1. #2656
    RB26DETT's schermafbeelding
    Lid sinds
    6/01/06
    Locatie
    Kemzeke
    Berichten
    3.973
    iTrader
    2 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    24/44
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door lookoutordie Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Mijn huidige trio pack bestaat uit Koala abonnementen van vorig jaar. Ik zie nu dat je voor 2 euro per maand meer elk 15 gb kan hebben:

    Is dit makkelijk om te switchen of moet je dan nieuwe activatiekosten betalen ?
    Dat is een verdoken prijsstijging om u die 2 euro meer te laten betalen omdat het een goede deal lijkt.
    Ik zit hier nog met een abonnement van 15€ maar dat is nu weggevallen, dus ik kan ineens 6€ meer betalen als ik iets meer volume wil.
    Ik heb over alles en iedereen een mening. Vraag er naar!

  2. #2657

    Lid sinds
    4/01/06
    Locatie
    Vlaanderen
    Berichten
    253
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Nog mensen bij wie Canvas en één niet meer in de zenderlijst staat? Zijn bij mij sinds paar dagen verdwenen .

  3. #2658
    IbifaHo's schermafbeelding
    Lid sinds
    18/04/15
    Locatie
    Asse
    Berichten
    209
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/3
    Nee geen probleem met één en canvas. Nog altijd op zelfde plaats als anders.

  4. #2659

    Lid sinds
    4/01/06
    Locatie
    Vlaanderen
    Berichten
    253
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Decoder gereset -> problem solved

  5. #2660
    Selderijstok's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/08/07
    Locatie
    West-Vlaanderen
    Berichten
    13.958
    iTrader
    251 (99%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    93/147
    Hoe kan je weten of je over de FUP bent gegaan bij Orange of is er iets telemeter achtig? Ik heb een abbo voor professionelen.
    Waar ik anders 350mbps haal zit ik nu vast op 17mbps :/ ?

    Alles reeds herstart.

    edit: blijkbaar kan je het in Windows ook zien van de afgelopen 30 dagen, zit op 1.52TB. Dat zal wel de reden zijn denk ik.
    Laatst gewijzigd door Selderijstok; 8 juli 2020 om 20:49

  6. #2661
    FLT's schermafbeelding
    Lid sinds
    5/05/04
    Locatie
    Deinze
    Berichten
    3.997
    iTrader
    9 (100%)
    Mentioned
    2 Post(s)
    Reputation
    1/23
    Op de hoofdpagina van de klantenzone is er rechts van "Hallo, <naam>" een dropdown. Standaard wordt het telefoon abo getoond.. Als je daar "internet" selecteert zie je het gebruikte volume. Dat heeft jaren niet gewerkt bij mij, sinds begin dit jaar wel...

    Ik vraag me wel af hoe correct het is..
    Eigen router verbruik deze maand: 83GB (dal en piekuren)
    Orange: 70GB piek en 66GB dal

    Ik verwacht ergens wel een verschil maar 63% nu ook weer niet...
    (22:31:27) (@Thallyos) FLT is meer legendarisch imo

  7. #2662
    Selderijstok's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/08/07
    Locatie
    West-Vlaanderen
    Berichten
    13.958
    iTrader
    251 (99%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    93/147
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door FLT Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Op de hoofdpagina van de klantenzone is er rechts van "Hallo, <naam>" een dropdown. Standaard wordt het telefoon abo getoond.. Als je daar "internet" selecteert zie je het gebruikte volume. Dat heeft jaren niet gewerkt bij mij, sinds begin dit jaar wel...

    Ik vraag me wel af hoe correct het is..
    Eigen router verbruik deze maand: 83GB (dal en piekuren)
    Orange: 70GB piek en 66GB dal

    Ik verwacht ergens wel een verschil maar 63% nu ook weer niet...
    Technisch probleem
    Shocking

    edit: toch eens gebeld en dus boven de limiet gegaan van 750gb tussen 12u en 00u. Maar wel een reset op 12/07
    Laatst gewijzigd door Selderijstok; 9 juli 2020 om 18:50

