinds
    12/11/13
    Locatie
    Gent
    Berichten
    3.528
    iTrader
    14 (100%)
    Mentioned
    7 Post(s)
    Reputation
    3/277
    Misschien is dat de automodus in Spotify? Wanneer ik Spotify aanzet in de auto staat Waze ook altijd op en daar zit een Spotify-widget in, mss daarmee dat ik die meldingen niet krijg.
    PS4 / Xbox 360 / Wii / NES // Raspberry Pi Zero W / 3B / 3B+
    MacBook Pro 15" (2018) / iMac 27" (2017) // iPhone XR / iPad Air 2
    Projecten: frequency trainer

  8. #158
    BuYcKi's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/12/03
    Locatie
    Desselgem
    Berichten
    19.684
    iTrader
    246 (99%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    2/409
    Heb die automodus als eens afgezet, blijft oplichten. Zal het wel gerust laten gewoon..

    PSN: BuYcKi

  9. #159
    Jonas89's schermafbeelding
    Lid sinds
    21/04/04
    Locatie
    Oudenaarde
    Berichten
    35.447
    iTrader
    153 (99%)
    Mentioned
    10 Post(s)
    Reputation
    32/1860
    Eindelijk Dark mode voor WhatsApp. Nu Gmail nog en de cirkel is rond
    PSN: Jonas89
    1 leden vonden dit bericht nuttig.   Met citaat reageren Met citaat reageren

  10. #160
    Bubba's schermafbeelding
    Lid sinds
    13/03/06
    Locatie
    Lommel
    Berichten
    14.611
    iTrader
    4 (100%)
    Mentioned
    1 Post(s)
    Reputation
    0/168
    Kan je bepaalde standaard apps instellen op één of andere manier?

    Ik heb de banking apps van BNP en KBC geïnstalleerd staan en als ik nu iets wil betalen via bancontact opent hij de app van KBC maar ik heb die van BNP nodig...

  11. #161
    JohnnyricoMC's schermafbeelding
    Lid sinds
    29/12/10
    Locatie
    Leuven
    Berichten
    11.709
    iTrader
    22 (100%)
    Mentioned
    1 Post(s)
    Reputation
    13/137
    iOS 13.4 is uit \o/

    edit: en watchOS 6.2, ge moet eerst met uw iPhone op 13.4 zitten.
    Laatst gewijzigd door JohnnyricoMC; 25 maart 2020 om 22:18
    .

  12. #162
    FiberMonkey's schermafbeelding
    Lid sinds
    19/01/12
    Locatie
    Kempen
    Berichten
    1.294
    iTrader
    51 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/0
    Sinds iOS 13.4 is het EINDELIJK weer mogelijk om via de Woning-app halve graden in te stellen voor de thermostaat!

  13. #163

    Lid sinds
    18/07/02
    Berichten
    324
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/12
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Bubba Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Kan je bepaalde standaard apps instellen op één of andere manier?

    Ik heb de banking apps van BNP en KBC geïnstalleerd staan en als ik nu iets wil betalen via bancontact opent hij de app van KBC maar ik heb die van BNP nodig...
    Bij de bancontact app kan je bij de optie betaalmiddelen kaarten toevoegen en verwijderen.
    If sex doesn't scare the cat, you're not doing it right

  14. #164
    Affinity's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/05/09
    Locatie
    Rarara
    Berichten
    12.777
    iTrader
    4 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    5/58
    WTF ik wil updaten - as usual - via iTunes...

    "iPhone could not be updated, an unknown error occured (4010)"

    Ik probeer enkele keren opnieuw, dan kreeg ik zo de restore afbeelding te zien op mijn iPhone. Via iTunes zeg ik dan "Update", en het lijkt alsof hij begint...
    Plots weer: iPhone could not be updated, an unknown error occured (4010).

    Nu: mijn gsm heeft zo het apple logotje zichtbaar met daaronder de balk alsof hij aant updaten is, maar dat hangt nu gewoon vast...

    Nice shit.

    Edit: gelukkig voor hij crashte was de backup wel succesvol genomen.... De eerste pogingen tot restore gingen zelfs ook niet, omenduur nog andere foutcodes gezien. Plots lukte het ene keer wel, en de backup restore uiteindelijk ook.
    Laatst gewijzigd door Affinity; 15 april 2020 om 12:06

  15. #165
    FiberMonkey's schermafbeelding
    Lid sinds
    19/01/12
    Locatie
    Kempen
    Berichten
    1.294
    iTrader
    51 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/0
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Affinity Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    WTF ik wil updaten - as usual - via iTunes...

    "iPhone could not be updated, an unknown error occured (4010)"

    Ik probeer enkele keren opnieuw, dan kreeg ik zo de restore afbeelding te zien op mijn iPhone. Via iTunes zeg ik dan "Update", en het lijkt alsof hij begint...
    Plots weer: iPhone could not be updated, an unknown error occured (4010).

    Nu: mijn gsm heeft zo het apple logotje zichtbaar met daaronder de balk alsof hij aant updaten is, maar dat hangt nu gewoon vast...

    Nice shit.

    Edit: gelukkig voor hij crashte was de backup wel succesvol genomen.... De eerste pogingen tot restore gingen zelfs ook niet, omenduur nog andere foutcodes gezien. Plots lukte het ene keer wel, en de backup restore uiteindelijk ook.
    Slechte kabel misschien?

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  

Inloggen

Inloggen