1. #1
    M°°nblade's schermafbeelding
    Lid sinds
    2/06/04
    Locatie
    de boerebuite
    Berichten
    7.289
    iTrader
    0
    Mentioned
    3 Post(s)
    Reputation
    0/1094

    Lange posts lukken niet meer

    Omschrijving:
    Wanneer ik een lange (914 woorden) post probeer te plaatsen met citaat via 'snel' of 'uitgebreid reageren' krijg ik een foutboodschap en komt mijn reply er niet door.
    Ik kom nadat ik op 'reageren' heb geklikt op een blanke pagina waar deze code op verschijnt zoals '13280563698793775549'.
    De code is verschillend bij iedere poging. Ander voorbeeld: '13280563698792811484'

    Plaats:
    http://www.9lives.be/forum/economie-...k-dit-aan.html post nr. 40

    Browser:
    Zowel Chrome als firefox als IE

    Weergave:
    zowel 20 als 50 berichten per pagina

    Extra:
    Als ik maar een stuk wil posten (van 604 woorden) lukt het wel. Een tweede bericht plaatsen lukt dan weer niet meer.
    First the dodo died, then Dodi died, Di's dead, and Dando died. I bet Dido is crapping herself!
    no votes  

  2. #2
    M°°nblade's schermafbeelding
    Lid sinds
    2/06/04
    Locatie
    de boerebuite
    Berichten
    7.289
    iTrader
    0
    Mentioned
    3 Post(s)
    Reputation
    0/1094
    Andere mogelijk is dat er iets (leesteken, dubbele punt?) In het laatste stuk van mijn post steekt waar het forum op blokkeert. Anderen hebben dat hier precies ook voor als in de andere topics lees.
    First the dodo died, then Dodi died, Di's dead, and Dando died. I bet Dido is crapping herself!
    no votes  

  3. #3
    M°°nblade's schermafbeelding
    Lid sinds
    2/06/04
    Locatie
    de boerebuite
    Berichten
    7.289
    iTrader
    0
    Mentioned
    3 Post(s)
    Reputation
    0/1094
    Ik heb het gevonden. Als ik de leestekens zoals punt komma aanhalingsteken weglaat lukt het opeens wel :-)
    First the dodo died, then Dodi died, Di's dead, and Dando died. I bet Dido is crapping herself!
    no votes  

  4. #4
    Preske's schermafbeelding
    Lid sinds
    13/11/02
    Locatie
    Halle
    Berichten
    28.451
    iTrader
    12 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    2/366
    ik wou net vragen, heb je soms bepaalde speciale tekens gebruikt.
    QUOTE by Killer Queen : Thanks.. Das, Gij zijt misschien gedocumenteerd, maar ik maak dat goed door ervaring.
    People say I have a big ego, but really my ego is tiny in comparison with my enormous talented genius
    no votes  

  5. #5
    Herman De Croo's schermafbeelding
    Lid sinds
    21/11/14
    Locatie
    yoyo
    Berichten
    2.983
    iTrader
    12 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/94
    zo, een driedubbelpost.
    10% korting bij alle hotels op booking.com via deze link
    no votes  

  6. #6
    sink's schermafbeelding
    Lid sinds
    22/10/05
    Locatie
    Lievegem
    Berichten
    6.443
    iTrader
    1 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/99
    Ik heb het ook bij de OP van de F1 topic. Die is gigantisch groot en bewerken lukt niet meer, zelfde foutmelding als hierboven beschreven.
    Staan er speciale tekens in? vast wel, maar onbegonnen werk om te gaan nakijken, er zitten een paar duizenden tekens is.
    Vroeger werkt het wel zonder problemen, nu niet meer..?
    Trakt.tv | Letterboxd | iCheckMovies
    #1 i7-8700K | 16 GB DDR4 RAM | ASUS Geforce GTX 1060 | Samsung 860 EVO M.2 500GB + 4TB Western Digital | Win 10 | Seasonic Focus+Gold 650W | Fractal Design Define R6 Black

