Filter

[Review] Soccer Physics (iOS)

[Review] Soccer Physics (iOS)


Wimpie

Een game die zo stom is dat het leuk wordt? Dat kan alleen maar een mobiele game zijn, niet? Soccer Physics is een voetbalgame die het niet moet hebben van knappe graphics of uitgebreide gameplayelementen. Integendeel, het spel is doodeenvoudig, maar dat maakt het net zo leuk.

[Review] The Last of Us Remastered (PS4)

[Review] The Last of Us Remastered (PS4)


Praga

Naughty Dog's blockbuster The Last of Us haalde in 2013 meer dan 200 awards binnen en werd door de pers en het publiek verkozen tot absolute Game of the Year. Een terechte prestatie die nog meer  glans krijgt als je weet dat het avonturenspel daarmee ook die andere klepper Grand Theft Auto V het nakijken gaf. In plaats van te kiezen voor een welverdiende opvolger besloten Sony PlayStation en ontwikkelaar Naughty Dog ervoor om de game in een HD-Remastered jasje te gieten zodat ook PlayStation 4-spelers met de game aan de slag kunnen. De vraag stelt zich echter of deze game, als jij die al gespeeld hebt op PS3, het waard is om er nog eens jouw centen in te steken...

[Review] Tour de France 2014 (PS4)

[Review] Tour de France 2014 (PS4)


StanTem

Naar jaarlijkse gewoonte mogen we rond de start van de Tour de France enkele nieuwe games verwelkomen. Enkele daarvan hebben iets met dat evenement gemeen, want zowel in Pro Cycling Manager- als de Tour de France-games zelf worden de tientallen renners in de spotlight geplaatst. PCM 2014 werd al onder handen genomen en nu is het de beurt aan het spel dat de grootste wielerwedstrijd ter wereld vertegenwoordigt. Wij schoren onze benen, kropen in het veel te nauw aansluitende koerspak en sprongen op onze koersfiets met een biefstuk in onze onderbroek. Wij zijn alvast klaar om als eerste over de finishlijn te spurten!

[Review] Transformers: Age of Extinction (iOS, Android)

[Review] Transformers: Age of Extinction (iOS, Android)


Wimpie

Ben je fan van Autobots, Decepticons of Dinobots? Dan ben je vast wel al naar de nieuwe actiefilm Transformers: Age of Extinction gaan kijken. Mobiel spelontwikkelaar Mobage heeft een bijhorende game ontwikkeld en wij gingen ermee aan de slag.

[Review] Rush Rally (iOS, Android)

[Review] Rush Rally (iOS, Android)


Wimpie

Zin in een old school arcaderacer? Rush Rally brengt het gevoel van weleer terug met klassiek top down raceplezier. Wij kropen achter het stuur van een Renault 5 Turbo en controleerden of deze game nergens uit de bocht vliegt.

[Review] Reis rond de wereld in '80 Days' (iOS)

[Review] Reis rond de wereld in '80 Days' (iOS)


Wimpie

Zin om tijdens deze zomervakantie een reis rond de wereld te maken maar heb je geen zin om uit de zetel te komen? Dan hebben wij misschien wel de perfecte oplossing. In het spel 80 Days maak je een wereldreis en bezoek je de steden die je wilt. De toerist uithangen zit er echter niet in want onze metgezellen Phileas Fogg en Passepartout willen zo snel mogelijk weer thuis zijn...

[Review] Dark Souls II: Crown of the Sunken King

[Review] Dark Souls II: Crown of the Sunken King


Y@nnick.

Dark Souls II werd ontzettend goed ontvangen door critici een paar maanden geleden, maar toch miste er iets aan de game. Het was zeker nog even vermakelijk als de andere Souls-games, maar toch net iets minder memorabel en briljant qua ontwerp op bepaalde gebieden. Mensen die zich hierin kunnen vinden, moeten absoluut Crown of the Sunken King een kans geven, een uitbreiding die wel memorabel uit de hoek weet te komen.

[Review] The Walking Dead - Season 2 Episode 4: Amid The Ruins

[Review] The Walking Dead - Season 2 Episode 4: Amid The Ruins


Y@nnick.

WAARSCHUWING: Dit artikel bevat spoilers voor eerdere The Walking Dead-episodes.

 

Clementine heeft ondertussen al heel wat meegemaakt. Ze gaat van de ene groep overlevenden naar de andere en ziet elke dag wel iemand sterven. Dat maakt van haar misschien wel een van de mentaal sterkste kleine meisjes die je kent. Helaas betekent dat niet dat het geluk haar toelacht, want in The Walking Dead - Season 2 Episode 4: Amid the Ruins krijgt ze misschien wel de zwaarste momenten te verduren, dit naast het overlijden van haar vaderfiguur Lee.

[Review] Milo & Me (iOS)

[Review] Milo & Me (iOS)


Wimpie

Het is al even geleden dat we nog eens een Zelda-achtige game op ons iOS-apparaat konden spelen. Een dik jaar geleden gingen we al aan de slag met Oceanhorn en die game versterkte ons geloof dat zulke games weldegelijk leuk kunnen zijn op aanraakschermen. Nu wil ook Milo & Me datzelfde publiek aanspreken, benieuwd of de ontwikkelaar daarin slaagt...

[Review] Hearthstone: The Curse of Naxxramas - The Arachnid Quarter

[Review] Hearthstone: The Curse of Naxxramas - The Arachnid Quarter


Michael.Cox

De Hearthstone: Heroes of Warcraft-bèta was ongetwijfeld een van de meest geanticipeerde testversies uit het recente verleden. De wil om met het sologedeelte aan de slag te kunnen, zo mogelijk nog groter. Sinds woensdag kunnen we met Curse of Naxxramas aan de slag en dit is ons verslag van poepmakkelijke overwinningen gevolgd door meerdere zware dompers. Zijn we dan zo'n noobies? Neen, de Heroic-versie is moordend!

WildStar en addons: een mooie relatie. Wij sommen de beste voorbeelden op

WildStar en addons: een mooie relatie. Wij sommen de beste voorbeelden op


Michael.Cox

Net zoals World of Warcraft en Elder Scrolls Online, om enkele voorbeelden te geven, wil ook WildStar zich als addon-gebruiksvriendelijk profileren. De interface van deze MMORPG kan je zelf al quasi volledig naar je hand zetten, maar gamers kunnen zelf ook handige aanpassingen doorvoeren die wij daarna in de vorm van een addon kunnen downloaden. Dat kan via de traditionele weg, maar ook Curse kan je daarmee helpen.

[Review] Ingress (iOS, Android)

[Review] Ingress (iOS, Android)


Wimpie

De locatiegebaseerde game Ingress van Google was gedurende lange tijd exclusief voor Android-apparaten. Een jaar geleden verscheen de game voor het eerst op Google Play en honderden, zo niet duizenden Belgen hebben al gevochten voor hun factie in een digitale versie van onze planeet. Sinds kort is er ook een iOS-versie beschikbaar en dat is voor ons reden genoeg het kantoor te verlaten en aan de slag te gaan met deze game.

[Gespeeld] Wii U-games in ontwikkeling tijdens post E3-event - deel 2

[Gespeeld] Wii U-games in ontwikkeling tijdens post E3-event - deel 2


Dj Super

Vorige week brachten we jullie het eerste deel van de lading Wii U-titels waarmee we op het Nintendo post E3-event aan de slag zijn geweest. Geen Mario meer, maar een hele reeks games met andere en nieuwe hoofdrolspelers die her en der verrassend uit de hoek komen. Nintendo voert het tempo op en dat hebben we geweten.

[Review] Mad Bullets (iOS, Android)

[Review] Mad Bullets (iOS, Android)


Wimpie

Terwijl sommige mobiele shooters dezelfde vrijheid en gameplay bieden als consoletitels, kiezen andere ontwikkelaars voor een eenvoudige aanpak. Verlang je naar de oude onrail shooters zoals we die kennen uit de arcadehallen van vroeger? Dan is Mad Bullets wellicht jouw ding. Wij trokken onze wapens en gingen met het spel aan de slag.

