Geen tijd voor treinspotten in DLC Escape Plan

Geen tijd voor treinspotten in DLC Escape Plan


30 July 2012 21:00 | Nieuws | Mich | 0 reacties

Telkenmale wisten de twee meest onwaarschijnlijke protagonisten Lil en Laarg te ontsnappen uit de greep van Bakuki, maar onze geflipte booswicht geeft niet op. In het Underground DLC-pakket voor 'Escape Plan' heeft hij weer een resem nieuwe levels klaar, compleet met inventieve booby-traps. Net als de vorige keer zal de content in eerste instantie voor een goedkoper prijskaartje aan de man worden gebracht: gedurende veertien dagen betaal je 'slechts' twee euro in plaats van vijf.

In ruil krijg je de volle eenentwintig breinbrekers voorgeschoteld in en rond een fictief treinstation, aangevuld met vier Trophies en een gelijkaardig aantal kostuums voor onze (vol)slanke personages. Tegelijk lanceren de makers een nieuwe pleister, die naast bugfixes ook de mogelijkheid toevoegt om verschillende acties te mappen op knoppen in plaats van het touchscreen en -pad. De release volgt uitzonderlijk snel en ligt op 31 juli.

 

Bron: IGNexterne link
 

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

Praise the Suns!

screenshot of the day

8

0

Online multiplayer only games... (Destiny, Titanfall,...)Zijn helemaal mijn ding Kan ik gedeeltelijk smaken Zijn niets voor mij
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website