    no votes  

  7. #7
    Preske's schermafbeelding
    Lid sinds
    13/11/02
    Locatie
    Halle
    Berichten
    28.451
    iTrader
    12 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    2/366
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door sink Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Ik heb het ook bij de OP van de F1 topic. Die is gigantisch groot en bewerken lukt niet meer, zelfde foutmelding als hierboven beschreven.
    Staan er speciale tekens in? vast wel, maar onbegonnen werk om te gaan nakijken, er zitten een paar duizenden tekens is.
    Vroeger werkt het wel zonder problemen, nu niet meer..?
    Ik heb net een copy pasta gedaan van die thread op het testforum en ik kan het probleem niet compleet repliceren. Bewerken gaat, maar bij "meer opties" krijg ik het probleem ook.

    Als ik zit te prutsen met lengtes e.d. blijft het het zelfde.

    Maar er is me wel iets opgevallen.

    [INDENT]Wijzigingen tov 2015:

    Nieuwe coureurs:

    - Jolyon Palmer vervangt Romain Grosjean bij Renault
    - Esteban Gutierrez maakt zijn comeback bij Haas F1
    - Kevin Magnussen maakt zijn comeback bij Renault
    - Pascal Wehrlein maakt zijn debuut bij Manor Racing
    - Rio Haryanto maakt zijn debuut bij Manor Racing

    Stoelendans:



    Doen niet meer mee:

    - Pastor Maldonado

    Veranderingen bij de teams:

    - Haas F1 Team maakt zijn entree in de F1. Ze maken gebruik van een chassis ontwikkeld door Dallara en power units van Ferrari.
    - Manor/Marussia stapt over van '2014 Ferrari power units naar een '2016 spec van de Mercedes power unit.
    - Red Bull zal gebruik maken van rebadged Renault power units. Officieel zal de naam Red Bull-TAG Heuer zijn.
    - Renault komt terug als fabrieksteam in de F1. Ze hebben eind 2015 Lotus overgekocht.
    - Scuderia Toro Rosso stapt over van Renault power units naar een '2015 spec van de Ferrari power unit.

    Het volledige veld:
    Doet het blokkeren.

    [INDENT]Wijzigingen tov 2015:

    Nieuwe coureurs:

    - Jolyon Palmer vervangt Romain Grosjean bij Renault
    - Esteban Gutierrez maakt zijn comeback bij Haas F1
    - Kevin Magnussen maakt zijn comeback bij Renault
    - Pascal Wehrlein maakt zijn debuut bij Manor Racing
    - Rio Haryanto maakt zijn debuut bij Manor Racing

    Stoelendans:
    Doen niet meer mee:

    - Pastor Maldonado

    Veranderingen bij de teams:

    - Haas F1 Team maakt zijn entree in de F1. Ze maken gebruik van een chassis ontwikkeld door Dallara en power units van Ferrari.
    - Manor/Marussia stapt over van '2014 Ferrari power units naar een '2016 spec van de Mercedes power unit.
    - Red Bull zal gebruik maken van rebadged Renault power units. Officieel zal de naam Red Bull-TAG Heuer zijn.
    - Renault komt terug als fabrieksteam in de F1. Ze hebben eind 2015 Lotus overgekocht.
    - Scuderia Toro Rosso stapt over van Renault power units naar een '2015 spec van de Ferrari power unit.

    Het volledige veld:
    niet.
    QUOTE by Killer Queen : Thanks.. Das, Gij zijt misschien gedocumenteerd, maar ik maak dat goed door ervaring.
    People say I have a big ego, but really my ego is tiny in comparison with my enormous talented genius
    no votes  

  8. #8
    Preske's schermafbeelding
    Lid sinds
    13/11/02
    Locatie
    Halle
    Berichten
    28.451
    iTrader
    12 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    2/366
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door sink Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Ik heb het ook bij de OP van de F1 topic. Die is gigantisch groot en bewerken lukt niet meer, zelfde foutmelding als hierboven beschreven.
    Staan er speciale tekens in? vast wel, maar onbegonnen werk om te gaan nakijken, er zitten een paar duizenden tekens is.
    Vroeger werkt het wel zonder problemen, nu niet meer..?
    Ik heb net een copy pasta gedaan van die thread op het testforum en ik kan het probleem niet compleet repliceren. Bewerken gaat, maar bij "meer opties" krijg ik het probleem ook.

    Als ik zit te prutsen met lengtes e.d. blijft het het zelfde.

    Maar er is me wel iets opgevallen.

    [INDENT]Wijzigingen tov 2015:

    Nieuwe coureurs:

    - Jolyon Palmer vervangt Romain Grosjean bij Renault
    - Esteban Gutierrez maakt zijn comeback bij Haas F1
    - Kevin Magnussen maakt zijn comeback bij Renault
    - Pascal Wehrlein maakt zijn debuut bij Manor Racing
    - Rio Haryanto maakt zijn debuut bij Manor Racing

    Stoelendans:



    Doen niet meer mee:

    - Pastor Maldonado

    Veranderingen bij de teams:

    - Haas F1 Team maakt zijn entree in de F1. Ze maken gebruik van een chassis ontwikkeld door Dallara en power units van Ferrari.
    - Manor/Marussia stapt over van '2014 Ferrari power units naar een '2016 spec van de Mercedes power unit.
    - Red Bull zal gebruik maken van rebadged Renault power units. Officieel zal de naam Red Bull-TAG Heuer zijn.
    - Renault komt terug als fabrieksteam in de F1. Ze hebben eind 2015 Lotus overgekocht.
    - Scuderia Toro Rosso stapt over van Renault power units naar een '2015 spec van de Ferrari power unit.

    Het volledige veld:
    Doet het blokkeren.

    [INDENT]Wijzigingen tov 2015:

    Nieuwe coureurs:

    - Jolyon Palmer vervangt Romain Grosjean bij Renault
    - Esteban Gutierrez maakt zijn comeback bij Haas F1
    - Kevin Magnussen maakt zijn comeback bij Renault
    - Pascal Wehrlein maakt zijn debuut bij Manor Racing
    - Rio Haryanto maakt zijn debuut bij Manor Racing

    Stoelendans:
    Doen niet meer mee:

    - Pastor Maldonado

    Veranderingen bij de teams:

    - Haas F1 Team maakt zijn entree in de F1. Ze maken gebruik van een chassis ontwikkeld door Dallara en power units van Ferrari.
    - Manor/Marussia stapt over van '2014 Ferrari power units naar een '2016 spec van de Mercedes power unit.
    - Red Bull zal gebruik maken van rebadged Renault power units. Officieel zal de naam Red Bull-TAG Heuer zijn.
    - Renault komt terug als fabrieksteam in de F1. Ze hebben eind 2015 Lotus overgekocht.
    - Scuderia Toro Rosso stapt over van Renault power units naar een '2015 spec van de Ferrari power unit.

    Het volledige veld:
    niet.
    QUOTE by Killer Queen : Thanks.. Das, Gij zijt misschien gedocumenteerd, maar ik maak dat goed door ervaring.
    People say I have a big ego, but really my ego is tiny in comparison with my enormous talented genius
    no votes  

  9. #9
    Preske's schermafbeelding
    Lid sinds
    13/11/02
    Locatie
    Halle
    Berichten
    28.451
    iTrader
    12 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    2/366
    Zou het een probleem kunnen zijn met (te veel) enters en/of lijnen?

    Morgen eens verder proberen.
    QUOTE by Killer Queen : Thanks.. Das, Gij zijt misschien gedocumenteerd, maar ik maak dat goed door ervaring.
    People say I have a big ego, but really my ego is tiny in comparison with my enormous talented genius
    no votes  

  10. #10
    M°°nblade's schermafbeelding
    Lid sinds
    2/06/04
    Locatie
    de boerebuite
    Berichten
    7.289
    iTrader
    0
    Mentioned
    3 Post(s)
    Reputation
    0/1094
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Preske Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    ik wou net vragen, heb je soms bepaalde speciale tekens gebruikt.
    enkel ' : ( ) , .-

    Ik heb wel een flard tekst waarmee ik het om het even waar op het forum geproduceerd krijg.
    Ik kan het zelfs niet via PM versturen. En het zijn maar 3 woorden!

