Twisted Metal

Alternatieve eindes Twisted Metal getoond in een video

Alternatieve eindes Twisted Metal getoond in een video


30 April 2012 9:50 | Nieuws | Panaramo | 1 reacties

Voor de fans van de serie was Twisted Metal voor PS3 een droom die uitkwam. Naast de grote hoeveelheid actie op een next-gen cosole kon je ook nog eens meer te weten komen over je favoriete personages. Zo dacht ook ontwikkelaar Eat Sleep Play de volledige achtergrond van de personages uit de doeken te doen. Ze hadden drie verschillende eindes voorzien afhankelijk van de moeilijkheidsgraad waarop je speelt. Die plannen gingen om verschillende redenen niet door, maar nu is er een oplossing.

 

David Jaffe toont twee geschrapte alternatieve eindes in een video op zijn blog. En ze zijn ook voorzien van commentaar van de man zelf. Voor fans is het zeker de moeite de video eens te bekijken.

 

Informatie over Twisted Metal


Releasedatum: 16-03-2012
Ontwikkeld door: Eat Sleep Play
Uitgegeven door: SCEE
Genre: Racing
Multiplayer
Beschikbaar op: ps3
Age 18+
 
1 100% rep

Picknick21 zegt op 30/04/2012 12:31   [?]

  Rating 0 16+ 16+
Zo tof ^^

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

I tried to think of the most harmless thing. Something I loved from my childhood. Something that could never ever possibly destroy us. Mr. Stay Puft!

screenshot of the day

5.1

0

Bij aanschaf van een game laat ik me voornamelijk leiden door...Reviews Demo's Trailers/ Screens Mond op mond reclame Fora Hype Marketing/ reclamecampagnes Door de verpakking in de winkel Het eens te spelen bij een vriend Iets anders (comments)
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website