Woordenwisselingen centraal in nieuwe game van Total Arkade

Woordenwisselingen centraal in nieuwe game van Total Arkade


24 April 2012 23:41 | Nieuws | FatalX | 1 reacties

Nadat de magiër Marvo werd uitgejouwd door het publiek en zijn naam verkeerd geschreven werd, besloot hij om wraak te nemen en heeft hij iedereen omgetoverd tot blokken. Dat is het uitgangspunt van Abrawordabra, de nieuwe game van Total Arkade, de studio die werd opgericht door Tony Takoushi (bekend van Fruit Ninja). 

 

In Abrawordabra is het de bedoeling dat je het publiek terug normaal maakt door woorden te vormen of te verbeteren met de blokken. Je kan dus met andere woorden je Engels al spelenderwijs verbeteren. Het spel zal vier verschillende modi bevatten die onder andere elementen bevatten van Scrabble en Galgje. Er zullen maar liefst 220 verschillende levels zijn en gaandeweg kan je acht comics vrijspelen. De game zal speelbaar zijn op iOS en Android.

 

Bron: Abrawordabraexterne link
 
1 100% rep

freshcloak zegt op 24/04/2012 23:51   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Klinkt iets te educatief naar mijn goesting

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

After years of training.......it all came down to this epic moment

screenshot of the day

2.3

0

De eerste schooldag, met welke game ga jij je afreageren?My Little Pony Wolfenstein: The New Order Call of Duty: Black Ops FIFA 14 Battefield 4 Titanfall EA Sports UFC World of Warcraft Iets anders (comments) Ik ga niet meer naar school
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website