  8. #2663
    Elke1988's schermafbeelding
    Lid sinds
    5/03/09
    Locatie
    Lummen
    Berichten
    4.205
    iTrader
    50 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Ik krijg nu geen signaal op de tv en wifi werkt ook niet
    Iemand nog problemen?
    http://www.twitch.tv/elkegaming
    Stream/Game Pc:
    Cpu: Intel 6800K, Mobo: MSI X99A Raider, Ram: Kingston HyperX Fury 24GB, Gpu: Asus Strix OC 1080TI, Power: Crosair 1000w, PC Case: Cooler Master Storm, Water Cooler: Crosair H110i, Moniter: AOD G2460F, Samsung S24D300, Asus VS247HR, Keyboard: Corsair K70 RGB MK.2, Mouse: Corsair Ironclaw RGB Gaming Mouse,Headset: logitech G920, Steer Wheel: Thrustmaster T300 RS GT

  9. #2664
    Tonerider's schermafbeelding
    Lid sinds
    27/06/10
    Locatie
    Oost Eeklo
    Berichten
    14.595
    iTrader
    53 (100%)
    Mentioned
    8 Post(s)
    Reputation
    626/999
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Elke1988 Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Ik krijg nu geen signaal op de tv en wifi werkt ook niet
    Iemand nog problemen?
    Hier werkt alles
    Smart enough to know I`m not smart enough.

  10. #2665
    KBE's schermafbeelding
    Lid sinds
    8/08/11
    Locatie
    Ingelmunster
    Berichten
    5.833
    iTrader
    31 (100%)
    Mentioned
    8 Post(s)
    Reputation
    151/340
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door FLT Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Op de hoofdpagina van de klantenzone is er rechts van "Hallo, <naam>" een dropdown. Standaard wordt het telefoon abo getoond.. Als je daar "internet" selecteert zie je het gebruikte volume. Dat heeft jaren niet gewerkt bij mij, sinds begin dit jaar wel...

    Ik vraag me wel af hoe correct het is..
    Eigen router verbruik deze maand: 83GB (dal en piekuren)
    Orange: 70GB piek en 66GB dal

    Ik verwacht ergens wel een verschil maar 63% nu ook weer niet...
    Vanaf je router heropstart dan reset je download op de router btw.
    Vandaar het verschil.
    Intel I7 7700k 4.5 ghz : Msi Z270 Sli Plus : Geforce 1070 GTX 8GB : Corsair Vegeance LPX 16 GB Ram: AOC 35 inch ultrawide 1440p 100HZ: Corsair K70 Rapid Fire : Logitech G500s : Corsair MM300 : Steelseries Artic 3 : MXL 990 Microphone + Behringer XENYX 802 USB Mixer
    Steam : Sync

  11. #2666
    wiseguy444's schermafbeelding
    Lid sinds
    12/06/04
    Locatie
    3401
    Berichten
    3.822
    iTrader
    24 (100%)
    Mentioned
    1 Post(s)
    Reputation
    29/85

  12. #2667
    Elke1988's schermafbeelding
    Lid sinds
    5/03/09
    Locatie
    Lummen
    Berichten
    4.205
    iTrader
    50 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Orange weer problemen. Meerdere site's werken niet.
    http://www.twitch.tv/elkegaming
    Stream/Game Pc:
    Cpu: Intel 6800K, Mobo: MSI X99A Raider, Ram: Kingston HyperX Fury 24GB, Gpu: Asus Strix OC 1080TI, Power: Crosair 1000w, PC Case: Cooler Master Storm, Water Cooler: Crosair H110i, Moniter: AOD G2460F, Samsung S24D300, Asus VS247HR, Keyboard: Corsair K70 RGB MK.2, Mouse: Corsair Ironclaw RGB Gaming Mouse,Headset: logitech G920, Steer Wheel: Thrustmaster T300 RS GT

  13. #2668
    StanTem's schermafbeelding
    Lid sinds
    9/09/08
    Locatie
    Kaprijke
    Berichten
    41.275
    iTrader
    226 (100%)
    Mentioned
    12 Post(s)
    Reputation
    31/1029
    't Is inderdaad weer van dat.
    Vragen? Opmerkingen? Suggesties? -> PM
    PSN: joertjeuhn
    Board game collectie: StanTem

  14. #2669
    wiseguy444's schermafbeelding
    Lid sinds
    12/06/04
    Locatie
    3401
    Berichten
    3.822
    iTrader
    24 (100%)
    Mentioned
    1 Post(s)
    Reputation
    29/85
    Hier ook.

  15. #2670

    Lid sinds
    16/07/20
    Locatie
    2000
    Berichten
    177
    iTrader
    0
    Mentioned
    2 Post(s)
    Reputation
    1/3
    Hier ook. Even een restart en het was opgelost

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  

Inloggen

Inloggen