1. #1

    Lid sinds
    14/11/12
    Locatie
    Gent
    Berichten
    15
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/0

    Home button werkt niet meer na vervangen scherm iphone 7.

    Beste leden,

    Na het zelf vervangen van mijn scherm omwille van een barst werkt mijn home button & touch id niet meer.

    Alles is goed verlopen bij de reparatie & ik heb geen enkel kabeltje “gebroken”.

    Nu is mijn vraag of iemand hier al enige ervaring in heeft? En wat een oplossing zou kunnen zijn?
    no votes  

  2. #2
    Frado2005's schermafbeelding
    Lid sinds
    16/11/03
    Locatie
    -
    Berichten
    22.725
    iTrader
    281 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    14/64
    Kan ook aan het scherm liggen. Dus best terug opendoen en testen met uw oud scherm waar het wel werkte. Als het daar ook niet meer werkt heb je waarschijnlijk de home button kabel beschadigd bij het losmaken, die is nogal zeer fragiel.
    Trakt.tv |USA 08-09-10-11: New York | USA 2011:San Francisco + Los Angeles | USA 2012:Florida + East Coast
    USA 2013:
    Hawaii | 2014:Australia | 2015: Denver-Las Vegas| 2016: Auckland-Christchurch | 2017: Hawaii
    2018: New York | 2019: Denver - San Francisco | Florida
    no votes  

  3. #3
    Ascari's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/09
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    8.496
    iTrader
    132 (100%)
    Mentioned
    5 Post(s)
    Reputation
    0/202
    Heb je de homebutton ook vervangen? In de meeste gevallen moet je de homebutton ook vervangen als je je scherm vervangt.

    Heb je alles getest vooraleer je die terug dicht hebt gedaan en werkte die knop wel?
    Battle.net id: Chaoz#21712 - Origin id: Kayoz1
    Intel Core i7-5820K @4.3 GHz @full custom loop - ASUS X99-E WS/USB3.1 @Bitspower AIX99 monoblock - Kingston HyperX Savage 32GB DDR4-2666 -
    Inno3D RTX2080 iChill Frostbite - Samsung 950 Pro 512GB NVMe M.2 SSD - 2x Crucial MX300 750GB - Corsair HX1200i - Hex Gear R80 - LG 34UB88-B IPS monitor - Astro A40 TR Headset + MixAmp
    Corsair Glaive mouse - Corsair Strafe RGB MX Silent keyboard - Corsair MM600 Dual sided Mousepad
    no votes  

  4. #4
    Frado2005's schermafbeelding
    Lid sinds
    16/11/03
    Locatie
    -
    Berichten
    22.725
    iTrader
    281 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    14/64
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Ascari Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Heb je de homebutton ook vervangen? In de meeste gevallen moet je de homebutton ook vervangen als je je scherm vervangt.

    Heb je alles getest vooraleer je die terug dicht hebt gedaan en werkte die knop wel?
    Je kan de homebutton niet vervangen. Homebutton is nl gelinkt aan die iphone. Enkel Apple kan een nieuwe homebutton installeren en linken aan het toestel.
    Trakt.tv |USA 08-09-10-11: New York | USA 2011:San Francisco + Los Angeles | USA 2012:Florida + East Coast
    USA 2013:
    Hawaii | 2014:Australia | 2015: Denver-Las Vegas| 2016: Auckland-Christchurch | 2017: Hawaii
    2018: New York | 2019: Denver - San Francisco | Florida
    no votes  

  5. #5
    Ascari's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/09
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    8.496
    iTrader
    132 (100%)
    Mentioned
    5 Post(s)
    Reputation
    0/202
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Frado2005 Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Je kan de homebutton niet vervangen. Homebutton is nl gelinkt aan die iphone. Enkel Apple kan een nieuwe homebutton installeren en linken aan het toestel.
    Wat je kan die niet vervangen, das gewoon ne ribboncable losmaken?

    Heb dat met de 4, 5 en 6 al vervangen. Nooit problemen gehad. 7 geen ervaring mee, dus al dat verandert is voor dat model, dan weet ik het niet.
    Battle.net id: Chaoz#21712 - Origin id: Kayoz1
    Intel Core i7-5820K @4.3 GHz @full custom loop - ASUS X99-E WS/USB3.1 @Bitspower AIX99 monoblock - Kingston HyperX Savage 32GB DDR4-2666 -
    Inno3D RTX2080 iChill Frostbite - Samsung 950 Pro 512GB NVMe M.2 SSD - 2x Crucial MX300 750GB - Corsair HX1200i - Hex Gear R80 - LG 34UB88-B IPS monitor - Astro A40 TR Headset + MixAmp
    Corsair Glaive mouse - Corsair Strafe RGB MX Silent keyboard - Corsair MM600 Dual sided Mousepad
    no votes  

  6. #6
    Frado2005's schermafbeelding
    Lid sinds
    16/11/03
    Locatie
    -
    Berichten
    22.725
    iTrader
    281 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    14/64
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Ascari Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Wat je kan die niet vervangen, das gewoon ne ribboncable losmaken?

    Heb dat met de 4, 5 en 6 al vervangen. Nooit problemen gehad. 7 geen ervaring mee, dus al dat verandert is voor dat model, dan weet ik het niet.
    Klopt, maar sinds de taptic engine doet die knop dan niks meer. Tot 6S kan je knop vervangen ( maar heb je geen touch id). Maar vanaf de 7 werkt er niks meer als je de kabel/button kapot maakt. Zelfs als je hem vervangt.

    Heb nu wel gezien dat je blijkbaar de dock connector in de 7 kan vervangen dat je wel weer home button hebt, maar geen ervaring mee...
    Trakt.tv |USA 08-09-10-11: New York | USA 2011:San Francisco + Los Angeles | USA 2012:Florida + East Coast
    USA 2013:
    Hawaii | 2014:Australia | 2015: Denver-Las Vegas| 2016: Auckland-Christchurch | 2017: Hawaii
    2018: New York | 2019: Denver - San Francisco | Florida
    no votes  

  7. #7

    Lid sinds
    12/09/19
    Locatie
    Gent
    Berichten
    1
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/0
    Beste,

    Ik zit met hetzelfde probleem.
    Op welke manier heb je dit opgelost aub?
    Alvast bedankt!
    Mvg,
    Lennert
    no votes  

  8. #8
    JohnnyricoMC's schermafbeelding
    Lid sinds
    29/12/10
    Locatie
    Leuven
    Berichten
    11.669
    iTrader
    22 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    13/134
    Niet threaddiggen aub.

    https://nl.ifixit.com/Guide/iPhone+7...lacement/67489
    All you need to do is remove the old screen and transfer the home button to the new screen, in order for Touch ID to function
    Zoals al aangegven door Frado2005, werkt Touch ID niet meer als je de kabel of knop tijdens de vervanging beschadigt.
    .
    no votes  

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  

Inloggen

Inloggen