Sonic & SEGA All-Stars Racing

Review
Special
Download

OmschrijvingNeem een vliegende start, trap je gaspedaal in en ga je tegenstanders voorbij in Sonic & SEGA All-Stars Racing voor Wii. Opnieuw staan de herkenbare en geliefde personages uit Sega-spellen in de schijnwerpers voor dit razendsnelle racespel. Zelfs voor de grootste snelheidsduivel is er genoeg spanning en sensatie. Inclusief 27 circuits om je rijvaardigheid te testen: rijd over de muren van een middeleeuws fort, kruip onder het tropische groen door en haast je langs een kwaadaardig herenhuis. Zorg in ieder geval dat je als eerste de finish bereikt. Geef je lastige tegenstanders het nakijken door bommen, boosts en andere gevaarlijke voorwerpen te pakken en ze op beslissende momenten op de circuits te gebruiken. Of gebruik gewoon de All-Star move, die voor ieder personage uniek is. Zet de tegenstander op zijn plek - de laatste plek! Verdien Sega Miles met gewonnen races en lever ze in bij de spelwinkel om nieuwe personages, circuits en artwork vrij te spelen. Met een dreamteam van 20 personages uit de wereld van Sega en Sonic, is er voor iedereen een geschikte racer. En als dat niet genoeg is, kan je Mii ook achter het stuur plaatsnemen. Van de Sonic-serie is de blauwe egel er zelf, de miereneter Knuckles en Miles Prower (beter bekend als 'Tails') - om er maar een paar te noemen! Uit de Sega-wereld komen Aiai de aap uit Super Monkey Ball, Ulala uit Space Channel 5, Ryo uit Shenmue en vele andere bekende gezichten. Elk personage heeft zijn eigen geweldige voertuig en supercoole 'All-Star move', uiterst geschikt om een tegenstander met panne naar de pit te sturen. Laat de motor draaien en zet je schrap: de race gaat beginnen en er is maar één pole position. Er wordt steeds meer van je gevraagd in Sonic & SEGA All-Stars Racing, het gaat sneller en sneller. Kun jij de spanning aan? • Zet je tegenstanders met piepende banden op een beschamende achterstand in spelstanden als Grand Prix, Arcade en Time Attack. • Speel alleen of speel met vrienden in multiplayer races. Laat je vrienden ver achter je met vier spelers op een gedeeld scherm of maak de tegenstand nog groter door met maximaal acht spelers online via de Nintendo Wi-Fi Connection te spelen. • Sonic & SEGA All-Stars Racing brengt de klassieke spanning van de speelhal naar de huiskamer. Het spel is compatibel met het Wii Wheel, waarmee je makkelijk door haarspeldbochten, chicanes en over rechte stukken kunt racen. • Kies uit 20 klassieke Sega-personages of laat je Mii racen! • Race met de Wii-afstandsbediening plus Nunchuk, de Wii-afstandsbediening (met of zonder Wii Wheel) of de Traditionele Controller.

Informatie over Sonic & SEGA All-Stars Racing


Releasedatum: 26-02-2010
Ontwikkeld door: Sumo Digital
Uitgegeven door: SEGA Europe
Genre: Racing
Multiplayer
Beschikbaar op: pc nds x360 ps3 wii
Age 7+

Populaire video's


Sonic & SEGA All-Stars Racing
Trailer #2
00:00:46

Bekijk »
Sonic & SEGA All-Stars Racing
E3 2009 Trailer
00:01:23

Bekijk »
Sonic & SEGA All-Stars Racing
Trailer #2
00:00:46

Bekijk »
Sonic & SEGA All-Stars Racing
Halloween Trailer
00:00:00

Bekijk »
Sonic & SEGA All-Stars Racing
E3 2009 Trailer
00:01:23

Bekijk »

Populaire Screenshots


Meest bekeken artikels

[Mobile] Update Sonic & SEGA All-Stars Rac... 870 dagen geleden | Mobile | AlexanderMenu | 0 reacties ()
Sonic & Sega All-Stars Racing Launch Trail... 1671 dagen geleden | Trailer | -/Aleisd\- | 0 reacties (NDS,Wii,X360,PC,PS3)

Online multiplayer only games... (Destiny, Titanfall,...)Zijn helemaal mijn ding Kan ik gedeeltelijk smaken Zijn niets voor mij

Video's over deze game

9Lives - next generation gaming sega all stars racing trailer - 00:01:12 min Meer
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website