VC-update: Mega Man en China Warrior

VC-update: Mega Man en China Warrior


22 June 2007 17:52 | Nieuws | Jay | 0 reacties

Weer of geen weer, vrijdag is Virtual Console-dag. Deze week moeten we het stellen met twee nieuwe titels, Mega Man en China Warrior, maar retrofans zijn met weinig blij.

Mega Man verscheen in 1989 op de NES en is nu voor 500 Wii Points beschikbaar op de Virtual Console van de Wii. In het spel kruipen spelers in het personage van Mega Man, die zich doorheen verschillende levels moet worstelen om zo de stad te redden van de slechte Dr Wily en zijn leger van robotten. Een klassieker die bekend stond om zijn muziek en uitdagende gameplay, nu dus opnieuw te beleven.

Nummer twee van deze week is China Warrior. Deze side-scrolling beat ‘em up verscheen in 1989 op de Turbografx en werd toen geprezen voor de uitmuntende graphics. Doorheen 4 stages, elk verdeeld in 3 gebieden, moeten spelers zich een weg zien te banen doorheen het land. Het vele vechten en soms eindeloos afslachten van tegenstanders hebben als doel dat je uitgeroepen wordt tot de ultieme krijger. China Warrior kost je 600 Wii Points en vervoegt de reeds 101 beschikbare VC-titels in Europa.

 

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

Praise the Suns!

screenshot of the day

7.3

0

Online multiplayer only games... (Destiny, Titanfall,...)Zijn helemaal mijn ding Kan ik gedeeltelijk smaken Zijn niets voor mij
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website