Pagina 6 van 15 Eerste ... 2345678910 ... Laatste

Discussie: Nieuwe oled tv

  1. #76

    Lid sinds
    20/01/18
    Locatie
    -
    Berichten
    1.106
    iTrader
    4 (100%)
    Reputation
    0/119
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Ascari Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Probeer eens via kabel dan. 5 meter via 5GHz kan wel problemen geven, dat signaal is sterk maar reikt niet heel ver.
    2.4GHz reikt verder.
    Kan ik dat niet ergens veranderen naar die 2.4? Ken er eigenlijk niks van hoor


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #77
    Ascari's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/09
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    8.174
    iTrader
    132 (100%)
    Reputation
    66/182
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door The Prophet Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Kan ik dat niet ergens veranderen naar die 2.4? Ken er eigenlijk niks van hoor


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Gewoon zien bij de wifi-instellingen van de TV en het 2.4GHz signaal kiezen.
    Battle.net id: Chaoz#21712 - Origin id: Kayoz1
    Intel Core i7-5820K @4.3 GHz @full custom loop - ASUS X99-E WS/USB3.1 @Bitspower AIX99 monoblock - Kingston HyperX Savage 32GB DDR4-2666 -
    Inno3D RTX2080 iChill Frostbite - Samsung 950 Pro 512GB NVMe M.2 SSD - 2x Crucial MX300 750GB - Corsair HX1200i - Hex Gear R80 - LG 34UB88-B IPS monitor - Astro A40 TR Headset + MixAmp
    Corsair Glaive mouse - Corsair Strafe RGB MX Silent keyboard - Corsair MM600 Dual sided Mousepad

  3. #78
    Renegadexxripxx's schermafbeelding
    Lid sinds
    8/09/07
    Locatie
    Limburg
    Berichten
    9.248
    iTrader
    11 (100%)
    Reputation
    4/189
    Bij mij is die aangesloten op WiFi, repeater staat op 6m. Geen probleem met 5ghz connectie.

  4. #79
    Ascari's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/09
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    8.174
    iTrader
    132 (100%)
    Reputation
    66/182
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Renegadexxripxx Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Bij mij is die aangesloten op WiFi, repeater staat op 6m. Geen probleem met 5ghz connectie.
    Geeft niet overal hetzelfde resultaat. Als hij bvb. ne muur heeft staan tussen de modem/router en de TV, kan dat wel invloed hebben.
    Battle.net id: Chaoz#21712 - Origin id: Kayoz1
    Intel Core i7-5820K @4.3 GHz @full custom loop - ASUS X99-E WS/USB3.1 @Bitspower AIX99 monoblock - Kingston HyperX Savage 32GB DDR4-2666 -
    Inno3D RTX2080 iChill Frostbite - Samsung 950 Pro 512GB NVMe M.2 SSD - 2x Crucial MX300 750GB - Corsair HX1200i - Hex Gear R80 - LG 34UB88-B IPS monitor - Astro A40 TR Headset + MixAmp
    Corsair Glaive mouse - Corsair Strafe RGB MX Silent keyboard - Corsair MM600 Dual sided Mousepad

  5. #80

    Lid sinds
    20/01/18
    Locatie
    -
    Berichten
    1.106
    iTrader
    4 (100%)
    Reputation
    0/119
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Ascari Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Geeft niet overal hetzelfde resultaat. Als hij bvb. ne muur heeft staan tussen de modem/router en de TV, kan dat wel invloed hebben.
    Bwa, op alle andere toestellen hebben we perfect signaal tot 170 Mbps. Ik heb eens LG gemaild, voor een toestel van 2200€ ga ik hier niet zitten prutsen aan zaken waar ik niks van ken zij moeten het oplossen.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. #81
    FlameDB's schermafbeelding
    Lid sinds
    29/12/02
    Locatie
    Wondelgem
    Berichten
    2.726
    iTrader
    31 (100%)
    Reputation
    8/10
    Op welk kanaal draait je 5ghz signaal? Kan je zien bij telenet onder mijn telenet...

