[Mobile] Update Minecraft Pocket Edition

[Mobile] Update Minecraft Pocket Edition


24 April 2012 21:33 | Nieuws | AlexanderMenu | 2 reacties

Ontwikkelaar Mojang liet ons vandaag via hun officiële website weten dat Minecraft Pocket Edition een patch ontvangen heeft. Momenteel is de update enkel voor iOS verschenen, maar zal binnenkort voor Android-toestellen beschikbaar zijn.

De vorige update, genaamd Survival mode, voegde onder andere de gezondheid, zombies, schapen, dag en nacht aan de mobiele applicatie toe. Versie 0.3.0 omvat daarentegen een aantal handige toevoegingen zoals de mogelijkheid om gebruik te maken van de crafting tafel, beter bekend als de werkbank van Minecraft, om verschillende voorwerpen te ontwikkelen. Naast koeien en kippen zijn er vanaf nu ook nieuwe liedjes, blokken en extra items beschikbaar: bakstenen, trappen, sneeuw, stokken, hout, paardebloemen, suiker, boeken en veel meer.

 

9Lives - Screenshot

 

 
1 100% rep

passero zegt op 24/04/2012 22:23   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Ik heb deze namiddag de android versie al kunnen downloaden... weet eig niet of die goed werkt... Wanneer ik een crafting table maak zie ik die niet eens in mijn inventory terwijl mijn wooden planks wel minderen... Vreemd.

Als het goed werkt... Eindelijk de update waar ik op gewacht heb. Zonder crafting is het spel maar saai vind ik
2 100% rep

freshcloak zegt op 24/04/2012 23:11   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Nja, mijn zus heeft ook de demo-versie op haar ipod, en die voelt saai aan, ookal is het 'maar' een demo. Het was meer mine dan craft.

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

"Kun je eens kijken of hij geladen is?"

screenshot of the day

8.4

0

Online multiplayer only games... (Destiny, Titanfall,...)Zijn helemaal mijn ding Kan ik gedeeltelijk smaken Zijn niets voor mij
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website