    Het rare is ook dat er geen logica in zit wel leesteken of combinatie het nu net doet. Pas als ik ALLE leesteken sloop werkt het opeens.
    Laatst gewijzigd door M°°nblade; 11 april 2016 om 18:07
    First the dodo died, then Dodi died, Di's dead, and Dando died. I bet Dido is crapping herself!
    no votes  

  11. #11
    M°°nblade's schermafbeelding
    Lid sinds
    2/06/04
    Locatie
    de boerebuite
    Berichten
    7.289
    iTrader
    0
    Mentioned
    3 Post(s)
    Reputation
    0/1094



    Deze karakters blokkeren in deze volgorde als ik op 'meer opties klik', probeer zelf ook eens :-)

    Aha! het is die alert gevolgd door een haakje met of zonder spatie die hier blokkeert
    First the dodo died, then Dodi died, Di's dead, and Dando died. I bet Dido is crapping herself!
    no votes  

  12. #12
    Preske's schermafbeelding
    Lid sinds
    13/11/02
    Locatie
    Halle
    Berichten
    28.451
    iTrader
    12 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    2/366
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door M°°nblade Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven



    Deze karakters blokkeren in deze volgorde als ik op 'meer opties klik', probeer zelf ook eens :-)

    Aha! het is die alert gevolgd door een haakje met of zonder spatie die hier blokkeert
    Er is volgens mij meer aan de hand want ik heb het zelf met teksten die geen "alert" in de tekst hebben. Maar ik heb het bij "meer opties" ipv effectief te posten.

    Heel vreemd.

    Hopelijk vind de dev het.
    QUOTE by Killer Queen : Thanks.. Das, Gij zijt misschien gedocumenteerd, maar ik maak dat goed door ervaring.
    People say I have a big ego, but really my ego is tiny in comparison with my enormous talented genius
    no votes  

  13. #13
    M°°nblade's schermafbeelding
    Lid sinds
    2/06/04
    Locatie
    de boerebuite
    Berichten
    7.289
    iTrader
    0
    Mentioned
    3 Post(s)
    Reputation
    0/1094
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Preske Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Er is volgens mij meer aan de hand want ik heb het zelf met teksten die geen "alert" in de tekst hebben. Maar ik heb het bij "meer opties" ipv effectief te posten.

    Heel vreemd.

    Hopelijk vind de dev het.
    ongeldige code voor een alert trigger? :-)
    First the dodo died, then Dodi died, Di's dead, and Dando died. I bet Dido is crapping herself!
    no votes  

  14. #14
    Preske's schermafbeelding
    Lid sinds
    13/11/02
    Locatie
    Halle
    Berichten
    28.451
    iTrader
    12 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    2/366
    zou kunnen, ik ken niets van programmering in zijn geheel
    QUOTE by Killer Queen : Thanks.. Das, Gij zijt misschien gedocumenteerd, maar ik maak dat goed door ervaring.
    People say I have a big ego, but really my ego is tiny in comparison with my enormous talented genius
    no votes  

  15. #15

    Lid sinds
    10/03/08
    Locatie
    Tienen
    Berichten
    262
    iTrader
    23 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Zelfde probleem hier. Ik kan onmogelijk een nieuw topic starten. Ik heb in het verleden nochtans al langere posts gemaakt, maar nu werkt het niet meer. En dit terwijl er anderen wel 2x zo een lange posts kunnen maken. Ik snap er niets van. Ik krijg altijd een blanco blad met melding a la "1979106663019800815" of "1979106663014125282"
    Stuff...
    no votes  

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  

Inloggen

Inloggen