Type: 
Babe
Subtitle: 
Babe van de week
Images: 
Speed: 
a
Body: 

Keep the best for last? Net als onze eerste babe van 2016 maakt ook onze laatste babe van het jaar de kans om met het felbegeerde kroontje van 9lives babe van het jaar 2016 op haar hoofd naar huis te gaan.

Vanaf deze week draait Rogue One: A Star Wars Story in de Belgische bioscopen, en dus krijgt ook hoofdrolspeelster Felicity Jones haar 9lives babe van de week-titel toebedeeld.

Felicity Rose Hadley Jones, geboren in 1983, is een Britse actrice die vanaf 2006 in diverse films te zien was. Denk maar aan Northanger Abbey (2007), Brideshead Revisited (2008), Chéri (2009), The Tempest (2010) en Inferno (2016). Uiteraard zijn wij vooral heel benieuwd naar haar prestatie als Jyn Erso in Rogue One.

Is zij de moeder van Rey? Kan best zijn aangezien Rey geboren werd zo'n elf jaar na de Battle for Endor... Star Wars: The Return of the Jedi vindt immers plaats vier jaar na de gebeurtenissen in Star Wars: A New Hope. Dit zou dan betekenen dat Rey’s geboorte plaatsvond vijftien jaar na Rogue One: A Star Wars Story.

Genoeg veronderstellingen, gewoon de film kijken en wie weet, krijgen we het antwoord te zien of te horen.

===GALimg:1]===GALimg:2]===GALimg:3]===GALimg:4]
Related articles: 
Cara Delevingne
Melissa Benoist
Hannah John-Kamen
Intro: 

Meer dan waarschijnlijk zitten we met deze heerlijke dame aan onze voorlaatste babe van de week. Het jaar 2016 zit er immers bijna helemaal op en dus starten we volgende week onze zoektocht naar de 9lives babe van het jaar.

Toon op homepagina: