Pagina 6 van 43 Eerste ... 234567891016 ... Laatste

Discussie: 9/11

 1. #76
  magnificent_one's schermafbeelding
  Lid sinds
  31/07/09
  Locatie
  Kempen
  Berichten
  766
  iTrader
  16 (100%)
  Niet heel het topic door gelezen maar ivm die 45°. Dat is volgens mij omdat die metalen stukken onder 45 graden aan elkaar gelast worden ipv recht. En zo waarschijnlijk net naast de las doorgebroken.

  Filmpjes en de rest van het topic bekijk ik vanavond wel even.
  no votes  

 2. #77
  Rider's schermafbeelding
  Lid sinds
  11/08/02
  Locatie
  Gent
  Berichten
  7.456
  iTrader
  2 (100%)
  Reputation
  14/113
  Sorry, maar conspiracy theories ivm 9/11 zijn zo 2002

  Zeker als er als "bewijsvoering" allerhande filmkes worden bovengehaald. Iedereen weet intussen toch dat ge met wat biased interviews en wat creatief knip en plakwerk zowat alles kunt bewijzen?

  Gans dat topic is in feite van een bedenkelijk laag niveau... gradatie moon landing hoax & reptilians.

  Kijk bvb eens wat voor video's de poster van OP's eerste video nog op zijn kanaal heeft staan...

  "Obama is bisexual"
  "prophecy of the last pope is upon is 2012"
  "the illuminati...know them!"

  en dan natuurlijk de standaard Niburu / 2012 /polar shift zever die blijkbaar superpopulair is in dat soort milieus...
  "there is a planet behind the moon!"


  Laat mij het in één simpele lijn samenvatten:

  geloofwaardigheid = 0
  noi viviamo sommersi nel fondo d'un pelago d'aria
  -E. Toricelli
  no votes  

 3. #78
  Cranberry's schermafbeelding
  Lid sinds
  5/12/05
  Locatie
  Daar ->
  Berichten
  4.708
  iTrader
  9 (100%)
  Reputation
  11/114
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door J3rry Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  waar is het goud feitelijk dat in de wtc torens lag ? hebben ze nooit gevonden
  Goede vraag

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door memorexxx Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  Aaah, hilarisch hoe mensen die zich vragen stellen "tinfoil hats" e.d. genoemd worden.
  Gevolgd door de ander favo uitspraken :
  "Ge moet die theoriën kritisch bekijken hé" en "Gij gelooft alles wat ge op internet leest zeker?"
  Maar dan geloven ze zelf als schaapjes wat de "officiele" mediakanalen hun vertellen. Ahja, want die liegen of verzwijgen nooit niets... Welcome to the Idiocracy...

  Kvind het wel raar om er nog een topic over te openen, mensen die erin geloven weten dit al.
  Ik zelf intresseer me helemaal niet in 9/11 tbh... Ik denk dat er vanalles niet pluis is aan de officiele verklaringen, maar verder boeit het me ook niet.
  Ik open dit topic hierover omdat ik het hypocriet vind dat we tegenwoordig over alles moeten kunnen praten in onze maatschappij, maar nog altijd niet over dit soort onderwerpen. Ik ben een conspiracy nut, maar het officiële verhaal is eveneens een conspiracy, alleen met andere conspirators. Maar omdat de overheid het vertelt is het dat volgens velen precies niet meer, en beseffen ze ironisch genoeg niet dat waar ze mij mee proberen te beledigen ook op hun van toepassing is.

  Er zijn nog genoeg mensen, zelfs hier, die NIET weten dat er conspiracy theories zijn. Ik zou het jammer vinden om aan die mensen niet eens een ander perspectief te bieden, en als zij nog zo diep in de droom zitten dan leg ik mij daar bij neer.

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Kingfisher Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  Typische post om niet op het onderwerp te reageren maar toch even een komische bijdrage te leveren. Alleen een beetje jammer dat uw reactie net te stereotiep is om nog grappig te zijn.

  Probeer het gerust nog eens!

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door VV@rl()rd Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  Mocht er nu iemand van die "tinfoil hats" nu afkomen met concrete wetenschappelijke feiten/bewijzen, zou het al helpen maar als ze moeten grijpen naar een live verslag van BBC waar er fouten gemaakt werd om een conspiracy aan te tonen... Tjah noem mij maar een schaap dan, maar ik weet wel wat heel wat geloofwaardiger is.

  Foert, het heeft toch geen nut. Mensen zoals hem zijn er steenvast van overtuigd dat alleen zij de echte waarheid weten en zullen nooit overgehaald worden om hun theorieën in vraag te brengen.
  Maar hebt gij nu echt weer mijn ellenlange post niet gelezen waar ik u nog GENOEG andere verdachte dingen aantoon? Die BBC fout moet in het geheel van alle zaken bekeken worden, als individuele gebeurtenis geef ik inderdaad toe dat het weinig significant is, maar door een uur naar één puzzelstuk te staren weet ge ook nog altijd niet wat er op de hele puzzel afgebeeld staat.

  En inderdaad, het heeft weinig nut, want ook mensen zoals u zijn er steevast van overtuigd dat zij alleen de echte waarheid weten en zullen misschien nooit overgehaald worden om hun theorieën in vraag te stellen. Ik heb dat wèl gedaan, ik ben namelijk van één vertuiging in de andere over gegaan, gij daarentegen hebt iets met de paplepel ingekregen en slikt het tot op vandaag de dag zonder kauwen.

  Een bijkomstig verschil tussen u (en nog andere hier) en mij is dat ik geen drang voel om u belachelijk proberen te maken omdat uw visie op de wereld van die van mij verschilt. Uw ego gaat in self-defence modus omdat uw overtuigingen in het gedrang komen, psychologisch verklaarbaar trouwens.

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Shaddix Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  Laten we er nu eventjes van uit gaan dat er een samenzwering was.

  Waarom hebben ze dan de BBC daarin betrokken? Die zouden zowiezo verslaggeving hebben gedaan. Als ze hun niet zouden hebben betrokken zouden er toch minder mensen op de hoogte zijn -> veiliger?
  Voor dezelfde reden waarom ze dezelfde dag al wisten dat het Bin Laden was tiens... Hoe wist de media dat ook weer plotseling zo snel? JA, HET WAS BIN LADEN! Ik denk dat bijna geen enkele burger van de VS daarvoor van Bin Laden gehoord had hoor, maar de media had het allemaal onmiddelijk door, op dat gebied zijn het dan weer plotseling superjournalisten! En dan gelijk spray zegt; HET IS BIN LADEN NIET EENS GEWEEST! Maar die info komt natuurlijk lang nadat iedereen op TV gezien heeft dat hij het wel was. Ga nu eens op straat aan 100 mensen vragen wie 9/11 gedaan heeft en wees verbaasd over het foute antwoord dat mensen NU NOG geloven omdat ze niet beter weten.

  Om er voor te zorgen dat de werkelijke oorzaak niet door de publieke opinie in vraag gesteld wordt (en dus slechts door enkelen die de overheid niet geloven) wordt van uren na de aanslag al vastgelegd wat er precies gebeurd is (in dat nieuwsbericht kennen ze al meteen alle details, bij ons duurt zoiets jaren). Dan hoeft er geen uitgebreid onderzoek te komen, ze hebben de zondebok al op dag één

  Vanwaar denkt ge dat Bush zijn uitspraak komt "you're either with us, or with the terrorists"? Dat klinkt mij als censuur in de oren hoor, stel u vragen over uw overheid en ge zijt ne terrorist, nice one Mister President! Neenee, van dag één (en lang lang lang daarvoor) lag het plannetje al vast, en om uw propagandamachine ten volste te gebruiken begint de indoctrinatie wanneer de angst nog het hoogst is, en het heeft helaas bij zeer veel mensen ook effectief gewerkt.

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door pinoken Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  Je neemt aan dat in een complot dat volgens u zodanig is geplant om miljarden mensen voor de gek te houden gigantisch veel fouten zitten maar dit soort dingen is ondenkbaar voor u? Meest gevorderde technologie =/= feilloze technologie.
  Ik neem niks aan? Ik kijk naar de werkelijke feiten, niet het kaas-met-gaten-verhaal dat ik zogezegd moet geloven, en concludeer dan dat er wel ENORM veel toevalligheden waren op 9/11.

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door pinoken Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  Dat door een menselijke fout in een totale chaossituatie iets verloren gaat is absoluut niet aannemelijk en dat een toren in elkaar stuikt na uren te brand, HOOOOO mannen, laten we vooral onze fantasie voor onszelf houden.
  Beelden van mogelijk één 's werelds belangrijkste momenten? Nee, dat vind ik niet aannemelijk. Alsof daar geen backups van gemaakt worden, komaan zeg, als ik 100 foto's maak zorg ik zelfs al dat ik een extra kopie heb op een aparte schijf, maar een gigantische nieuwszender zou zijn voorzorgen niet nemen?

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door pinoken Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  Daarbij wil ik het eens hebben over die hoek van 45 graden waarover jij het eerder had, heeft iemand bewezen dat dit exact 45 graden was? I mean, kon evengoed 40, 47 of eender welke hoek zijn die er in de buurt ligt, natuurlijk zal uw oog daar snel 45 van maken omdat jij dat wil zien. Als het bewezen is, so be it, ik weet het niet maar ik stel mij over die theorie ook de nodige vragen.
  Ehmmm, wat heeft het er nu in godsnaam mee te maken of die hoek exact 45 graden is? Ik vermoed van wel, en dat lijkt mij nu niet zo moeilijk om af te leiden uit die foto, misschien dat iemand met een grotere wiskundeknobbel er zich eens mee bezig wilt houden. Of het demolitieteam nu die charges op 45 graden of op 43 geplaatst heeft betekent weinig denk ik.

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door pinoken Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  Quote ik omdat het nog eens in het oog zou springen. Heb heel de thread doorlezen en heb er nog geen overtuigend antwoord op gezien.
  Zie hierboven aub!

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Karre Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  Jij ziet gewoon overal een complot in. Het enige wat ik aan 9/11 raar vind is dat er een vliegtuig in het Pentagon gevlogen zou zijn dat terwijl het gras dan geheel niet beschadigd is. Voor de rest zijn er talloze documentaires die met wetenschappelijke achtergrond uitleggen waarom een gebouw zoals de WTC torens wel konden inzakken.
  Is dat werkelijk het enige? Vindt ge het niet raar dat (alweer) TOEVALLIG de enige frame van de enige camera die bij het pentagon stond, waar het "projectiel" op te zien is, ook weeral verdwenen is?

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door beyl Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  En alles wat in een boek geschreven staat is wel waarheid? (zie; den bijbel)
  Wat uit boeken komt is meestal van voor 9/11, dus voor de figuurlijke mist die gespoten werd Toen ging nog niet elk onderwerp omtrent de brandtemperatuur van kerosine over 9/11.

  100 mensen die overdrijven en 100 mensen die het onderschatten, die allemaal eventjes een blog opzetten waar ze experts zijn over de temperatuur van ontvlamde kerosine, en voila, niemand zal ooit nog exact weten hoe heet kerosine kan branden.

  Iets op het internet zetten is net iets eenvoudiger dan een boek publiceren, waarmee ik niet bedoel dat ik wel alles geloof wat in boeken staat.

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door spliffrider Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  Sorry, maar conspiracy theories ivm 9/11 zijn zo 2002

  Zeker als er als "bewijsvoering" allerhande filmkes worden bovengehaald. Iedereen weet intussen toch dat ge met wat biased interviews en wat creatief knip en plakwerk zowat alles kunt bewijzen?

  Gans dat topic is in feite van een bedenkelijk laag niveau... gradatie moon landing hoax & reptilians.

  Kijk bvb eens wat voor video's de poster van OP's eerste video nog op zijn kanaal heeft staan...

  "Obama is bisexual"
  "prophecy of the last pope is upon is 2012"
  "the illuminati...know them!"

  en dan natuurlijk de standaard Niburu / 2012 /polar shift zever die blijkbaar superpopulair is in dat soort milieus...
  "there is a planet behind the moon!"


  Laat mij het in één simpele lijn samenvatten:

  geloofwaardigheid = 0
  Sorry spliffrider maar heel deze post is één groot non-argument... Uw houding à la "zo 2002" is ook exact wat van u verwacht wordt Zo snel mogelijk met heel het verhaal de doofpot in zodat mensen die zich vragen blijven stellen idioten lijken die zich vastklampen aan de geschiedenis. Daar draait het helemaal niet om, 9/11 is done, maar de echte daders lopen nog altijd vrij rond.

  En wat heeft het er in godsnaam mee te maken wat voor filmpjes er nog op dat kanaal staan? Dat begrijp ik niet goed hoor. Het is een uittreksel uit een nieuwsbericht van de BBC, of dat nu op de paus zijn eigenste youtube kanaal staat of op die van iemand die in aliens gelooft, wat maakt het uit?? Ik heb zelfs nog een andere link, van een ander kanaal gepost... En sterker nog, wat brengt u bij het idee dat ik die dingen ook allemaal geloof daarom (niet dat ge dat expliciet gezegd hebt)?...

  Polar shift komt 2012 rampenscenario is afleiding.


  Mooiste analogie blijft de herdershond en de 100 schapen. Elk van die schapen is in zichzelf al sterk genoeg om uit de kudde te gaan en op te komen voor zichzelf, maar kuddementaliteit voorkomt dat uit schrik voor de rest van de kudde, en zo denkt elk schaap All it takes zijn één of twee schapen die zich losmaken van die fake angst. Af en toe moet de herdershonds eens een schaap bijten, om aan de rest te tonen wat de gevolgen zijn wanneer ze uit het gareel lopen, en het spelletje begint opnieuw.

  En neen, niemand hier is een schaap, voor iemand het weer zo interpreteert.  Toevallig zitten die officiële verhalen vol toevalligheden, en toevallig is dat ook nog eens zo met bijna alle grote gebeurtenissen die een belangrijk resultaat als gevolg hebben

  Zelfs binnen België... Niemand hier die zich de protesten rond de zaak Dutroux herinnert? Rond de rechter die van de zaak gehaald werd omdat hij met familie van een slachtoffer was gaan eten, maar wel vervangen werd door een véél louchere rechter? Wat is daar ooit nog van gekomen? Ahja juist, niks, want als ge die zaak terug naar bovenbrengt zijt ge een onnozelaar, blijkbaar niet de enige want er hebben toen genoeg mensen geprotesteert en ook nooit een antwoord gekregen 5000 haren in de kelder van Dutroux, niet nodig om ze te onderzoeken mannen, we hebben de slachtoffers! Lololololol... History; One big coincidence!
  Laatst gewijzigd door Cranberry; 11 mei 2012 om 13:15
  Brilpoetsdoekje
  om nom nom
  no votes  

 4. #79
  beyl's schermafbeelding
  Lid sinds
  10/11/03
  Locatie
  Vlaams-brabant
  Berichten
  2.845
  iTrader
  5 (100%)
  Reputation
  0/1
  Neen, want de brandtemperatuur is opeens een subjectief gegeven geworden ofzo ...
  .
  Ik denk dat jij wat veel in je sig gelooft.
  no votes  

 5. #80
  Shaddix's schermafbeelding
  Lid sinds
  8/09/09
  Locatie
  Malle
  Berichten
  4.022
  iTrader
  17 (100%)
  Reputation
  1/8
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Cranberry Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  Ehmmm, wat heeft het er nu in godsnaam mee te maken of die hoek exact 45 graden is? Ik vermoed van wel, en dat lijkt mij nu niet zo moeilijk om af te leiden uit die foto, misschien dat iemand met een grotere wiskundeknobbel er zich eens mee bezig wilt houden. Of het demolitieteam nu die charges op 45 graden of op 43 geplaatst heeft betekent weinig denk ik.
  Maar nu spreek je jezelf tegen. Eerst zeggen dat het straf is dat iets natuurlijk op exact 45° afbreekt, en dan nu zeggen dat het niet uitmaakt of het nu 43° ofzo is.
  Voor zover ik kan zien gaat het ook om 1 paal. Als er tientallen palen breken dan zal er altijd wel eentje tussen zitten die ongeveer 45° breken.

  Ik ben nu wel nieuwsgierig in welke complotten je nog zoal gelooft
  PSN: Shaddix-be
  no votes  

 6. #81
  BeeLz's schermafbeelding
  Lid sinds
  17/07/02
  Locatie
  Antwerpen
  Berichten
  8.062
  iTrader
  0
  Reputation
  1/33
  Recedite, Plebes
  no votes  

 7. #82
  Rider's schermafbeelding
  Lid sinds
  11/08/02
  Locatie
  Gent
  Berichten
  7.456
  iTrader
  2 (100%)
  Reputation
  14/113
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Cranberry Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  En wat heeft het er in godsnaam mee te maken wat voor filmpjes er nog op dat kanaal staan? Dat begrijp ik niet goed hoor. Het is een uittreksel uit een nieuwsbericht van de BBC, of dat nu op de paus zijn eigenste youtube kanaal staat of op die van iemand die in aliens gelooft, wat maakt het uit?? Ik heb zelfs nog een andere link, van een ander kanaal gepost... En sterker nog, wat brengt u bij het idee dat ik die dingen ook allemaal geloof daarom (niet dat ge dat expliciet gezegd hebt)?...

  Polar shift komt 2012 rampenscenario is afleiding.
  ach komaan gast...

  dat (de aard van de bron) heeft er ALLES mee te maken. één conspiracy komt nooit alleen. Ge vind dat soort filmkes dan ook bijna uitsluitend op kanalen waar ook al die andere zever opstaat.
  Ik moet écht zelfs niet gaan kijken wat er op dat kanalen staat...ik kan het gewoonweg al voorspellen.

  En trouwens...als de bron van het filmke onbelangrijk is....waarom haalt ge het dan niet van een minder controversiëel kannaal? Misschien eens effe zoeken naar een youtube poster die géén hardcore cliché van een domme republikein is?

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Cranberry Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven

  Polar shift komt 2012 rampenscenario is afleiding.
  you just proved my point.
  noi viviamo sommersi nel fondo d'un pelago d'aria
  -E. Toricelli
  no votes  

 8. #83
  Cranberry's schermafbeelding
  Lid sinds
  5/12/05
  Locatie
  Daar ->
  Berichten
  4.708
  iTrader
  9 (100%)
  Reputation
  11/114
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door beyl Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  Neen, want de brandtemperatuur is opeens een subjectief gegeven geworden ofzo ...
  Aangezien iedereen andere dingen zegt wel ja

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door beyl Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  Ik denk dat jij wat veel in je sig gelooft.
  Ik geloof héél erg in mijn sig ja, de ironie wilt dat hij gelijk heeft en ook op u van toepassing is Fight to protect it vriend! Ik neem het u niet kwalijk

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door spliffrider Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  ach komaan gast...

  dat (de aard van de bron) heeft er ALLES mee te maken. één conspiracy komt nooit alleen. Ge vind dat soort filmkes dan ook bijna uitsluitend op kanalen waar ook al die andere zever opstaat.
  Ik moet écht zelfs niet gaan kijken wat er op dat kanalen staat...ik kan het gewoonweg al voorspellen.

  En trouwens...als de bron van het filmke onbelangrijk is....waarom haalt ge het dan niet van een minder controversiëel kannaal? Misschien eens effe zoeken naar een youtube poster die géén hardcore cliché van een domme republikein is?
  Zal speciaal voor u straks naar de beelden zoeken op een objectief kanaal (want remember, BBC heeft de originele kwijtgespeeld, NIET IK! How convenient voor hun, en unconvenient voor iedereen die die originele beelden kan gebruiken )


  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door spliffrider Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  you just proved my point.
  Which is? Dat ik andere dingen geloof dan u? Dat ik geloof dat er meer aan dit alles is dan "work 9 to 5, pay your taxes, wacht tv, shut the fuck up"?
  Laatst gewijzigd door Cranberry; 11 mei 2012 om 13:28
  Brilpoetsdoekje
  om nom nom
  no votes  

 9. #84
  Nochnoii's schermafbeelding
  Lid sinds
  5/10/11
  Locatie
  Meerhout
  Berichten
  813
  iTrader
  5 (100%)
  Reputation
  0/0
  Trololololololo
  PSN: Nochnoii
  Now playing: Minecraft
  3DS Friendcode: 4596 9456 5066
  no votes  

 10. #85
  h0pje's schermafbeelding
  Lid sinds
  7/02/06
  Locatie
  Montréal, QC
  Berichten
  3.926
  iTrader
  10 (100%)
  Reputation
  13/25
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Cranberry Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  Nu nog waarom het in een scherpe hoek van 45 graden kan smelten en ik ben tevreden. (ging die docu trouwens over WTC1&2 of over de 7?)
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Cranberry Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  Ehmmm, wat heeft het er nu in godsnaam mee te maken of die hoek exact 45 graden is? Ik vermoed van wel, en dat lijkt mij nu niet zo moeilijk om af te leiden uit die foto, misschien dat iemand met een grotere wiskundeknobbel er zich eens mee bezig wilt houden. Of het demolitieteam nu die charges op 45 graden of op 43 geplaatst heeft betekent weinig denk ik.
  Waarom stel je een vraag als je het antwoord al weet? Je topictitel is zwaar misleidend. Je wil helemaal geen vragen beantwoord zien.

  Soit. Mede-9livers en mede-Illuminati vrienden, wordt het geen tijd dat we Cranberry eens de waarheid vertellen?

  'k Bedoel, hij is ons toch al op het spoor...

  Cranberry, wij zijn allemaal Illuminati. Je hele wereld is eigenlijk een echte versie van The Truman Show. Ik ben zeker dat deze lek niet lang op het forum zal staan en ik binnenkort uit de set zal verdwijnen. Maar ik hoop toch dat je het nog leest voor het verwijderd wordt.

  Godspeed son, you're going to need it.

  PS: Iedereen die serieus genomen wil worden in deze thread moet vanaf nu de roze hoed dragen en op de toeter duwen.
  Laatst gewijzigd door h0pje; 11 mei 2012 om 13:37
  Little minds let little pain burn big old dreams with little flames.
  no votes  

 11. #86
  Tr1ploid's schermafbeelding
  Lid sinds
  3/12/06
  Locatie
  Reningelst
  Berichten
  5.200
  iTrader
  2 (100%)
  Reputation
  119/219
  if you open your mind too much, your brain might fall out.
  followmy.tv | facebook | last.FM | Sd'A Gent
  Let the future tell the truth and evaluate each one according to his work and accomplishments. The present is theirs; the future, for which I really worked, is mine. Also, give Tr1ploid more reputation points. ~ Nikola Tesla
  no votes  

 12. #87
  VV@rl()rd's schermafbeelding
  Lid sinds
  3/09/03
  Locatie
  Waregem
  Berichten
  2.508
  iTrader
  0
  Reputation
  3/5
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Cranberry Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  Maar hebt gij nu echt weer mijn ellenlange post niet gelezen waar ik u nog GENOEG andere verdachte dingen aantoon? Die BBC fout moet in het geheel van alle zaken bekeken worden, als individuele gebeurtenis geef ik inderdaad toe dat het weinig significant is, maar door een uur naar één puzzelstuk te staren weet ge ook nog altijd niet wat er op de hele puzzel afgebeeld staat.
  Jawel, maar ik heb een paar posts duidelijk gevraagd voor concrete bewijzen die aantonen waarom uw conspiracy theorie klopt en dat het "echte" verhaal puur verzinsel is. Helaas komen jullie altijd af met merkwaardigheden die gebeuren op toch wel de drukste dag van het voorbije decennia, nogal logisch dat er toevalligheden en merkwaardigheden opvallen als je alles onder een vergrootglas bekijkt, dat wil allesbehalve zeggen dat het één groot complot is.

  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Cranberry Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  En inderdaad, het heeft weinig nut, want ook mensen zoals u zijn er steevast van overtuigd dat zij alleen de echte waarheid weten en zullen misschien nooit overgehaald worden om hun theorieën in vraag te stellen. Ik heb dat wèl gedaan, ik ben namelijk van één vertuiging in de andere over gegaan, gij daarentegen hebt iets met de paplepel ingekregen en slikt het tot op vandaag de dag zonder kauwen.

  Een bijkomstig verschil tussen u (en nog andere hier) en mij is dat ik geen drang voel om u belachelijk proberen te maken omdat uw visie op de wereld van die van mij verschilt. Uw ego gaat in self-defence modus omdat uw overtuigingen in het gedrang komen, psychologisch verklaarbaar trouwens.
  Net zoals u stel ik alles in vraag maar helaas strijkt mijn conclusie niet met de uwe. Daarvoor hoef je mij niet te beledigen dat ik alles als een paplepel inslik. Ondertussen bent u mij wel aan het beschuldigen dat mijn ego in de weg staat naar de waarheid, terwijl je probeert mijn persoonlijkheid te beschrijven aan de hand van een paar forum posts. Ik stel mij de vraag wie zijn ego dan te parten speelt?
  no votes  

 13. #88
  nivekii's schermafbeelding
  Lid sinds
  4/10/05
  Locatie
  Buggenhout
  Berichten
  873
  iTrader
  0
  Reputation
  3/3
  Jongens jongens, tegen 't einde van het jaar zijn we toch allemaal dood, wat maakt het uit!
  no votes  

 14. #89
  VV@rl()rd's schermafbeelding
  Lid sinds
  3/09/03
  Locatie
  Waregem
  Berichten
  2.508
  iTrader
  0
  Reputation
  3/5
  Citaat Oorspronkelijk geplaatst door nivekii Bekijk bericht
  Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
  Jongens jongens, tegen 't einde van het jaar zijn we toch allemaal dood, wat maakt het uit!
  En als het dit jaar niet is, dan is het wel in één van de komende 100 jaar dat je het loodje legt, dus wat heeft er ooit iets nog uitgemaakt .
  no votes  

 15. #90
  ?therapy?'s schermafbeelding
  Lid sinds
  13/11/03
  Locatie
  Rio De Janeiro
  Berichten
  16.003
  iTrader
  3 (100%)
  Reputation
  116/224
  The Secret World | Funcom

  Ohja, vandaag in de krant:
  Archeologen ontdekten in een Maya-ruïne in Guatemala een kleine ruimte met astronomische tabellen en een kalender op de muren. Het gaat om de oudste Maya-kalender die bekend is. De opschriften zijn zeshonderd jaar ouder dan de oudste Maya-kalender die tot dit moment bekend was, schrijven wetenschappers in een artikel in het tijdschrift Science dat vrijdag verschijnt.

  De laatste tijd is er veel aandacht voor de kalenders van dit Midden-Amerikaanse volk, omdat de Maya's zouden hebben voorspeld dat de wereld in december van dit jaar vergaat. De nieuwe kalender biedt echter hoop. De berekeningen lopen nog duizenden jaren door. 'Waarom zouden ze zich met deze cijfers bezighouden als de wereld eind dit jaar vergaat?', aldus Maya-deskundige Anthony Aveni.
  no votes  

Pagina 6 van 43 Eerste ... 234567891016 ... Laatste

Tags for this Thread

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe discussies starten
 • Je mag niet reageren op berichten
 • Je mag geen bijlagen versturen
 • Je mag niet je berichten bewerken
 •  

Inloggen

Inloggen