Filter

Platformen:  
PC X360 PS3 PS4 PS Vita Wii Wii U NDS 3DS
Endless Legend

Endless Legend


Michael.Cox | PC | Strategy

Amplitude Studios staat voor drukke weken en zelfs maanden. Naast hun onmiskenbaar interessant torenverdedigingsspel Dungeon of the Endless wordt er in Frankrijk naarstig verder gewerkt aan Endless Legend, het 4x-spelletje dat de taak krijgt om nog beter te presteren dan Endless Space. Dit genre brengt het strategie-element naar een hoger niveau en wanneer je er voldoende tijd insteekt, zie je visueel de omvang van je territorium gestaag uitbreiden.

Diablo III - Ultimate Evil Edition

Diablo III - Ultimate Evil Edition


Praga | PlayStation 4 | RPG

Diablo is dood! Lang leve Malthael! Na Diablo III, dat eerder al verscheen op pc en current-gen, krijgen ook de next-gen spelers binnenkort, lees 19 augustus, ‘hun' versie van Diablo III, getiteld Diablo III: Reaper of Souls - Ultimate Evil Edition. Wij trokken naar de Blizzard-kantoren in Amsterdam om er aan de slag te gaan met de PlayStation 4-versie van deze unieke Diablo III-editie.

Tales of Xillia 2

Tales of Xillia 2


Y@nnick. | PlayStation 3 | RPG

De zomer is altijd een rustigere periode voor gamers. Het kleine aantal releases zorgt ervoor dat je tijdens deze maanden altijd wat tijd hebt om gemiste toppers in te halen. Toch is er deze zomer een game waar fans van Japanse RPG's voor moeten uitkijken. Tales of Xillia 2 komt er namelijk aan en als het zo boeiend weet te zijn als het eerste deel, hebben we hier te maken met een potentiële hit.

Monster Hunter 4 Ultimate

Monster Hunter 4 Ultimate


Y@nnick. | 3DS | RPG

Afgelopen week organiseerde Nintendo een post E3-event om de pers te laten kennismaken met de nieuwe E3-games. Naast talloze interessante Wii U-titels als Super Smash Bros. en Splatoon waren we aangenaam verrast dat ook Monster Hunter 4 aanwezig was. Tijd om de monsterjager in ons aan het werk te zetten...

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt


Raf Picavet | PC | RPG

Na tonnen ontwikkelaarsdagboeken, trailers en tech-demo's werd het zo langzamerhand tijd dat de makers van The Witcher 3: Wild Hunt wat van de eigenlijke gameplay lieten zien. In een vrij exclusieve achter-gesloten-deuren-sessie, werden onze gebeden gehoord.

The Sims 4

The Sims 4


Jaylee | PC | RPG

Op 4 september ligt De Sims 4 in de winkel en dan kunnen we met zijn allen weer een heleboel doldwaze avonturen beleven. De Sims 4 richt zijn pijlen op fun en plezier en een van de elementen die daartoe moet bijdragen is de creatie van een uniek personage. Om in de juiste sfeer te komen mochten we aan de slag met De Sims 4 Creëer-een-Sim demo.

Fantasia: Music Evolved

Fantasia: Music Evolved


Wimpie | Xbox One | Strategy

Als er één gamestudio op deze aardbol is die weet hoe ze muziekgames moeten maken, dan is het Harmonix. De studio werkte eerder al aan enkele Rock Band- en Guitar Hero-games. Dit jaar remixen we de grootste popnummers met de magische handen van Mickey Mouse in Fantasia: Music Evolved.

ONE PIECE Unlimited World Red

ONE PIECE Unlimited World Red


Y@nnick. | PlayStation 3 | RPG

Van de uiterst charmante animereeks One Piece werden al heel wat games gemaakt, sommige al wat beter dan de andere. Helaas is er tot nu toe nog niet echt een One Piece-game uitgekomen, die naast de charme van de anime nog veel voorstelde. Daar lijkt verandering in te komen met One Piece: Unlimited World Red. We kregen de kans de eerste uurtjes van de game te spelen en die zorgden voor een aangename verrassing.

Disney Infinity

Disney Infinity


Wimpie | Xbox 360 | Action/Adventure

Disney is goed bezig. Het bedrijf zag twee jaar geleden dat Activision verkooprecords verbrak met Skylanders en besliste vorig jaar hetzelfde te doen. Disney Infinity was een schot in de roos: de knappe afgewerkte figuurtjes wisten menig kinderhart (en dat van volwassenen) te veroveren. Dit jaar brengt Disney de vernieuwde Infinity 2.0 uit in samenwerking met Marvel.

Destiny

Destiny


Ardtieboy | PlayStation 4 | Simulator

Op de voorbije E3-beurs kregen we heel wat topgames voor het najaar te zien. Eén van de meest gehypete games op deze editie was zonder twijfel Destiny. Hoewel we niet veel nieuws te zien kregen, schonk Bungie (in samenspraak met Sony) enkele gelukkige PlayStation 4-bezitters een weekendpas voor de alpha van het spel. Vanzelfsprekend trokken wij voor jullie een weekend de wereld van Destiny in.

Evolve

Evolve


Praga | Xbox One | FPS

Een monster, vier jagers, vijf potentiële prooien. Dat is de opzet van het asymmetrische co-op- én competitieve multiplayerfeest dat Evolve heet. De jongens die met Left 4 Dead het ongedwongen teamwerk uitvonden, hebben de onuitputtelijke horden zombies ingeruild voor een enkele langgerekte boss battle. Op de E3 maakten we kennis met de tweede boss. En het was weer iets lelijks.

