Filter

Gamescom 2014: Asymmetrische coöp-actie in Clandestine

Gamescom 2014: Asymmetrische coöp-actie in Clandestine


Ardtieboy

We bevinden ons in 1996. De val van de Sovjet Unie ligt al vijf jaar achter ons. Hoewel de economische en politieke rust grotendeels zijn teruggekeerd, zijn er hier en daar nog enkele geheimzinnigheden die moeten worden uitgeklaard. Na Expeditions: Conquistador wilde ontwikkelaar Logic Artists eens wat nieuws proberen. Dankzij hun gemeenschappelijke voorliefde voor spionagefilms uit de jaren 90, was de keuze snel gemaakt.

De iOS/Android/WP-reviews van augustus

De iOS/Android/WP-reviews van augustus


Wimpie

Augustus is voorbij, hoog tijd om even terug te blikken op alle mobiele reviews die we jullie die maand voorgeschoteld hebben. Net als jullie gunnen we onze thuisconsole of pc af en toe een welverdiende rustpauze, en gamen we verder op ons iOS-, Androidapparaat of Windows Phone. Veel mobiele games die we testen zijn echt de moeite, jammer genoeg verdwijnen deze reviews vaak tussen alle andere interessante teksten die we jullie dagelijks voorschotelen. Daarom krijg je van ons een samenvatting van de reviews die je gemist hebt.

Gamescom 2014: Al onze specials, previews en hands-on verslagen

Gamescom 2014: Al onze specials, previews en hands-on verslagen


Praga

Europa's grootste Gamesbeurs, Gamescom, zit erop. Ook dit jaar stuurden we onze redacteurs op pad om in de Köln Messe voor jullie de coolste en nieuwste games te testen. In deze overzichtspecial kan je al hun verslagen netjes terugvinden. Dit allemaal in alfabetische volgorde, zo kan jij snel je favoriete game terugvinden. Veel leesplezier.

Gamescom 2014: Een flinke overdosis WTF in Hazard Ops

Gamescom 2014: Een flinke overdosis WTF in Hazard Ops


Ardtieboy

Voor ons bezoekje aan de Hazard Ops-stand, zochten we het één en ander op omtrent de game. Termen zoals WTF-momenten en actiecocktails wisten onze nieuwsgierigheid aan te wakkeren. Op het moment van het bezoek, bevond de game zich in een publieke bèta. Vandaag is de game echter volledig operationeel. Wij lieten de - op zijn zachtst gezegd - unieke game op ons afkomen.

[Gespeeld] Trials Fusion - Empire of the Sky (DLC)

[Gespeeld] Trials Fusion - Empire of the Sky (DLC)


LouGarou

Nog geen twee weken na de release van Trials Fusions eerste stukje downloadbare content, Riders of the Rustlands komt ontwikkelaar RedLynx al met een tweede af. In Empire of the Sky worden terug nieuwe oorden verkend en mogen waaghalzen zich deze keer hoog in de lucht amuseren met nieuwe parcours, objecten voor de Track Editor, verborgen minigames en uitdagingen. Of dat echter voldoende is voor elke Trials Fusion-fanaat, zochten wij uit met knikkende knietjes en een kwellende dosis aan hoogtevrees.

[Review] CounterSpy (PS4)

[Review] CounterSpy (PS4)


StanTem

De twee supermachten, de Verenigde Staten en het vroegere USSR van toen of het Rusland van nu, lagen al vaker met elkaar in de clinch. Waren of zijn ze niet betrokken in een of andere oorlog, dan voeren ze wel enkele jaren de Koude Oorlog. Die Koude Oorlog is niet enkel inspiratie voor diverse films, maar ook in games komt het thema aan bod. Zo ook in het onlangs verschenen CounterSpy voor de drie recentste PlayStation-consoles.

[Hardware] Getest: Samsung Level On Headphone

[Hardware] Getest: Samsung Level On Headphone


Wimpie

Fabrikant Samsung is van alle markten thuis. Het Koreaanse bedrijf maakt onder andere laptops, televisietoestellen en smartphones. Daarnaast werkt Samsung ook aan allerhande accessoires voor eerder genoemde apparaten. Wij kregen de Samsung Level On koptelefoon toegestuurd en gingen er voor jullie mee aan de slag.

[Review] Danganronpa 2 – Goodbye Despair (PSV)

[Review] Danganronpa 2 – Goodbye Despair (PSV)


Jaylee

In Danganronpa 2 - Goodbye Despair kruip jij in de huid van een talentvolle student die naar de belangrijkste universiteit van het land afreist. Die universiteit selecteert alleen de allerbeste studenten, dus je komt met een hoog verwachtingspatroon aan. Wanneer je de deur opent, kom je direct in een klas met andere studenten terecht en kun je daar met geen mogelijkheid uit. Het is het begin van een vreemd, maar zeer boeiend avontuur.

[Opinie] Waarom betalen we niet graag voor mobiele games?

[Opinie] Waarom betalen we niet graag voor mobiele games?


Wimpie

Games maken kost geld. Daarom is het logisch dat het spelen van games ook geld kost. We goien maar al te graag een zak euro's naar ontwikkelaars voor die ene nieuwe triple-A titel. Als het om mobiele games gaat, krijgen we een heel ander verhaal. Waarom zien we er geen graten in om vijftig euro voor een pc- of consolegame maar weigeren we een euro uit te geven op onze smartphone? We deden een poging om dit vraagstuk voor jullie op te lossen.

[Review] Back to Bed (iOS, Android)

[Review] Back to Bed (iOS, Android)


Wimpie

Terug naar school? Dat houdt in dat je 's ochtends met veel geweld vijf keer naast de wekker klopt om erna deze door de kamer te keilen. Nadien met je blote voeten op de koude grond en depressief naar buiten staren omdat je geen zin hebt om aan de dag te beginnen. Terug naar bed gaan is geen optie, voor ons toch niet. Voor onze nieuwe vriend Bob in Back to bed is het van levensbelang dat hij zo snel mogelijk terug naar bed gaat. Waarom dat zo is lees je hier.

[Review] Swing Copters (iOS, Android, WP)

[Review] Swing Copters (iOS, Android, WP)


Wimpie

Flappy Bird zijn we nog lang niet vergeten. We zijn er zeker van dat veel mobiele gamers nog wekelijks verplicht bij de psycholoog langs gaan vanwege de woedeaanvallen die het spel veroorzaakte. Wel, als die game al voor grijze haren zorgde, dan blijf je best ver weg van de langverwachte opvolger Swing Copters.

Retromania - Gauntlet

Retromania - Gauntlet


Praga

Met zijn lucratieve vierspeler-multiplayer was Gauntlet de game die, halfweg de jaren tachtig, de doodsreutel van lunaparkspelletjes nog een beetje wist te rekken. Maar ook op huiscomputers en huiskamerconsoles maakte deze vroege brawler school.

[Review] Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies (iOS)

[Review] Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies (iOS)


Wimpie

Capcom liet onlangs Phoenix Wright: Ace Attorney - Dual Destinies los in de App Store. Het is een iOS-port van Ace Attorney 5, een game die eerder exclusief speelbaar was op Nintendo 3DS. Verdient deze port een nachtje in de cel of pleiten we het spel vrij door de jury om te kopen? Je ontdekt het in deze review.

Gamescom 2014: Escape Dead Island, een spin-off van formaat

Gamescom 2014: Escape Dead Island, een spin-off van formaat


Ardtieboy

Als we de naam Escape Dead Island horen, linken we de game maar al te graag aan de Dead Island-franchise. We hebben het echter volledig bij het verkeerde eind. Escape Dead Island wordt een spin-off van voorgaande gamereeks. Veel hebben beide games niet gemeen. Los van de op mensenvlees beluste zombievijanden en onze overlevingsdrang, hebben we met twee totaal verschillende games te doen.

[Review] Run Forrest Run (iOS, Android)

[Review] Run Forrest Run (iOS, Android)


Wimpie

Het leven is als een doos chocolade: je weet nooit wat je krijgen zal. Wij weten wel wat we voornamelijk uit de App Store halen: endless runners. Laat lopen nu net de favoriete tijdsbesteding zijn van Forrest Gump, de held van de gelijknamige film die ook z'n eigen mobiele loopgame kreeg.

[Review] Arcane Soul (iOS, Android)

[Review] Arcane Soul (iOS, Android)


Wimpie

Er verschijnen niet genoeg hack & Slash-RPG's in de applicatiewinkels en het is al even geleden dat we nog een game van dit genre bespraken hier op 9lives. Gelukkig kregen we vorige week Arcane Soul voorgeschoteld. Wij gingen voor jullie met dit spel aan de slag.

[Review] Sword Art Online: Hollow Fragment (PSV)

[Review] Sword Art Online: Hollow Fragment (PSV)


Jaylee

Sword Art Online is een serie die in Japan is begonnen als een manga. Daarna werd er een anime-serie van gemaakt. Nu zijn we met Sword Art Online: Hollow Fragment aangekomen bij de tweede game op de PlayStation Vita.

Gamescom 2014: PvP- en WvW-updates voor Guild Wars 2 in het verschiet

Gamescom 2014: PvP- en WvW-updates voor Guild Wars 2 in het verschiet


Michael.Cox

Het leven als gameontwikkelaar lijkt zalig, maar druk is het zeker ook. ArenaNet, ontwikkelstudio van Guild Wars 2, brengt tweewekelijks nieuwe content richting de MMORPG en wij interviewden de Lead Competitive Designer: hoe ziet de toekomst van het spel en dan vooral de PvP- en WvW-aspecten er uit?

Gamescom 2014: Vossenstreken in Season after Fall

Gamescom 2014: Vossenstreken in Season after Fall


Ardtieboy

De indieontwikkelaars waren dit jaar terug sterk vertegenwoordigd op Gamescom. De Fransozen van Swing Swing Submarine waren ook van de partij en toonden ons hun nieuwste creatie. Een schattige vos in een eigenwijze, grafische stijl neemt ons mee in de dromerige wereld van Season after Fall.

Gamescom  2014: Boeiend interview met Lords of the Fallen-ontwikkelaar

Gamescom 2014: Boeiend interview met Lords of the Fallen-ontwikkelaar


Ardtieboy

Zegt Lords of the Fallen jullie niets? Dan behoren jullie tot het deel van de wereldbevolking die dit najaar een prachtige game zou kunnen mislopen. Lords of the Fallen wordt een third person adventure-game en kan worden vergeleken met Dark Souls. Duistere omgevingen, een uitgebreid personage opbouwen en zowel de wereld als het verhaal omspitten staan allemaal op het lijstje dat we bij aanvang van de game te zien krijgen. Wij kregen de eer om enkele vragen te stellen aan Associate Producer - beware of the tongtwister - Blazej Zywiczynski en kwamen daarbij heel wat nieuwe zaken te weten.

After years of training.......it all came down to this epic moment

screenshot of the day

2.3

0

De eerste schooldag, met welke game ga jij je afreageren?My Little Pony Wolfenstein: The New Order Call of Duty: Black Ops FIFA 14 Battefield 4 Titanfall EA Sports UFC World of Warcraft Iets anders (comments) Ik ga niet meer naar school
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website