E3 2012: Sony wil met PS4 de 'beste' zijn

E3 2012: Sony wil met PS4 de 'beste' zijn


06 June 2012 15:09 | Nieuws | Y@nnick. | 51 reacties

Sony heeft duidelijk gemaakt dat ze met de PlayStation 4 als prioriteit hebben van de console de beste te maken en niet de goedkoopste of de marktleider die de Xbox van de kaart veegt.

 

Jack Tretton vertelde aan Gametrailers dat het beter is om een betere machine te maken en het na zijn rivalen te lanceren dan het te rushen.

 

"We zijn nog nooit de eerste geweest. We zijn ook nog nooit de goedkoopste geweest. Het draait allemaal om de beste te zijn." zei hij. "Als je een betere machine maakt en het komt wat later uit dan de concurrentie, dan is dat beter dan een machine te maken die op de lange termijn niet meer meekan."

 

"In een perfecte wereld wil je de beste machine die het eerst komt aan de goedkoopste prijs. Maar het belangrijkste doel is de beste machine en daar streven we naar."

 

In 2011 vertelde PlayStation Europe baas Jim Ryan dat het 'niet gewild' zou zijn om Microsoft weer een heel jaar voorsprong te geven zoals bij de PlayStation 3 het geval was.

 

Het is nog afwachten hoe de nieuwe console eruit zal zien, wanneer we deze kunnen verwachten en hoe duur deze gaat worden. Geven jullie de beste man gelijk of hebben jullie een andere mening?

 

 
Pagina:
1 100% rep

AicceeAC zegt op 06/06/2012 15:29   [?]

  Rating 47 16+ 16+
PS3 ownd 360 elke dag!
1.1 100% rep

ralleke zegt op 06/06/2012 15:48   [?]

  Rating 7 16+ 16+
1.2 100% rep

killzone111 zegt op 06/06/2012 15:50   [?]

  Rating 30 16+ 16+
1.3 100% rep

vulle zegt op 06/06/2012 16:02   [?]

  Rating 7 16+ 16+
Dit snap ik dus niet. iedereen kan zien dat beide consoles gelijkwaardig zijn ( los vd software )
1.4 100% rep

SimonABC zegt op 06/06/2012 16:15   [?]

  Rating 0 16+ 16+
@1.3 Net omgekeerd zeker?

software is gelijkwaardig, los vd hardware
1.5 100% rep

mister__ID zegt op 06/06/2012 16:48   [?]

  Rating 11 16+ 16+
Software is gelijkwaardig door de ports, de PS3 exclusives zijn op technisch vlak veel beter dan Xbox 360 exclusives.
1.6 100% rep

Lagoa zegt op 06/06/2012 17:13   [?]

  Rating 4 16+ 16+
Dat is mss wel waar, ma voor die handvol exclusives waar ik de helft dan nog niet van koop is het ook ni de moeite. 9 op de 10 games die op beide uitkomen is de 360 versie beter (mooier) en draait ie vlotter.. Dus keuze snel gemaakt
1.7 100% rep

maximrace zegt op 06/06/2012 17:15   [?]

  Rating 4 16+ 16+
Mooie eerste zin met dan nog een dt fout . En als ps3 elke dag de xbox ownT hoe komt het dan dat er nog steeds meer xbox'en verkocht worden dan ps3's?
1.8 100% rep

siegfried16 zegt op 06/06/2012 17:39   [?]

  Rating 3 16+ 16+
Dat is niet correct, ga naar vgchartz daar kan je al maanden zien dat de ps3 globaal elke week meer verkoopt dan xbox 360. Ze hebben hun jaar achterstand qua hoeveelheid verkocht bijna ingehaald op xbox.
1.9 100% rep

maximrace zegt op 06/06/2012 17:44   [?]

  Rating 2 16+ 16+
vgchartz is niet correct, zij bieden enkel een grove schatting ( merkbaar aan het aantal grote updates aan hun cijfers dat ze doorvoeren). Als je al maanden kan zien dat ps3 globaal meer verkoopt hoe komt het dan dat de xbox vorig jaar meer verkocht ( shipment numbers).
1.10 100% rep

siegfried16 zegt op 06/06/2012 17:49   [?]

  Rating 1 16+ 16+
Bron daarvan?
Wie ook meer verkocht heeft boeit me ook niet echt, beide consoles doen hun eigen ding en het is belachelijk dat die console oorlogen nog steeds gevoerd worden.
Maar ben wel steeds geïnteresseerd in verkoopscijfers ^^
1.11 100% rep

Royal Belgium zegt op 06/06/2012 18:00   [?]

  Rating 10 16+ 16+
Ook al heb ik een Xbox360, ga ik de PSfanboys moeten gelijk geven.

Playstation 3 is inderdaad veel beter, want die wordt geleverd met een dildo.

1.12 100% rep

maximrace zegt op 06/06/2012 18:19   [?]

  Rating 0 16+ 16+
@1.10 bron is microsoft en sony zelf (shipments). En haha royal +1
1.13 100% rep

siegfried16 zegt op 06/06/2012 19:52   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Shipments is wel niet echt de juiste parameter om aantal effectief verkochte eenheden te beoordelen.
Ik ga eens zoeken naar meer info als ik tijd heb tussen het blokken
1.14 100% rep

maximrace zegt op 06/06/2012 19:59   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Niemand weet exact hoeveel er verkocht is... Dus shipments zijn een hele goede parameter
1.15 100% rep

kenny018 zegt op 06/06/2012 21:39   [?]

  Rating 0 16+ 16+
die console graphiqs, tis allemaal tzelfde. Als ze nu is genoeg anti analising gebruikten dan zou het er een stuk beter uit zien.
1.16 100% rep

Woke Smeed zegt op 07/06/2012 9:49   [?]

  Rating 1 16+ 16+
PC owns all of u
2 100% rep

jayzero zegt op 06/06/2012 15:31   [?]

  Rating 0 16+ 16+
goedkoop is duurkoop dus ik geef hem wel gelijk.
3 100% rep

bosiwollig zegt op 06/06/2012 15:36   [?]

  Rating 4 16+ 16+
geef mij maar ne pc, kunde zelf kiezen hoe duur die is.
3.1 100% rep

shortwoodBE zegt op 06/06/2012 15:38   [?]

  Rating 6 16+ 16+
*geeuw.

Geef mij maar de combinatie. Aangezien veel AAA-games niet op PC verschijnen.
3.2 100% rep

elazzja zegt op 06/06/2012 17:04   [?]

  Rating 8 16+ 16+
Ik speel Total War, BF3 en nog een paar games op een dure PC maar wanneer ik Killzone in het laatje steek gebeurt er niks

Koop het systeem waar je de games graag op speelt en dan is er geen probleem.
4 100% rep

shortwoodBE zegt op 06/06/2012 15:37   [?]

  Rating 1 16+ 16+
Staat bij mij toch ook wel het vaakst op. Vind hun exclusives persoonlijk ook de betere/beste (de Zelda's en Mario's buiten beschouwing gelaten :-D). AL moet ik zeggen dat een Uncharted mij keer op keer weet te pakken.
5 100% rep

H_ans zegt op 06/06/2012 15:37   [?]

  Rating 1 16+ 16+
Nogal logisch dat iets beter is als je het later lanceert, gewoon even bij de concurrent kijken en eventueel wat aanpassingen doen om "de beste" te zijn.
5.1 100% rep

Lord_Palethorn zegt op 06/06/2012 15:41   [?]

  Rating 7 16+ 16+
Ik weet niet, maar als je een console ontwerpt, denk ik niet dat je op de laatste moment nog snel even wat aanpassingen gaat doen hoor
5.2 100% rep

siegfried16 zegt op 06/06/2012 17:54   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Inderdaad de ontwikkeling van een consolde duurt iets langer Je gaat ook niet op een jaar tijd rap dev kits maken, uitdelen en hopen dat er binnen 5 maand een paar games mee gemaakt zijn
6 100% rep

filipo zegt op 06/06/2012 15:54   [?]

  Rating 0 16+ 16+
ik kijk er naar uit
7 100% rep

souldoubt zegt op 06/06/2012 16:00   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Hmm... er moet iemand de eerste zijn, en die loopt altijd het meeste risico de zwakste console uit te brengen, maar een goede zakenman moet nu eenmaal grote risico's durven nemen en niet altijd de kat uit de boom kijken.

Maar doe rustig op het gemakje Sony, ik kan mij toch niet teveel consoles tegelijkertijd aanschaffen. Kan me niet schelen wie uiteindelijk de sterkste console heeft, de software is minstens zo belangrijk en op alledrie de consoles komen er wel wat interessante games veronderstel ik... spreiden dus mannen, of ik kan niet mee!
8 100% rep

JorisL zegt op 06/06/2012 16:01   [?]

  Rating 2 16+ 16+
Is het niet logisch dat als je iets uitbrengt waaraan je jaren werkt, dat je dan de beste wil zijn? Zeker als er dan ook nog eens een jarenlange concurrentiestrijd heerst...
9 100% rep

JasperCLA zegt op 06/06/2012 16:05   [?]

  Rating 5 16+ 16+
Dan moeten ze toch iets aan hun controller doen
9.1 100% rep

mister__ID zegt op 06/06/2012 16:50   [?]

  Rating 5 16+ 16+
Niets mis mee, toch? De controller ligt goed in de hand en zijn niet lomp...
9.2 100% rep

Lagoa zegt op 06/06/2012 17:10   [?]

  Rating 3 16+ 16+
idd, haat die controller echt..
9.3 100% rep

maximrace zegt op 06/06/2012 17:17   [?]

  Rating 4 16+ 16+
De controller ligt echt niet goed in de hand ( mijn mening)
9.4 100% rep

Karre zegt op 06/06/2012 17:47   [?]

  Rating 4 16+ 16+
Is iets te klein ook.
9.5 100% rep

siegfried16 zegt op 06/06/2012 17:55   [?]

  Rating 1 16+ 16+
Niemand wordt tegengehouden natuurlijk om 3rd party controllers te kopen.
9.6 100% rep

Royal Belgium zegt op 06/06/2012 18:02   [?]

  Rating 1 16+ 16+
Je weet wat ze zeggen over mensen met kleine vingers
9.7 100% rep

maximrace zegt op 06/06/2012 18:20   [?]

  Rating 3 16+ 16+
3rd party controllers zijn meestal goedkope brol die direct kapot is
9.8 100% rep

callig zegt op 06/06/2012 18:25   [?]

  Rating 3 16+ 16+
Ik heb lange vingers en ik vind persoonlijk de ps3 controler ook beter liggen. De knoppen layout van ps controller is gwn beter naar mijn mening , iets groter kan natuurlijk geen kwaad
9.9 100% rep

imenax zegt op 06/06/2012 19:56   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Die controller mogen ze van mij part ook veranderen.
10 100% rep

humpus zegt op 06/06/2012 16:15   [?]

  Rating 1 16+ 16+
En maak nu iets met zware hardware, maar makkelijk te programmeren. No crazy stuff.
Zodat we xbox niet weer moeten gaan bijbenen zoals vorige keer.
11 100% rep

iceee(k) zegt op 06/06/2012 16:24   [?]

  Rating 0 16+ 16+
sony en beloftes ik pas toch op , nooit te veel beloven want je wordt erop gepakt.
ik heb al mijn playstations duur gekocht dus zal ik dat met deze ook wel doen.
12 100% rep

MoryIsHere zegt op 06/06/2012 17:00   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Het enige wat we nu kunnen doen is afwachten..
13 100% rep

Saiyajin zegt op 06/06/2012 17:23   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Wat voor een belachelijk shit artikel is dit eigenlijk.
Iedereen wil de beste zijn.
13.1 100% rep

siegfried16 zegt op 06/06/2012 17:59   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Ik denk dat in dit geval hij het puur over de beste hardwarespecificaties heeft.
14 100% rep

robkots zegt op 06/06/2012 17:25   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Dat ze maar hun tijd gaan nemen.
Zal nog redelijk wat moeten sparen aangezien ze bij launch altijd over de 500 euro kosten.
En er zijn toch nog topgames onderweg voor de PS3.
Dus kan hij nog een tijdje mee.
15 100% rep

spyllo zegt op 06/06/2012 19:10   [?]

  Rating 4 16+ 16+
Rewind in history
PS1 zeker zwakker dan de N64
PS2 zeker zwakker dan xbox en Dreamcast
PS3 = 360 als je zuiver naar de multiplats kijkt namelijk 90 percent van de titels
Dus de beste hardware kweet het niet zo
Zeker de beste Hypeware PS3 4D en dual hdmi all on 1080p anyone ?
15.1 100% rep

DjYoda zegt op 07/06/2012 8:46   [?]

  Rating 0 16+ 16+
ps2 zwakker dan dreamcast & xbox???

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

Pagina:
Praise the Suns!

screenshot of the day

7.7

0

Online multiplayer only games... (Destiny, Titanfall,...)



Zijn helemaal mijn ding Kan ik gedeeltelijk smaken Zijn niets voor mij
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website