  7. #82
    Ascari's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/09
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    8.174
    iTrader
    132 (100%)
    Reputation
    66/182
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door The Prophet Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Bwa, op alle andere toestellen hebben we perfect signaal tot 170 Mbps. Ik heb eens LG gemaild, voor een toestel van 2200€ ga ik hier niet zitten prutsen aan zaken waar ik niks van ken zij moeten het oplossen.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Al via kabel geprobeerd? 5 meter is nu ni zo heel ver voor gewoon ff te testen.

  8. #83
    FlameDB's schermafbeelding
    Lid sinds
    29/12/02
    Locatie
    Wondelgem
    Berichten
    2.726
    iTrader
    31 (100%)
    Reputation
    8/10
    Er zijn wifi problemen met LG tv's, is redelijk wat over te vinden online, dus ik verwacht dat via kabel geen probleem is.

    Probeer volgende zaken:
    - Indien hij verbinding maakt met je 5ghz wifi en op een kanaal hoger dan 100: zet je kanaal eens vast op kanaal 48 of iets dergelijks, zoek gewoon het meest vrije kanaal onder de 100.
    - Probeer quickstart van de televisie af te zetten. Dit zou ook kunnen helpen.

  9. #84

    Lid sinds
    20/01/18
    Locatie
    -
    Berichten
    1.106
    iTrader
    4 (100%)
    Reputation
    0/119
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door FlameDB Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Er zijn wifi problemen met LG tv's, is redelijk wat over te vinden online, dus ik verwacht dat via kabel geen probleem is.

    Probeer volgende zaken:
    - Indien hij verbinding maakt met je 5ghz wifi en op een kanaal hoger dan 100: zet je kanaal eens vast op kanaal 48 of iets dergelijks, zoek gewoon het meest vrije kanaal onder de 100.
    - Probeer quickstart van de televisie af te zetten. Dit zou ook kunnen helpen.
    Quickstart al geprobeerd. Ging even naar 80 Mbps maar uur later weer aan 2 Mbps.

    Vanavond eens jouw andere oplossing proberen. Verkoper van Frans Desmet zegt om een powerline te gebruiken. Is dat hetzelfde als een wifi versterker in het stopcontact?


    LG zelf raadt aan om te verbinden via de hotspot vd iPhone of de TV te resetten.
    Laatst gewijzigd door Davion; 8 januari 2019 om 19:58

  10. #85
    Ascari's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/07/09
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    8.174
    iTrader
    132 (100%)
    Reputation
    66/182
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door The Prophet Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Quickstart al geprobeerd. Ging even naar 80 Mbps maar uur later weer aan 2 Mbps.

    Vanavond eens jouw andere oplossing proberen. Verkoper van Frans Desmet zegt om een powerline te gebruiken. Is dat hetzelfde als een wifi versterker in het stopcontact?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Als het een wifi powerline is wel. Als het een gewone bekabelde powerline is, is het gewoon een uitbreiding van een poort van je router.
    Battle.net id: Chaoz#21712 - Origin id: Kayoz1
    Intel Core i7-5820K @4.3 GHz @full custom loop - ASUS X99-E WS/USB3.1 @Bitspower AIX99 monoblock - Kingston HyperX Savage 32GB DDR4-2666 -
    Inno3D RTX2080 iChill Frostbite - Samsung 950 Pro 512GB NVMe M.2 SSD - 2x Crucial MX300 750GB - Corsair HX1200i - Hex Gear R80 - LG 34UB88-B IPS monitor - Astro A40 TR Headset + MixAmp
    Corsair Glaive mouse - Corsair Strafe RGB MX Silent keyboard - Corsair MM600 Dual sided Mousepad

  11. #86
    FlameDB's schermafbeelding
    Lid sinds
    29/12/02
    Locatie
    Wondelgem
    Berichten
    2.726
    iTrader
    31 (100%)
    Reputation
    8/10
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door The Prophet Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Quickstart al geprobeerd. Ging even naar 80 Mbps maar uur later weer aan 2 Mbps.

    Vanavond eens jouw andere oplossing proberen. Verkoper van Frans Desmet zegt om een powerline te gebruiken. Is dat hetzelfde als een wifi versterker in het stopcontact?


