Pagina 2 van 3 Eerste 123 Laatste
  1. #16
    Baardpiraat's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/06/14
    Locatie
    Regio Antwerpen
    Berichten
    252
    iTrader
    2 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/0
    Is telenet (sorry 9lives crew om jullie te verdenken) te lui? Kunnen ze de broncode niet aanpassen op de server of is het moeilijker dan ik denk?

    De oplossing heeft wel geholpen, bedankt!
    Laatst gewijzigd door Baardpiraat; 25 juni 2014 om 21:51
    no votes  

  2. #17
    Exit's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/11/03
    Locatie
    Antarctica
    Berichten
    49.621
    iTrader
    1 (100%)
    Mentioned
    2 Post(s)
    Reputation
    0/192
    crew van forum => vrijwilligers en hebben er geen toegang toe om het te veranderen

    moet via telenet gaan en daar zit het hem dan !
    The Exit is here -------------- Or here www.samexit.be
    LEEST ER NU NIEMAND NOG EEN HANDLEIDING???????
    veel probs zijn opgelost als men gewoon eens een handleiding zou lezen
    no votes  

  3. #18
    Baardpiraat's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/06/14
    Locatie
    Regio Antwerpen
    Berichten
    252
    iTrader
    2 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/0
    Verklaart een hoop. Maar mij lijkt het nu toch niet zoveel moeite.
    no votes  

  4. #19
    JohnnyricoMC's schermafbeelding
    Lid sinds
    29/12/10
    Locatie
    Leuven
    Berichten
    11.667
    iTrader
    22 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/134
    Dan weet je niet hoe een bureaucratie werkt. De verkeerde mensen hebben toegang en de juiste mensen niet. De discussie is al duizenden keren gevoerd.
    .
    no votes  

  5. #20
    Baardpiraat's schermafbeelding
    Lid sinds
    24/06/14
    Locatie
    Regio Antwerpen
    Berichten
    252
    iTrader
    2 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/0
    Zo bedoelde ik het niet. Ik bedoel: het kan niet zo moeilijk zijn voor telenet om de broncode te wijzigen. Het papierwerk, van het kastje naar de muur worden gestuurd of de 'bureaucratie' ken ik maar al te goed. Ik wil voor alle duidelijkheid niet de verantwoordelijkheid leggen bij de 9lives crew zelf.
    no votes  

  6. #21
    Exit's schermafbeelding
    Lid sinds
    4/11/03
    Locatie
    Antarctica
    Berichten
    49.621
    iTrader
    1 (100%)
    Mentioned
    2 Post(s)
    Reputation
    0/192
    broncode zelf niet wellicht maar toelating het te doen ...
    zulke zaken worden niet zomaar ff 'gedaan', dat moet aangevraagd worden, getest in test omgeving, goed gekeurd worden en dan eventueel live gezet

    men is normaal bezig met zulke zaken al 'eeuwig' en dan moet men op zoek naar vervanging en begint deels alles terug opnieuw
    The Exit is here -------------- Or here www.samexit.be
    LEEST ER NU NIEMAND NOG EEN HANDLEIDING???????
    veel probs zijn opgelost als men gewoon eens een handleiding zou lezen
    no votes  

  7. #22
    Elke1988's schermafbeelding
    Lid sinds
    5/03/09
    Locatie
    Beringen
    Berichten
    3.933
    iTrader
    26 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Ik heb het geprobeerd. Maar ik kan niks aanpassen.
    Wilt er iemand mij helpen?
    http://www.twitch.tv/elkegaming
    Stream/Game Pc:
    Cpu: Intel 6800K, Mobo: MSI X99A Raider,Ram: Kingston HyperX Fury 24GB, Gpu: Asus Strix OC 1080TI, Power: Crosair 1000w, PC Case: Cooler Master Storm, Water Cooler: Trooper Crosair H110i, Moniter: AOD G2460F, Samsung S24D300, Asus VS247HR, Keyboard: Logitech G19, Mouse: Logitech G502,Headset: logitech G920, Steer Wheel: logitech G29
    no votes  

  8. #23
    Lt. ZweedVoet's schermafbeelding
    Lid sinds
    31/10/12
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    4.606
    iTrader
    2 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/72
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door badgirl Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Ik heb het geprobeerd. Maar ik kan niks aanpassen.
    Wilt er iemand mij helpen?
    Deze post gelezen?

    http://www.9lives.be/forum/9lives-v3...l#post18576707

    Moet normaal lukken zo
    Czech here dé mascotte van Off-Topic, De Palettenkop!
    no votes  

  9. #24
    Elke1988's schermafbeelding
    Lid sinds
    5/03/09
    Locatie
    Beringen
    Berichten
    3.933
    iTrader
    26 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Ja. maar ik kan niks aanpassen.
    Ik probeer knippen of plakken. Maar er veranderd niks.

    Dus het lukt bij mij echt niet.
    http://www.twitch.tv/elkegaming
    Stream/Game Pc:
    Cpu: Intel 6800K, Mobo: MSI X99A Raider,Ram: Kingston HyperX Fury 24GB, Gpu: Asus Strix OC 1080TI, Power: Crosair 1000w, PC Case: Cooler Master Storm, Water Cooler: Trooper Crosair H110i, Moniter: AOD G2460F, Samsung S24D300, Asus VS247HR, Keyboard: Logitech G19, Mouse: Logitech G502,Headset: logitech G920, Steer Wheel: logitech G29
    no votes  

  10. #25
    Tipzi's schermafbeelding
    Lid sinds
    2/08/12
    Locatie
    Lendelede
    Berichten
    1.501
    iTrader
    15 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/2
    bij mij is het zo gelukt
    i5-4460 @3.2ghz - Gigabyte G1.Sniper B6 - Windows 10 - CoolerMaster Nepton 240M - Msi GTX970 100Me - Crucial Ballistix sport 16GB - Corsair Carbide 540

    Steam ID; Tipzi
    no votes  

  11. #26
    Deegrol89's schermafbeelding
    Lid sinds
    29/06/14
    Locatie
    Tongerlo
    Berichten
    67
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/0
    Ik blijft hangen op 33%
    Ik heb de instructies van xTechneut gevolgd maar hij wilt het niet aanpakken precies
    no votes  

  12. #27
    Lt. ZweedVoet's schermafbeelding
    Lid sinds
    31/10/12
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    4.606
    iTrader
    2 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/72


    Zo geprobeerd?
    Best wel in fullscreen op YouTube bekijken, dan ist toch al wa leesbaar, ging maar tot 720HD.

    Moest er iemand t liedje willen (https://www.youtube.com/watch?v=wnXxBWKtkk4)

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Baauer Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Jep
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Deegrol89 Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Ik blijft hangen op 33%
    Ik heb de instructies van xTechneut gevolgd maar hij wilt het niet aanpakken precies
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door badgirl Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Ja. maar ik kan niks aanpassen.
    Ik probeer knippen of plakken. Maar er veranderd niks.


    Dus het lukt bij mij echt niet.



    @Mods, da's een account van men zus.
    Da ze ni gebruikt.
    Laatst gewijzigd door Lt. ZweedVoet; 8 juli 2014 om 03:16
    Czech here dé mascotte van Off-Topic, De Palettenkop!
    no votes  

  13. #28
    Elke1988's schermafbeelding
    Lid sinds
    5/03/09
    Locatie
    Beringen
    Berichten
    3.933
    iTrader
    26 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Is in orde bedankt.
    Laatst gewijzigd door Elke1988; 30 juni 2014 om 19:47
    http://www.twitch.tv/elkegaming
    Stream/Game Pc:
    Cpu: Intel 6800K, Mobo: MSI X99A Raider,Ram: Kingston HyperX Fury 24GB, Gpu: Asus Strix OC 1080TI, Power: Crosair 1000w, PC Case: Cooler Master Storm, Water Cooler: Trooper Crosair H110i, Moniter: AOD G2460F, Samsung S24D300, Asus VS247HR, Keyboard: Logitech G19, Mouse: Logitech G502,Headset: logitech G920, Steer Wheel: logitech G29
    no votes  

  14. #29
    Cyberkef's schermafbeelding
    Lid sinds
    13/08/02
    Locatie
    Woumen.w-vl.be
    Berichten
    5.610
    iTrader
    2 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/74
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door xTechneut Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Voor uw pc aan te passen komt het eigenlijk op dit neer:


    http://www.9lives.be/forum/9lives-v3...l#post17685550


    Dus: uw pc invullen, de vakskes die ge wilt:
    dan --> rechts op wijzigingen opslaan klikken --> element inspecteren


    dan ziet ge daar ergens staan:


    <input type="hidden" name="do" value="updatemy_platforms">


    dat moet zijn: (zelf aanpassen)


    <input type="hidden" name="do" value="updatemy_pc">


    dan op wijzigingen opslaan drukken


    voor widgets:


    dinges invullen zelfde methode: dan ziet ge daar staan


    <input type="hidden" name="do" value="updatepersonalinfo">


    da moet zijn:


    <input type="hidden" name="do" value="updatewidgets">
    Net even van mijn interim rechten gebruik gemaakt om dit te fixen. Mijn excuses voor deze enorm achterlijke fout, geen idee hoe deze 2 kanjers er ooit in geraakt zijn >_>
    Shinigami Sieberkev
    Gelieve mij niet te PM'en met vragen over het forum, ik ben geen crew member (meer).
    no votes  

  15. #30
    Lt. ZweedVoet's schermafbeelding
    Lid sinds
    31/10/12
    Locatie
    Antwerpen
    Berichten
    4.606
    iTrader
    2 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/72
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Cyberkef Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Net even van mijn interim rechten gebruik gemaakt om dit te fixen. Mijn excuses voor deze enorm achterlijke fout, geen idee hoe deze 2 kanjers er ooit in geraakt zijn >_>
    Toch al iets da opgelost is dan.
    Czech here dé mascotte van Off-Topic, De Palettenkop!
    no votes  

Pagina 2 van 3 Eerste 123 Laatste

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  

Inloggen

Inloggen