MySims

MySims (Wii/NDS) hands-on preview

MySims (Wii/NDS) hands-on preview


22 June 2007 12:17 | Nieuws | Silent Thunder | 0 reacties

Wie nog nooit gehoord heeft van The Sims heeft de afgelopen jaren toch onder een steen geleefd. EA heeft met de Simsreeks een game op de markt gebracht die een heel breed publiek aanspreekt. Iedereen kan werkelijk beginnen spelen en zijn creativiteit de vrije loop laten. Momenteel is EA bezig met een Simsgame specifiek voor de Nintendo-systemen. 9lives werd uitgenodigd voor de persevent van het spel, en ik heb de kans gegrepen om de game eens te testen.
 De Sims-reeks is nog steeds de best verkopende gamefranchise aller tijden. Geen wonder dus dat EA wederom een beroep doet op ontwikkelaar Maxis om hun geliefde Sims in een nieuw jasje te steken. Het resultaat, dat in september in de winkelrekken zal liggen, is MySims voor de Wii en de NDS. 9lives-redacteur ReavX kreeg alvast de kans om eens te kijken hoe het werk vlot, wat leidde tot deze uitgebreide hands-on preview!

Informatie over MySims


Releasedatum: 21-09-2007
Ontwikkeld door: Maxis
Uitgegeven door: Electronic Arts
Genre: Strategy
SinglePlayer
Beschikbaar op: pc nds wii
Age 3+
 

Je hebt een 9lives account nodig om een reactie te kunnen plaatsen. Gelieve in te loggen of je te registreren!

I tried to think of the most harmless thing. Something I loved from my childhood. Something that could never ever possibly destroy us. Mr. Stay Puft!

screenshot of the day

5.1

0

Wie wint de plek in de AC: Unity tv-spotInzending1 Inzending 2 Inzending 3 Inzending 4 Inzending 5 Inzending 6 Inzending 7 Inzending 8
Copyright © 2014 Telenet N.V. - Wedstrijdreglement - Algemene voorwaarden - Mobiele website