[Review] Secret Files Tunguska (iOS)

[Review] Secret Files Tunguska (iOS)


Michael.Cox

De laatste maanden krijgen we regelmatig pc-remakes van iOS-titels voorgeschoteld. Niet zelden ontbreekt elke vorm van pc-waardigheid en willen ontwikkelstudio's gewoon lekker poen scheppen. De omgekeerde richting, pc-spellen die een iOS-variant krijgen, wordt ook sporadisch gevolgd en zo kunnen gamers die vaak onderweg zijn ook genieten van recente maar ook oudere kaskrakers. Secret Files: Tunguska brak nooit echt grote potten, maar toch hebben we een voorgevoel dat dit avonturenspel de nodige iPad-tijd zal opeisen.

9lives sprak met Steven ter Heide en Arjan Bak van Guerrilla Games

9lives sprak met Steven ter Heide en Arjan Bak van Guerrilla Games


StanTem

9lives trok enkele weken geleden naar het in Amsterdam gevestigde Guerrilla Games om kennis te maken met de nieuwe DLC voor Killzone: Shadow Fall. Co-op gameplay was een veel gevraagd iets voor de first-person shooter van de Nederlandse ontwikkelstudio en het team achter dat spel bezorgt ons dat nu met de Intercept-DLC. Wij hadden de eer om als een van de eersten met Intercept aan de slag te gaan en de Game Director en Lead Designer na enkele speelsessies aan de tand te voelen.

[Review] Pokémon Trading Card Game (3DS eShop)

[Review] Pokémon Trading Card Game (3DS eShop)


Michael.Cox

Nintendo's eShop roept niet zelden nostalgische gevoelens op. Oude klassiekers worden terug in de spotlight geplaatst en sommige daarvan weten ook vandaag nog voor animo te zorgen. Pokémon Trading Card Game voldoet aan alle bovenstaande eisen, want dit Game Boy Color-spel was destijds het digitale alternatief voor de dure verzamelhobby. Decks samenstellen, anderen verslaan en uiteindelijk de beste kaartspelers het nakijken geven. Wij kwamen, zagen en overwonnen.

[Bordspel] Euphoria: Build a Better Dystopia

[Bordspel] Euphoria: Build a Better Dystopia


Bordspel

Het aantal Kickstarter-projecten die zich profileren als de ultieme uitvinders van het warme water en het daarbij horende bordspel , zijn werkelijk niet meer bij te houden. Zowel eenzame avonturiers als grote uitgeverijen vechten om jullie aandacht en vooral om jullie zuurverdiende centen. Allen schermen ze met exclusieve promo's, professionele trailers en wervelende reviews om hun idee aan de man en/of vrouw te brengen. Maar kunnen ze de torenhoge verwachtingen, die ze zelf creëren, wel waarmaken eens hun eindproduct, maanden later, voor je op tafel ligt? Moet je spijt hebben dat je in extremis geen bijdrage hebt geleverd? Voegt zo'n titel iets toe aan je uitgebreide collectie? 9lives zoekt het met plezier voor jullie uit. Deze keer al dobbelend.

Klassieke spelletjes: Bordspellen op 9lives

Klassieke spelletjes: Bordspellen op 9lives


Bordspel

We schrijven op 9lives ook artikels over bordspellen. In deze special zullen we die artikels verzamelen, zodat ze eenvoudiger terug te vinden zijn.

[Preview] Battleborn

[Preview] Battleborn


Ardtieboy

De mannen bij Gearbox Software kunnen nu eenmaal niet stil blijven zitten. De ontwikkelaar is voornamelijk bekend van de fantastische Borderlands-franchise, een game die het genre herdefinieerde. Randy Pitchford en zijn team gaven ons, onder het motto: "Als we de mensen hadden gevraagd wat ze destijds wilden, reden we vandaag met snellere paarden", een totaal nieuwe game-ervaring onder de vorm van Borderlands en Borderlands 2. Niemand had vraag naar de game tot Gearbox het ons afleverde op een fluwelen kussentje en daarmee een grote leegte opvulde. Ditmaal proberen ze een gelijkaardig gat in de markt op te vullen met Battleborn.

Batman found

screenshot of the day

7.4

0

Gebruik jij vaak je credit card online om games/ DLC aan te schaffen?Ja Nee Ik heb geen credit card
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website