World of Warcraft: Warlords of Draenor

World of Warcraft: Warlords of Draenor


Michael.Cox | PC | MMORPG

Ergens eind dit jaar keren we terug in de tijd. De vijfde World of Warcraft-uitbreiding, die tijdens Blizzcon 2013 het licht zag, belooft niet alleen nostalgische zielen te intrigeren, ook de gemiddelde MMORPG-speler zal handen te kort komen om alle randanimatie in Warlords of Draenor uit te proberen. Blizzard nodigde ons uit om de alpha, die weliswaar nog in z'n kinderschoenen staat, onder de loep te nemen en daar zeggen wij geen neen tegen.

Sacred 3

Sacred 3


Michael.Cox | PC | RPG

Computerhardware is net even gevoelig aan waardeverlies als een nieuwe wagen. Eenmaal je het uit de verpakking hebt gehaald, is er al een upgrade beschikbaar. Ontwikkelstudio's maken maar al te graag gebruik van de rekenmogelijkheden die deze technologische vooruitgang met zich meebrengt. Action RPG's zijn vaak de uitzondering die de regel bevestigen: ze moeten niet de mooiste zijn, je moet er verdorie je toetsenbord of controller mee naar de vaantjes helpen. Ook bij Sacred 3 zal dat het geval zijn, maar toch is er meer aan de hand...

Dying Light

Dying Light


Den_John | PlayStation 4 | FPS

Veel zombiegames tijdens de tweede dag van E3 want naast Dead Island 2 kreeg ook 9lives de kans om met een speelbare versie van Dying Light aan de slag te gaan. Onder het toeziend oog van International PR & Marketing Direct Pawel Kopinski, kregen we een vol uur de tijd om twee spelwerelden te verkennen. Nog nooit eerder kwamen we zo mentaal uitgeput maar toch vol adrenaline uit een speelsessie...

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain


Ronald Meeus | Xbox One | Action

Proloog Metal Gear Solid V: Ground Zeroes blijft - grotendeels terecht - vooral in de herinnering hangen voor de korte duur van zijn campagne, de bekrompenheid van zijn speelbare omgeving en zijn twijfelachtige winkelprijs. Maar laat ons ook niet vergeten dat de game eindigt met een hoogst dramatische cliffhanger, die je je adem doet inhouden voor het echte werk. Dat wordt Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, een snoeihard sluipepos in een enorme open wereld, waar we helaas nog tot volgend jaar op moeten wachten. Maar wij kregen op de E3 al een voorsmaakje te zien.

The Evil Within

The Evil Within


Raf Picavet | PlayStation 4 | Action

Een tiental dagen voor de E3 2014 van start ging werden we door Bethesda uitgenodigd in hun Amerikaanse kantoren om er naar aanloop van de E3 aan de slag te gaan met The Evil Within. Dat we uit ons vel bibberden is misschien veel gezegd maar geloof ons dat we na onze meer dan uitgebreide hands-on toch een aantal emmers gevuld hebben ons met angstzweet. (We waagden ons ook deze E3 opnieuwe aan The Evil Within en geloof ons, you ain' seen nothing yet.../ Praga)

Homefront 2

Homefront 2


Raf Picavet | Xbox One | FPS

Het heeft enige jaren geduurd voor de bittere nasmaak van de sfeervolle maar onvergeeflijke korte voorganger verdween. Tijd genoeg om deze Homefront: The Revolution met neutrale ogen te bekijken. Dezelfde opzet, andere studio en nu ook met een campagne die niet ophoudt na het voorgerecht.

Dragon Age: Inquisition

Dragon Age: Inquisition


Den_John | Xbox One | RPG

Eén van Electronic Arts' blockbusters voor eind dit jaar is Dragon Age: Inquisition. Het derde deel in de gelijknamige serie plaatst ons in de schoenen van een pauselijke ketterjager ofwel inquisiteur. Hoewel het vorige spel niet alle verwachtingen kon inlossen, weet Bioware dat subtitel Inquisition alle twijfelende fans met verstomming zal doen slaan. Wij krijgen een korte kennismaking met Thedas, de nieuwe spelwereld waar een nieuw hoofdpersonage zich vrij in kan bewegen...

Middle-Earth: Shadow of Mordor

Middle-Earth: Shadow of Mordor


Raf Picavet | PlayStation 4 | Action

Zelfs als je het zo langzamerhand wel gehad hebt met heel dat Lords van Rings, Desolations van Smaugs en Hobbits in het algemeen, dan nog verdient deze Middle-earth: Shadow of Mordor je aandacht. Als die gruwelijk veelbelovende gameplaytrailers je niet overtuigden, dan misschien dit hands-on verslag.

 

Ultra Street Fighter IV

Ultra Street Fighter IV


LouGarou | Xbox 360 | Strategy

We noteren het jaar 1976. SEGA, op dat moment een van de grootste spelers in de gamingindustrie, brengt Heavyweight Champ op de markt, 's werelds allereerste fighter die op dat moment de fundering legt voor het genre. Hoewel de daaropvolgende karategames het niet slecht doen, wint het genre pas aan populariteit wanneer niet SEGA, maar Capcom met Street Fighter op de proppen komt. Dankzij speciale aanvallen en doorgevoerde vernieuwingen hebben games als Mortal Kombat en Tekken het daglicht weten te zien. Toch blijft Capcom na tal van jaren overeind staan met hun Street Fighter-franchise, waarvan Ultra Street Fighter IV het recentste voorbeeld is.

Batman found

screenshot of the day

7.5

0

Bij aanschaf van een game laat ik me voornamelijk leiden door...Reviews Demo's Trailers/ Screens Mond op mond reclame Fora Hype Marketing/ reclamecampagnes Door de verpakking in de winkel Het eens te spelen bij een vriend Iets anders (comments)
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website