Type: 
Babe
Subtitle: 
Babe van de week
Images: 
Speed: 
a
Body: 

We zijn trots jullie kennis te kunnen laten maken met niemand minder dan Tracy Spiridakos, de actrice die momenteel de hoofdrol speelt in de serie Revolution. Als gamer kennen we allemaal de gevolgen van een zombie-uitbraak of een nucleaire ontploffing. We dwalen rond in een post-apocalyptisch landschap, vervullen wat opdrachten links en rechts om aan centen en XP te geraken en doen vooral ons best om zelf te overleven.

Maar wat als de elektriciteit uitvalt? Ook dan zijn de gevolgen dramatisch. Geen internet meer, geen mogelijkheid meer om te communiceren met elkaar en ga zo maar verder. Het gevolg is dan ook dat het lijkt alsof we enkele honderden jaren terug in de tijd gekatapulteerd worden...

JJ Abrams (Lost, Star Trek, Fringe) produceerde Revolution, een sciencefictionreeks over het gedwongen leven in een wereld zonder elektriciteit na een mysterieuze black-out.

Tracy Spiridakos is een Canadese actrice van, hoe kan je het raden, Griekse afkomst. Ze was te zien in een aantal films waaronder Rise of the Planet of the Apes en Kill for Me, maar voor de rest deed ze vooral ervaring op in series als de 'nieuwe' MacGyver, Mortal Kombat Legacy, Bates Motel en uiteraard nu in Revolution.

Wij weten alvast wie wij in absoluut in onze party toelaten eens de wereld om zeep is en we gedwongen worden om alles uit de kast te halen om te overleven...

===GALimg:1]===GALimg:2]===GALimg:3]===GALimg:4]===GALimg:5]===GALimg:6]===GALimg:7]

 

Related articles: 
Kate Beckinsale
Katheryn Winnick
Mary-Kate en Ashley Olsen
Intro: 

Voor we volgende week op zoek gaan naar de 9lives babe van het jaar, willen we graag nog van de gelegenheid gebruik maken om jullie de laatste kandidate van 2016 voor te stellen.

Toon op homepagina: