Type: 
Babe
Subtitle: 
Babe van de week
Images: 
Speed: 
a
Body: 

Een ietsje voor de release van Final Fantasy XV verscheen namelijk de film Kingsglaive: Final Fantasy XV, een CGI-film die 'losjes' verbonden is met de game en het verhaal in de game.

Kingsglaive: Final Fantasy XV is trouwens niet zomaar een CGI-film want heel wat bekende sterren zoals Sean Bean, Aaron Paul en Lena Heady leenden hun lijf en/of stem uit aan de personages uit de film.

De rol van Crowe Altius, lid van de befaamde Kingsglaive en trouwe medestandster van Nyx Ulric, wordt gespeeld door twee personages. Haar stem is die van stemactrice Alexa Khan en haar lijf en leden werden gemotion captured door Andrea Tivadar.

Andrea, een Britse actrice met Roemeense roots, is ook een populair model en zangeres. Zo schitterde ze in heel wat reclamespots voor bekende merken als Coca Cola, Honda, Disaronno en Sony, en was ze ook te zien in de clip van Kendji Girac - Elle m'a aimé. (Zie hieronder)

Het is met andere woorden een dame die van vele markten thuis is, en waarmee wij wel eens naar de markt zouden willen gaan...

 

===GALimg:1]===GALimg:2]===GALimg:3]===GALimg:4]===GALimg:5]
Related articles: 
Cara Delevingne
Dana Kareglazaya
Kristin Kreuk
Intro: 

De naam Andrea Tivadar mag voor velen misschien onbekend in de oren klinken, de Final Fantasy-fans, en in het bijzonder de Final Fantasy XV-fans zouden haar moeten (her)kennen...

Toon op homepagina: