Filter

Platformen:  
PC X360 PS3 PS4 PS Vita Wii Wii U NDS 3DS
Far Cry 4

Far Cry 4


StanTem | PlayStation 4 | FPS

Sommige games die we te zien kregen op Gamescom werden pas recentelijk aangekondigd. Zo was Far Cry 4 enkele maanden geleden voor het eerst te zien op de E3-beurs in Los Angeles. Een van de sterktes van de Franse ontwikkelstudio is het tonen van schitterende CGI-trailers en bij de nieuwste telg uit de Far Cry-saga was dat niet anders. In de meer dan vijf minuten aan bewegende beelden maakten we kennis met de nieuwe antagonist, al was dat speciaal geval met zijn paars-roze broek in Keulen nergens te bespeuren.

NBA 2K15

NBA 2K15


Jaylee | PlayStation 4 | Sport

De beste sportserie van de laatste jaren is niet FIFA. Het is ook niet PES. En het is al helemaal niet Madden. Nee, die eer gaat naar de NBA 2K-serie. En dat is niet alleen de mening van de schrijver van dit stuk. Jaar in  jaar uit wordt NBA 2K door fans en gamecritici op handen gedragen. Het lukt de ontwikkelaar elke keer weer om de lat hoger te leggen en de gamer vele uren aan zich te binden. Met NBA 2K15 is dat andermaal het doel.

Call of Duty: Advanced Warfare

Call of Duty: Advanced Warfare


Jaylee | Xbox One | FPS

Het hoogtepunt in de Call of Duty-serie lag tussen de release van Call of Duty 4: Modern Warfare en Call of Duty: Black Ops. De verkoopcijfers zijn nog altijd uitstekend, maar het enthousiasme rond de reeks is niet meer wat het een aantal jaar geleden was. Daarom werd een tijdje geleden besloten dat naast Infinity Ward en Treyarch er een derde Activision-studio zou zijn die zich met de serie bezig zou houden. Call of Duty: Advanced Warfare is de eerste Call of Duty-game van Sledgehammer Games en de eerste Call of Duty-game sinds jaren waar in totaal drie jaar aan is gewerkt. De vraag is of, en vooral hoe hard, je dat zal merken...

LittleBigPlanet 3

LittleBigPlanet 3


Ardtieboy | PlayStation 4 | Strategy

Gamescom 2014 is voorbijgevlogen zoals onze schoolvakanties dat indertijd deden. Natuurlijk was één van Sony's meest recente mascottes, Sackboy, van de partij. Het lappenpopje werd vergezeld van drie nieuwe, speelbare vrienden die al even schattig en cool zijn als hijzelf. Gedurende de korte demo die we te zien kregen stelde de ontwikkelaar de meest vernieuwde zaken uit de franchise aan ons voor.

Tom Clancy's The Division

Tom Clancy's The Division


Jaylee | PlayStation 4 | Action

De verwachtingen voor Tom Clancy's The Division zijn hooggespannen. Ubisoft heeft er immers een gewoonte van gemaakt om grote nieuwe titels met veel bombarie aan te kondigen, vooral op de E3, en in de periode die daarop volgt bij mondjesmaat informatie vrij te geven om gamers enthousiast te houden. Iets wat zeker gelukt is met Watch_Dogs en dus ook moet lukken met The Division.

WWE 2K15

WWE 2K15


Michael.Cox | PlayStation 4 | Sport

Nadat 2K Sports de WWE-rechten in handen kreeg - THQ ging failliet - hoopten worstelfans wereldwijd dat het hoge NBA 2K-niveau snel zou worden bereikt. De bewuste keuze om WWE 2K14 enkel op de vorige generatie consoles uit te brengen, werd op boegeroep onthaald, maar net daarom liggen de verwachtingen dit jaar extra hoog. WWE 2K15 verschijnt immers wél op beide krachtpatsers en tijdens Gamescom kregen wij een eerste blik op de visuele pracht en praal die daarmee gepaard gaat.

Assassin's Creed: Unity

Assassin's Creed: Unity


Ronald Meeus | PlayStation 4 | Action

Het scheelde geen haar of de titel hierboven had droogweg 'AC: Unity ìs een RPG' getiteld. Dat was niet helemaal eerlijk geweest ten opzichte van 'echte' games uit dat genre: de kern van de actie in de game - sluipen en vechten - is natuurlijk niet gedreven door een achterliggend systeem van cijfers en variabelen, zoals dat wel het geval is in andere actie-RPG's als Mass Effect of Fallout: New Vegas. Maar los daarvan zitten er zoveel RPG-elementen in 'Unity' dat je er onmogelijk naast kunt kijken.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolu

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolu


Den_John | PlayStation 3 | Strategy

Niet iedereen is fan van de Naruto-serie. Maar de Japanse mangaserie met cartooneske grafische beelden won sinds het sublieme Ultimate Ninja Storm 2 heel wat zieltjes. Toch staat het merendeel van de mensen weigerachtig tegenover dit genre. Onterecht want hoewel Uzumaki Naruto een opkomend ninjatalent is die continu erkenning nodig heeft, wordt de energieke jonge snaak onterecht als etter aanzien. Subtitel Revolution moet ervoor zorgen dat Uzumaki Naruto een laatste maal kan schitteren op de huidige generatie consoles…

Hyrule Warriors

Hyrule Warriors


Dj Super | Wii U | Action

Lang hebben we er gelukkig niet op hoeven te wachten. Kort na het Nintendo Post E3-event kregen we een uitnodiging om Hyrule Warriors eens uitgebreid op de korrel te nemen. Een kruising van Dynasty Warriors met The Legend of Zelda zal binnenkort de Wii U overvallen en vooral die laatste franchise danig overhoop gooien. Slijp de wapens, want Hyrule wordt overvallen door een imposant leger.

Risen 3: Titan Lords

Risen 3: Titan Lords


Michael.Cox | PC | RPG

Na de iets mindere reviewscores voor Risen 2: Dark Waters keren Piranha Bytes en Deep Silver terug naar de middeleeuwse setting die het eerste spel kleur gaf. De piratensfeer wordt dus achterwege gelaten: heeft dit een positief effect en wordt deze derde Risen-iteratie een ware knaller, of toch lekker niet? Wij mochten met een deeltje van de game experimenteren om jullie een eerste indruk te kunnen presenteren.

Endless Legend

Endless Legend


Michael.Cox | PC | Strategy

Amplitude Studios staat voor drukke weken en zelfs maanden. Naast hun onmiskenbaar interessant torenverdedigingsspel Dungeon of the Endless wordt er in Frankrijk naarstig verder gewerkt aan Endless Legend, het 4x-spelletje dat de taak krijgt om nog beter te presteren dan Endless Space. Dit genre brengt het strategie-element naar een hoger niveau en wanneer je er voldoende tijd insteekt, zie je visueel de omvang van je territorium gestaag uitbreiden.

Diablo III - Ultimate Evil Edition

Diablo III - Ultimate Evil Edition


Praga | PlayStation 4 | RPG

Diablo is dood! Lang leve Malthael! Na Diablo III, dat eerder al verscheen op pc en current-gen, krijgen ook de next-gen spelers binnenkort, lees 19 augustus, ‘hun' versie van Diablo III, getiteld Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition. Wij trokken naar de Blizzard-kantoren in Amsterdam om er aan de slag te gaan met de PlayStation 4-versie van deze unieke Diablo III-editie.

Tales of Xillia 2

Tales of Xillia 2


Y@nnick. | PlayStation 3 | RPG

De zomer is altijd een rustigere periode voor gamers. Het kleine aantal releases zorgt ervoor dat je tijdens deze maanden altijd wat tijd hebt om gemiste toppers in te halen. Toch is er deze zomer een game waar fans van Japanse RPG's voor moeten uitkijken. Tales of Xillia 2 komt er namelijk aan en als het zo boeiend weet te zijn als het eerste deel, hebben we hier te maken met een potentiële hit.

Monster Hunter 4 Ultimate

Monster Hunter 4 Ultimate


Y@nnick. | 3DS | RPG

Afgelopen week organiseerde Nintendo een post E3-event om de pers te laten kennismaken met de nieuwe E3-games. Naast talloze interessante Wii U-titels als Super Smash Bros. en Splatoon waren we aangenaam verrast dat ook Monster Hunter 4 aanwezig was. Tijd om de monsterjager in ons aan het werk te zetten...

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt


Raf Picavet | PC | RPG

Na tonnen ontwikkelaarsdagboeken, trailers en tech-demo's werd het zo langzamerhand tijd dat de makers van The Witcher 3: Wild Hunt wat van de eigenlijke gameplay lieten zien. In een vrij exclusieve achter-gesloten-deuren-sessie, werden onze gebeden gehoord.

The Sims 4

The Sims 4


Jaylee | PC | RPG

Op 4 september ligt De Sims 4 in de winkel en dan kunnen we met zijn allen weer een heleboel doldwaze avonturen beleven. De Sims 4 richt zijn pijlen op fun en plezier en een van de elementen die daartoe moet bijdragen is de creatie van een uniek personage. Om in de juiste sfeer te komen mochten we aan de slag met De Sims 4 Creëer-een-Sim demo.

Fantasia: Music Evolved

Fantasia: Music Evolved


Wimpie | Xbox One | Strategy

Als er één gamestudio op deze aardbol is die weet hoe ze muziekgames moeten maken, dan is het Harmonix. De studio werkte eerder al aan enkele Rock Band- en Guitar Hero-games. Dit jaar remixen we de grootste popnummers met de magische handen van Mickey Mouse in Fantasia: Music Evolved.

ONE PIECE Unlimited World Red

ONE PIECE Unlimited World Red


Y@nnick. | PlayStation 3 | RPG

Van de uiterst charmante animereeks One Piece werden al heel wat games gemaakt, sommige al wat beter dan de andere. Helaas is er tot nu toe nog niet echt een One Piece-game uitgekomen, die naast de charme van de anime nog veel voorstelde. Daar lijkt verandering in te komen met One Piece: Unlimited World Red. We kregen de kans de eerste uurtjes van de game te spelen en die zorgden voor een aangename verrassing.

Disney Infinity

Disney Infinity


Wimpie | Xbox 360 | Action/Adventure

Disney is goed bezig. Het bedrijf zag twee jaar geleden dat Activision verkooprecords verbrak met Skylanders en besliste vorig jaar hetzelfde te doen. Disney Infinity was een schot in de roos: de knappe afgewerkte figuurtjes wisten menig kinderhart (en dat van volwassenen) te veroveren. Dit jaar brengt Disney de vernieuwde Infinity 2.0 uit in samenwerking met Marvel.

Destiny

Destiny


Ardtieboy | PlayStation 4 | Simulator

Op de voorbije E3-beurs kregen we heel wat topgames voor het najaar te zien. Eén van de meest gehypete games op deze editie was zonder twijfel Destiny. Hoewel we niet veel nieuws te zien kregen, schonk Bungie (in samenspraak met Sony) enkele gelukkige PlayStation 4-bezitters een weekendpas voor de alpha van het spel. Vanzelfsprekend trokken wij voor jullie een weekend de wereld van Destiny in.

After years of training.......it all came down to this epic moment

screenshot of the day

2.6

0

Wie maakte de coolste console ooit?Nintendo Microsoft Sony PlayStation SEGA Atari Commodore Magnavox Mattel Philips Iemand anders
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website