Type: 
Babe
Subtitle: 
Babe van de week
Images: 
Speed: 
a
Body: 

Melissa Benoist is namelijk de actrice die in de superheldinhuid kruipt van niemand minder dan Supergirl. Supergirl, een actie-avonturenreeks, gebaseerd op het DC Comics personage Kara Zor-El is momenteel te bekijken op een van de nieuwe digitale zenders.

Supergirl is trouwens het nichtje van niemand minder dan Kal-El, Superman voor de vrienden. Na 12 jaar geheimhouding over haar afkomst op Aarde, neemt ze uiteindelijk de beslissing om haar bovenmenselijke capaciteiten te benutten en de heldin te worden die ze bestemd was te zijn. De 12-jarige Kara ontsnapt aan de gedoemde planeet Krypton met de hulp van haar ouders, op hetzelfde moment als de kleine Superman. Net als haar neef wordt ook zij trouwens op aarde opgevangen door een pleeggezin.

Melissa zelf is trouwens ook geen onbekende in film- en televisieland. De Amerikaanse actrice en zangeres verwierd bekendheid door haar rol in de populaire Amerikaanse serie Glee (2009). Daarnaast was ze nog te zien in series als Homeland (2011), The Good Wife (2009) en Law & Order.

Benoists eerste rol in een film was in Mariah Carey's Tennessee (2008). Daarna speelde ze ook mee in Damien Chazelle's film Whiplash (2014), een film die een pak prijzen won, waaronder de Grand Jury en Audience awards, op het Sundance Film Festival in Park City, Utah, in januari 2014.

Ben je al die van een flink pak testoron voorziene helden beu, dan raden we je aan te genieten van Melissa's troeven. Met dank aan superheld 9lives-member Lefky om ons in contact te brengen met deze bevallige juffrouw.

===GALimg:1]===GALimg:2]===GALimg:3]===GALimg:4]===GALimg:5]===GALimg:6]===GALimg:7]
Related articles: 
Candice Patton
Danielle Panabaker
Margot Robbie
Intro: 

Het merendeel van de superhelden is van het mannelijke geslacht, denken we maar aan Spider-Man, Batman, Superman, Hulk, Wolverine, Arrow, Flash en een pak andere wereldredders. Hoog tijd dus om eens op zoek te gaan naar een superheldin, en die hebben we deze week gevonden in het bevallige lichaam van Melissa Benoist.

Toon op homepagina: 

Reacties

Rating:0

Supergirl is letterlijk de aids van alle superhelden series. Dat je feminist bent, ok, maar moet je daarom het hele scenario zo schrijven dat het doordrenkt is van female superiority? Dat vernietigt het hele verhaal omdat het zo cringy als f*ck wordt. Bedankt CW om zo'n cool karakter te vernielen...

Rating:0

CW maakt deze serie niet....

Rating:0

Wel heeeel veel schone vrouwen in die serie. Kwaliteit is idd weer iets anders natuurlijk :)

Rating:0

en voor de grote fans, haar naam eens googlen met de toevoeging van 'fappening' zal uw dag er niet slechter op maken ;)!

Rating:0