E3 2012: Wargaming.net wordt hét portaal naar alle games en services

E3 2012: Wargaming.net wordt hét portaal naar alle games en services


05 June 2012 16:12 | Nieuws | Praga | 3 reacties

Wargaming.net heeft de E3-beurs ingepalmd met zijn tanks, vliegtuigen en oorlogsschepen. Hoog tijd dus dat de vrolijke bende uit Rusland, want ja hoor ze voeren niet altijd oorlog ter land, ter zee en in de lucht want wanneer ze niet aan het gamen zijn, dan ontwikkelen ze verder coole features om van hun World of... franchise een succes te maken.

Wargaming.net heeft vandaag bekend gemaakt dat al zijn MMO games voortaan met één account te spelen zijn.  Word of Tanks, World of Warplanes en zelfs voor World of Battleships dat nog in ontwikkeling is, worden voor gamers toegankelijker gemaakt. Deze unificatie zal later dit jaar wereldwijd gelanceerd worden.

Maar dat niet alleen. Dit epicentrum der gevechten dat via het portaal www.wargaming.net beschikbaar zal worden, wordt zo gerenoveerd dat je naast alle games en services ook tegelijk toegang hebt tot elke partner en fansites zonder dat je andere accounts ervoor hoeft aan te maken.

Omdat deze service de wargaming.net URL krijgt, zal de corporate website overstappen naar Wargaming.com waar wereldwijd al het nieuws, updates,... terug te vinden zijn.

De sleuteleigenschappen van het geïntegreerde Wargaming.net Service:

-        Een doel: Het portaal geeft gamers de kans om de drie titels en alles wat ermee te maken heeft, met slechts één account toegankelijk te maken.
-        Gemeenschappelijke Economie: Maakt mogelijk dat spelers Gold en Free Experience tussen games in kunnen uitwisselen.
-        Een MMO Battle Realm: Tank-, Warplane-, en Battleship-clans zullen elkaar kunnen helpen in hun strijd om absolute wereldoverheersing.

 

 
1 100% rep

Pils123 zegt op 05/06/2012 17:44   [?]

  Rating 0 16+ 16+
en world of warcraft?
1.1 100% rep

THiFeNoS zegt op 05/06/2012 18:54   [?]

  Rating 0 16+ 16+
obvious troll is obvious
1.2 100% rep

kim gillissen zegt op 05/06/2012 23:02   [?]

  Rating 0 16+ 16+
World of bicycles mss?

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

Praise the Suns!

screenshot of the day

8

0

Online multiplayer only games... (Destiny, Titanfall,...)Zijn helemaal mijn ding Kan ik gedeeltelijk smaken Zijn niets voor mij
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website