    LG zelf raadt aan om te verbinden via de hotspot vd iPhone of de TV te resetten.
    Frans zal bedoelen om powerline te gebruiken en dan kabel aan te sluiten op je tv, zo ontwijk je alle mogelijke wifi problemen natuurlijk.

    Ik zou sowieso 2.4ghz en 5ghz signaal ontdubbelen en (indien mogelijk) verbinden met 5ghz kanaal, maar ervoor zorgen dat die op een kanaal onder de 100 draait.

  12. #87

    Lid sinds
    20/01/18
    Locatie
    -
    Berichten
    1.106
    iTrader
    4 (100%)
    Reputation
    0/119
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door FlameDB Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Frans zal bedoelen om powerline te gebruiken en dan kabel aan te sluiten op je tv, zo ontwijk je alle mogelijke wifi problemen natuurlijk.

    Ik zou sowieso 2.4ghz en 5ghz signaal ontdubbelen en (indien mogelijk) verbinden met 5ghz kanaal, maar ervoor zorgen dat die op een kanaal onder de 100 draait.
    Dat is allemaal Chinees voor mij hoor

    Heb de TV gereset op aanraden van LG klantenservice en tot nu toe werkt alles perfect, snelheden tussen 70 en 150 Mbps. Hopelijk blijft het zo nu


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  13. #88
    MorGo7h's schermafbeelding
    Lid sinds
    8/03/06
    Locatie
    .
    Berichten
    9.266
    iTrader
    28 (100%)
    Reputation
    7/205
    Nederlandse ING klanten kunnen de 65E8 kopen voor 2199euro en dan nog eens 500euro cashback krijgen. Das 1699euro na cashback. Damn...
    Ik heb eens gemaild naar Frans de smet om te zien voor welke prijs de ze de LG 65E8 of 65C8 kunnen leveren, maar kvrees dat mooiste deal rond black friday waren?
    Fractal Design R6 -- Intel Core i7 8700k @ 5.0Ghz -- Asus Hero X -- Corsair Vengeance 16GB -- MSI Gaming X 1080 TI @ 2040Mhz/1000mV-- Corsair RM850x (2018) -- Custom water loop
    Samsung 970 EVO 500GB -- Samsung 850 EVO 500GB -- Seagate Barracuda ST500DM002 -- Acer XB271HU (165hz 1440p IPS)
    Corsair K70 -- Zowie FK2 -- Steelseries QcK heavy -- Sennheiser HD598 + Modmic 4.0

  14. #89
    FlameDB's schermafbeelding
    Lid sinds
    29/12/02
    Locatie
    Wondelgem
    Berichten
    2.726
    iTrader
    31 (100%)
    Reputation
    8/10
    Niet enkel op black friday zelf waren er mooie deals te krijgen. Op zich kun je nog mooie prijzen vinden, alleen geldt er geen cashback meer op het C8 model, wel op het E8 model, maar daar moet je voor zijn (heeft zo'n glazen balk aan de onderkant).

  15. #90
    MorGo7h's schermafbeelding
    Lid sinds
    8/03/06
    Locatie
    .
    Berichten
    9.266
    iTrader
    28 (100%)
    Reputation
    7/205
    Vandaag prijs gekregen van Frans de smet. 2600euro voor de 65E8 en 2400 voor 65C8. De prijzen zijn na cashback.

    Als er iemand beter prijzen weet, mag hij die altijd doorgeven. Ik heb een eigen geluidssysteem, dus een 65C8 is voldoende voor mij.
    Fractal Design R6 -- Intel Core i7 8700k @ 5.0Ghz -- Asus Hero X -- Corsair Vengeance 16GB -- MSI Gaming X 1080 TI @ 2040Mhz/1000mV-- Corsair RM850x (2018) -- Custom water loop
    Samsung 970 EVO 500GB -- Samsung 850 EVO 500GB -- Seagate Barracuda ST500DM002 -- Acer XB271HU (165hz 1440p IPS)
    Corsair K70 -- Zowie FK2 -- Steelseries QcK heavy -- Sennheiser HD598 + Modmic 4.0

Pagina 6 van 15 Eerste ... 2345678910 ... Laatste

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  

Inloggen

Inloggen