PSP 3.50 firmware (en alle andere) gekraakt.

PSP 3.50 firmware (en alle andere) gekraakt.


25 June 2007 19:01 | Nieuws | Deetje | 0 reacties

Sony is sinds de release constant in gevecht geweest met de hackers die niets liever doen dan de firmware van de PSP kraken om homebrew toe te laten. Homebrew dat wilt zeggen: emulators, zelf gemaakte games en illegale dumps. Tot nu toe was Sony aan de winnende hand maar nu zijn met de 3.50-hack alle firmwares gekraakt.

Nog maar net heeft Sony de 3.50 fimware vrijgegeven die de PSP aan 333MHz doet draaien en dus 33% sneller maakt (vooral bij het laden van games) of men is er in geslaagd deze te hacken. Het was reeds mogelijk om bij oudere firmwares deze te "downgraden" via verscheidene tools en exploits maar sinds 3.10 had Sony het de hackers onmogelijk gemaakt. Althans, dat dachten ze.

Blijkbaar zijn hackers er in geslaagd om dankzij een foutje in de game Lumines een poortje te vinden in de beveiliging van het toestel. Dit trucje blijkt dan ook te werken op alle firmwares waardoor er momenteel geen enkele firmware bestaat voor de PSP die niet te hacken is. Dankzij deze uitbuiting kan ook de 3.50 firmware gedowngraded worden en wordt homebrew mogelijk. Ondertussen is op Amazon.com de verkoop van de game Lumines met 3000% gestegen... . Hopelijk kan Sony deze lekken vlug dichten.

 

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

"Kun je eens kijken of hij geladen is?"

screenshot of the day

8.4

0

Online multiplayer only games... (Destiny, Titanfall,...)Zijn helemaal mijn ding Kan ik gedeeltelijk smaken Zijn niets voor mij
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website