1. #1
    kimme1975's schermafbeelding
    Lid sinds
    30/05/09
    Locatie
    Bever
    Berichten
    2.975
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/37

    link naar forum werkt niet meer

    Beste forumbeheer

    De link https://www.9lives.be/forum/ werkt al een tijdje niet meer. Ik krijg steeds een witte pagina met foutmelding.

    Hoe komt dat?

    Ik geraak enkel op het forum via een omweg.. nl. via mijn profielbeheer..
    Hack & slash hell yeah!!

    PSN: kimme1975
    Xbox Live: kimme1975

  2. #2
    Razer's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/05/07
    Locatie
    Wetteren
    Berichten
    7.756
    iTrader
    87 (89%)
    Mentioned
    11 Post(s)
    Reputation
    5/237
    Ik denk dat je best je browser eens opruimt met een programma zoals ccleaner bevoorbeeld.
    Steam & PSN

  3. #3
    Tonerider's schermafbeelding
    Lid sinds
    27/06/10
    Locatie
    Oost Eeklo
    Berichten
    15.047
    iTrader
    53 (100%)
    Mentioned
    11 Post(s)
    Reputation
    11/1133
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door kimme1975 Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Beste forumbeheer

    De link https://www.9lives.be/forum/ werkt al een tijdje niet meer. Ik krijg steeds een witte pagina met foutmelding.

    Hoe komt dat?

    Ik geraak enkel op het forum via een omweg.. nl. via mijn profielbeheer..
    werkt wel bij mij hoor, dus moet iets bij u zelf zijn.
    Smart enough to know I`m not smart enough.

  4. #4
    Tyfius's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/09/02
    Locatie
    Peutie
    Berichten
    7.610
    iTrader
    0
    Mentioned
    4 Post(s)
    Reputation
    3/81
    Er is ergens iets mis met een van de load balancers. Ik heb het ook voor. Als je zelf expliciet https:// voor de URL zet werkt het wel.

    Men is normaal op de hoogte.

  5. #5
    rafbanaan's schermafbeelding
    Lid sinds
    20/12/05
    Locatie
    Hamme
    Berichten
    8.199
    iTrader
    178 (100%)
    Mentioned
    3 Post(s)
    Reputation
    2/38
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Tonerider Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    werkt wel bij mij hoor, dus moet iets bij u zelf zijn.
    Werkt hier ook niet altijd.

  6. #6
    kimme1975's schermafbeelding
    Lid sinds
    30/05/09
    Locatie
    Bever
    Berichten
    2.975
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/37
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Tyfius Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    Er is ergens iets mis met een van de load balancers. Ik heb het ook voor. Als je zelf expliciet https:// voor de URL zet werkt het wel.

    Men is normaal op de hoogte.
    Bedankt voor de hulp ;-)
    Hack & slash hell yeah!!

    PSN: kimme1975
    Xbox Live: kimme1975

  7. #7
    Mattie44's schermafbeelding
    Lid sinds
    22/09/20
    Locatie
    Beveren
    Berichten
    85
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/4
    Ik heb ook vaak dat het niet van de eerste keer lukt, via de knop op de homepagina. Eens refreshen of gewoon opnieuw klikken op 'forum' helpt dan meestal wel.

  8. #8
    StanTem's schermafbeelding
    Lid sinds
    9/09/08
    Locatie
    Kaprijke
    Berichten
    41.540
    iTrader
    227 (100%)
    Mentioned
    13 Post(s)
    Reputation
    16/1103
    Hier ook problemen mee.
    Vragen? Opmerkingen? Suggesties? -> PM
    PSN: joertjeuhn
    Board game collectie: StanTem

  9. #9
    cram's schermafbeelding
    Lid sinds
    7/11/03
    Locatie
    Merksem
    Berichten
    8.471
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    4/132
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Tonerider Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    werkt wel bij mij hoor, dus moet iets bij u zelf zijn.
    Hier ook al heel lang dat probleem. Vooral met Chrome een wit scherm met foutmelding. Via Firefox geen probleem. Maar het forum via Chrome op android werkt dan weer wel.

  10. #10
    schumi2003's schermafbeelding
    Lid sinds
    11/07/03
    Locatie
    127.0.0.1
    Berichten
    3.554
    iTrader
    1 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/46
    De link is nog steeds niet gemaakt.

    Hoelang duurt het nu om een / achter te zetten?
    Legends come and go but hero's never die

  11. #11
    Tyfius's schermafbeelding
    Lid sinds
    1/09/02
    Locatie
    Peutie
    Berichten
    7.610
    iTrader
    0
    Mentioned
    4 Post(s)
    Reputation
    3/81
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door schumi2003 Bekijk bericht
    Deze quote is verborgen omdat je deze gebruiker negeert. Weergeven
    De link is nog steeds niet gemaakt.

    Hoelang duurt het nu om een / achter te zetten?
    Zolang als ze bij Telenet nodig hebben om eens naar hun bug tracker te zien en het op te pikken.

  12. #12
    schumi2003's schermafbeelding
    Lid sinds
    11/07/03
    Locatie
    127.0.0.1
    Berichten
    3.554
    iTrader
    1 (100%)
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/46
    Zal niet meer voor 2020 zijn denk ik .
    Legends come and go but hero's never die

  13. #13
    kimme1975's schermafbeelding
    Lid sinds
    30/05/09
    Locatie
    Bever
    Berichten
    2.975
    iTrader
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Reputation
    0/37
    Hier ook nog steeds witte pagina om naar forum te gaan..
    Hack & slash hell yeah!!

    PSN: kimme1975
    Xbox Live: kimme1975

Regels voor berichten

  • Je mag geen nieuwe discussies starten
  • Je mag niet reageren op berichten
  • Je mag geen bijlagen versturen
  • Je mag niet je berichten bewerken
  •  

Inloggen

Inloggen